Noobius Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Salut, Samuraiul meu are foarte multa rugina la praguri si am nevoie urgent de un tinichigiu in Bucuresti care sa ma poata ajuta. Am vreo sansa sa rezolv problema pana sambata sau ajung sa ma plimb cu ea pe platforma (sambata expira ITP-ul)? O alta intrebare este unde pot gasi niste overfendere de plastic pentru ca cele pe care le am sunt si ele mancate destul de rau. Putin offtopic, dar ca sa nu fac inca un thread intreb aici: cardan spate samurai pot gasi pe undeva mai ieftin de 1600 RON? Ca n-as vrea sa dau atatia bani (la Alpadrino au cerut atat). Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Tinichigiu pentru samurai salut, ax cardanic poti gasi la desmembrari...cauta pe google suzuki park, este in sacele/brasov...eu am luat unul de la Gabi, si ca pret e mult mai jos, dar e second.Mai este si blavenstein aici pe forum, dar e la Baia Mare. Eventual ii schimbi crucile cardanice la cel seccond si ai unul aproape nou(daca pretul era pentru unul nou). Spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Tinichigiu pentru samurai Ok mersi de sfat. Mai ramane problema cu tinichigiul. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Tinichigiu pentru samurai Suna la 0762206099 DIDONE , vino la garaj si vezi ce iese din mana lor ...:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate