firekeeper Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Picat la Freelander cutia de transfer Deci ird-ul a cedat din nou. Diagnosticat la ciolpani, nu cred ca mai e indoiala. L-am reconditionat in iulie, rulmentii schimbati toti, vascocupla noua cu rulmenti intermediari noi , piesele comandate de pe island4x4 . Sfatul serviceului este este sa caut un ird sh fara joc, sau unul reconditionat integral in anglia. Pret sh aprox 500E , iar unul din anglia reconditionat aprox 1000 lire. Ma gandeam sa incerc la craiova la freelanderassistant. Voi ce imi recomandati tinand cont ca este a treia oara cand cedeaza de cand am masina. Sapt viitoare o sa merg la ciolpani sa schimb ceva tampoane si bucse si o sa dau jos cardanul. Totodata o sa verific si semnele puse pe vcu-ul nou. Simptomele de acum sunt huruit pana la 50km/h care devine mai subtire odata cu cresterea vitezei. Se mai observa ulei scurs la flansa se tine pinionul de atac. Astept parerile voastre. Pata mare care se vede din poza rezulta de la semeringul care se afla pe gatul ird-ului care intra in cutie, cel mai probabil e uzat si acolo sunt scurgeri de ulei din cutie, am mai intalnit asta si in lipsa de semering nou un prieten a pus un strat de silicon peste semeringul ala (are un sant in care sta pe exteriorul gatului) firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Picat la Freelander cutia de transfer Nu ma intelege gresit, dar discutia a fost acum un an. Cred ca intre timp colegul a remediat problema, chiar daca nu ne-a tinut la curent cu finalitea actiunii. Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate