silviub Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Stiti vorba aia: "cand omu' nu are ce face, isi cauta de treaba...". E dragilor, cam asa si cu mine. Si astfel de foarte putin timp prin curte a mai rasarit un Isuzu:y. Pana sa pun si pozele sa va spun putin despre el: -- an fabricatie 1991, dar, dupa cum am descoperit intre timp, ruginit muci, muci, muci:dr3; -- motor 2,6 i cu cutie manuala; -- caroserie, aici tineti-va bine, cabrio (2+1 usi) cu supra structura demontabila din fibra de sticla. :grin: -- inmatriculat in RO. Masina am gasit-o printr-un fund de curte, pe undeva pe langa Brasov si de vreo 2 ani a fost miscata nuami cat sa poata repara gardul de langa ea:ha:. Sper insa ca pana la Isuzu Fest 2010 sa fie gata. PS asa cum am spus revin maine cu pozele. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Felicitari pt noua achizitie... :h5, Pune eventual ceva poze cu masina, sa vedem si noi ce si cum :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie hai cu pozeleeeeeeeee:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Felicitari !!! Ce bine arata, sa-mi trag palme :banana OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Sa-l stapinesti sanatos! Asteptam nerabdatori pozele!:banana La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Este cumva bej masina ? Cand imi cautam eu sa cumpar un 4x4 cred ca am dat putin peste ea si am si vorbit cu omul, dar nu mai stiu exact.... Faina achizitie ...hard top, hmmm poze... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Sa o stapinesti sanatos si it m-ai multe noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie :oldhai,poze ca ne-a crescut barba...vrem poze sexi cu msina goala:top nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Poze !?!:hl La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie :tk pentru interes, vin cu complectari..... Masina este intradevar bej. Poze....... cam greu de prins in poza. Nu pot incadra ansamblul, de gauri :ha::ha::ha:..... Cel/cei care au avut masina inaintea mea, au incercat sa protejeze caroseria si tot interiorul a fost spoit cu smoala. Cand am curatat smoala..... surprize, surprize. Sub smoala gauri ca in tintele din poligonul armatei. Noroc ca are sasiu, caci altfel se desfacea ca si in stan si bran. Prin urmare sunt in proces de evaluare, ori bani pe tinichigerie, ori pe o alta caroserie :grin: Voi incerca totusi, ceva mai tarziu, sa pun si niste poze most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Cred ca vrei sa ne tii in suspans sa inteleg:ha:? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie hai cu pozele ,nu am mai vazut isuzu cabrio:ha:,dar sunt tare curios cum arata hard-topul:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciumegu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Cred k a fugit ...s-a ascuns pe undeva :ooo :lr Land Rover Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie si-o fi dat seama ce prostie a facut !!:ha: (joke) :wink: S-o stapanesti sanatos! Scoate-o la lumina s-o vedem si noi !!:grin: Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COBAR Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Un nou Isuzu in familie Mai este un Trooper cabrio de vanzare pe net.Cine mai doreste:grin: MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate