mihaituk Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Oare exista vreun furnizor de rulmenti care sa poata aduce/fabrica rulemntii pentru pinioanele de atac din diferentialele fata/spate la Landcruiser 80, in afara celor originale? Intentionez sa inlocuiesc pinionul si coroana si nu sunt convins ca voi reusi sa extrag rulmentii de pe pinioane, asa ca ma pregatesc si de o varianta de back-up. Baiul e ca un rulment de acet tip costa pe original cam 500 lei, ceea ce mi se pare exagerat. Daca aveti o alta idee, sunt ochi si urechi. codurile toyota ar fi 90366-35087 fata - 90366-40059 spate. multam. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vuvuzelu Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? salutare mi-am refacut puntile la toyota anul trecut si doar rulmentii pe original m-au dus 2000 ron pe punte. pe langa blocanti mi s-au parut un detaliu :-) alta firme nu am gasit, ce-i drept nu m-am omorat cu cautatul. stiu ca daca era nu stiu ce an mergeau si skf. bafta la vantoare de rulmenti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? Ar fi tare interesant de stiut daca rulmentii sunt compatibili cei din diferentialele seriei 60. Pt 60 exista kit complet de rulmenti cu 139 $. Bineinteles , in state. Eu am luat un asemenea kit. http://ep.yimg.com/ca/I/coolfj40_2113_5531244 Mare atentie la distantierul deformabil dintre rulmenti. Ai nevoie si de el. De asemenea ai nevoie si de saibe de reglaj de diferite grosimi care se pun intre rulmentul mare si pinionul de atac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? Pai sigur se gasesc in America si pentru 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? Pai sigur se gasesc in America si pentru 80. Precis se gasesc si pt 80 dar nu stiu eu unde. De unde am cumparat eu, au doar pentru seriile 40 si 60. www.coolcruisers.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suparici Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? ca o veste buna, rulmentul fata se potriveste la mai multe modele, asa ca e mai usor de gasit la americani mai ales dupa 4 runner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suparici Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? si rulment spate: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaituk Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? Interesant, pare ca se potrivesc dupa codul de piesa... O sa caut sa vad cum trimit si pe la noi, pe direct ar putea fi mai avantajos. multumesc. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaituk Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? Precis se gasesc si pt 80 dar nu stiu eu unde. De unde am cumparat eu, au doar pentru seriile 40 si 60. www.coolcruisers.com Pe pagina respectiva au intr-adevar numai pentru 40-60, nu cred sa se potriveasca la 80, cel putin codul de rument de la spate este altul. O fi putin probabil sa gasesc direct de la fabricant (koyo, etc.) fara sa treaca prin filiera Toyota. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? uite aici http://www.sor.com/sor/cat090.tam?xax=14085&anchor=#090-99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaituk Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? Multam, din fericire am putut extrage rulmentii existenti de pe pinioanele vechi, si sunt in regula. am gasit inca o sursa in SUA, http://www.justdifferentials.com/index.php?main_page=index&cPath=23_44_180 , tot kit-ul de reparatie diferential este undeva pe la 200 usd, si include vreo patru rulmenti. nu am gasit cat costa transportul pana aici. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? http://www.justdifferentials.com/index.php?main_page=product_info&cPath=23_44_180&products_id=3637 Adica asta?Cu totul cu livrare in bucuresti costa 310$ sau cu livrare in tara costa 310$ plus taxele de curier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_mishu Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Re: O sursa de rulmenti pinion de atac diferential la LandCruiser? incercati cu rulmentii in mana la orice magazin specializat in rulmenti.eu am cumparat saptamana trecuta la un pajero pinin rulment grup spate la 205 ron.cu livrare la o zi.pana si codurile erau aceleasi.de unde i-or fi adus nu stiu. 2slow and 2 furious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts