ak47apache Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: Sursa de rulmenti "kingpin" sj410, s413, samurai si jimny folosesc 30302 ca rulmenti kingpin cite doi rulmenti 09265-41001 la roata (pozitia 2) si doi 09265-15006 kingpin (pozitia 8) la fiecare capat al puntii. [ATTACH=CONFIG]138748[/ATTACH] Mai clar de atat nu se putea. :tk PS: daca pentru 09265-15006 kingpin o sa caut 30302 de la SKF... pentru 09265-41001 la roata ce sa cumpar? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 (editat) Re: Sursa de rulmenti "kingpin" pentru 09265-41001 la roata ce sa cumpar? LM300849/LM300811 Koyo: 57414 sau kituri Japanparts: KK-18001 SKF: VKBA1978 HertBuss: J4708001 [ATTACH=CONFIG]139000[/ATTACH] ai >aici< toate informatiile. Editat Mai 2, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Sursa de rulmenti "kingpin" Tocmai mi-au ajuns rulmentii kingpin. I-am comandat de la BADI Bucuresti ieri, iar azi sunt deja in posesia lor (Craiova). O singura problema daca as putea sa zic asa a fost ca BADI nu trimite in tara catre persoane fizice din motive de "tzapa". Am rezolvat-o usor in urmatorul fel: i-am propus doamnei ca modalitate de plata transferul bancar si a fost deacord cu conditia sa-i trimit pe email copie dupa OP sau dovada efectuarii tranzactiei prin online banking (am ales plata online ca sunt mai lenes). Deci... daca achitati in avans comanda este ok, se poate trimite si catre persoane fizice:grin: Costuri: 30302 j2 SKF 4bucX44lei(TVA inclus)=176lei transport curier= 21lei comision banking= 2.5lei _____________________________________ TOTAL DISTRACIE=199.5lei => me HAPPY!!!:banana Cat despre simeringuri am gasit la "magazinul din colt" la comanda in 5 zlie: 09283-26016 pe original - 21lei 09285-00002 pe original - 72lei Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Sursa de rulmenti "kingpin" 09285-00002 pe original - 72lei aftermaket, simeringul asta l-am gasit la 15 ron la unix. este fabricat de galaxy, furnizorul de simeringuri si componente pentru fabrica suzuki din india. singura diferenta vizibila este culoarea care la cele oem este verde inchis, la galaxy este maro. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Sursa de rulmenti "kingpin" aftermaket, simeringul asta l-am gasit la 15 ron la unix. este fabricat de galaxy, furnizorul de simeringuri si componente pentru fabrica suzuki din india. singura diferenta vizibila este culoarea care la cele oem este verde inchis, la galaxy este maro. Asa este, dar am preferat sa iau original... ca am facut bine, ca nu... dracu stie :grin:.... dar, oricum tot e bine ca peste tot in alte parti il gasisem in jur de 85-90lei. Cat despre rulmenti eu zic ca am facut afacere buna avand in vedere ca au picat la 50lei/buc cu transport cu tot. offtopic: acum urmeaza montajul dupa tutorialul tau :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 (editat) Re: Sursa de rulmenti "kingpin" Am rezolvat si eu cu rulmentii king pin! :) De la magazinul reprezentanta SKF din Sibiu, 45 lei/buc. Ptr gresarea rulmentilor si a planetarei am folosit vaselina grafitata de la Mobil, cantitatea totala de vaselina ptr ungere si umplerea"bilei" aprox 300 g (albastra). Rulmentii (KOYO) schimbati la reprezentanta au tinut aprox 3 ani si 25 mii km efectuati in conditii mixte (oras-35%, distante lungi-15%, offroad-50%), acum sa vedem cat vor tine acestia! Editat Mai 11, 2012 de edy_M adaugare detalii :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Sursa de rulmenti "kingpin" din cate stiu eu la rulmenti nu se foloseste vaselina grafitata... ma insel? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Sursa de rulmenti "kingpin" Nu te inseli, asa este! Greseala este a mea, nu am folosit vaselina grafitata, ci pe baza de litiu :grin: Applications Mobilgrease XHP grease are used in a wide range of equipment including industrial, automotive, construction and marine applications: � Mobilgrease XHP 222 is recommended for industrial and automotive antifriction bearings, chassis components, universal joints and disc brake wheel bearings. It finds particular application in passenger cars, light trucks, taxi fleets and farm equipment. It is also recommended for marine, paper mill, sugar mill and mining applications � Mobilgrease XHP 222 Special is used in chassis components, clutch bearings, ball joints of suspension and steering systems in all kinds of passenger cars, trucks, farm tractors, contractor, construction, earth-moving and mobile equipment. It also finds application in king pins, U-joints, fifth wheels and bucket pins :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate