cobrra Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 cum in acea perioada este sarbatoare importanta m-am gandit sa organizez o iesire care are ca scop deprinderea de noi cunostinte in teren si o cunoastere a jucariilor noastre :wink: ca si anumite date ,,tehnice,, in ceea ce priveste traseul : ravene .:wink:.. drum de tara cu soave foarte adanci :wink:. .noroi ceva la min 60--70 cm .:wink:..iarba deasa si mare :wink:...traversare de rauri...si ceva deplasare pe prund .inclinatii prin padure..:wink: sa nu uit de portiuni cu stanci ,,,:wink: ca si distanta a traseului de off-road pana in 70 km. dupa experienta mea ca si dificultate ...mediu cu grad ridicat spre extrem ..:y ca si dotari ale jucariilor; 1. obligatoriu cauciucuri MT 2, indispensabil prezenta auto cu troliu :wink: 3. sufe ,ocheti, inclusiv sufe de copac pe aceasta cale doresc sa adresez o invitatie deschisa celor mai experimentati. ca si aspect mai putin relevant se duc tratative de oaresce pastrama si cealalta jumatate la un protap :x multumesc anticipat . declar lista deschisa. pt eventuale intrebari folositi PM :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 Re: NATURA SI AVENTURA VALENII DE MUNTE --DRAJNA 14 ,,eventual,,15 AUGUST 2010 atasez cateva fotografii cu locul de desfasurare .... apropo sunt destule :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 inca o serie si ma retrag ....astazi a fost facut o parte din traseu la ,,,,pas ,,,:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 revin cu cateva instantanee din traseu :wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 mai sunt cateva serii :wink: sper sa va placa:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 salut, ma trec pe lista! e ok masina mea pt traseul propus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 da este foarte ,,,k,,,:wink: mai bag ceva poze Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 (editat) si un filmulet cu o portiune din traseu ceva mai vechi dar .....:h5 apropo pentru carcotasi tot din traseu Editat August 2, 2010 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 Nu ai vrea la sfirsitul saptaminii asteia?:pl Saptamina cealalta e cu Sfinta Marie si sigur o sa fiu prins :cr. Si nu as vrea sa ratez.Ca prea a fost misto data trecuta:banana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 Nu ai vrea la sfirsitul saptaminii asteia?:pl Saptamina cealalta e cu Sfinta Marie si sigur o sa fiu prins :cr. Si nu as vrea sa ratez.Ca prea a fost misto data trecuta:banana! cam asta este si ideea . iesire la sarbatoare mare:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 cam asta este si ideea . iesire la sarbatoare mare:h5 daca e pe 14 sunt sanse mari sa-mi repar masina pana atunci, sa vin si eu... ca sa nu zic ca propunerea de iesire suna chiar foarte bine asa cum a fost formulata la inceput, adica sa fie un pic mai hard :dr2 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scrind Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 subscriu la aceasta iesire! sper sa fie un antrenament bun pentru concursul de la Cluj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:y Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti! Jimny 1,3 16v M13A 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 fain pe acolo, as merge si eu dar din septembrie incolo. si pana atunci sper sa mai pun ceva muschi pe masinuta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 mai dispun de ceva stimulente vizuale :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 Daca se intimpla pe 14, "sint deja acolo!" cum ar spune Chuck Norris. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 mai mult ca sigur data va fi 15 ..... nu de alta dar este un bun prilej sa sarbatorim SF.MARIA :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 postez si un filmuletz cu o anumita portiune din traseu. :wink: cer scuze pentru filmarea mai putin ,,pro,, :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 Si eu as merge tot pe 14.... Sunt MARIAN si pe nevastamea o cheama Maria Dau de baut Sambata asa in avans ca Duminica tare as sta acasa.... Hai sa sarbatorim pe Sambata noi cu noroaiele noastre si apoi Duminica cu familiile. Hai mai Cobrra nu fi rau! hai Sambata! Nu vreau sa ratez intalnirea asta ca deja ma mananca rau dar si daca plec Duminica....nu e frumos din partea mea fata de a mea sotie!:2dr Deci decizia finala este:.....................:2dr??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 5, 2010 Autor Partajează Postat August 5, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 din cate am inteles eu sambata ar fii organizat ceva in bucuresti gen off-road urban si de aceea as dorii ca evenimentul sa se desfasoare duminica. dar vedem ce si cum si care sunt doleantele participantilor si mai ales ale invitatilor. . respect tuturor. o sa mai urmeze aceste zile si de luni cateva poze din traseu :wink: fiti pe faza.!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 din cate am inteles eu sambata ar fii organizat ceva in bucuresti gen off-road urban si de aceea as dorii ca evenimentul sa se desfasoare duminica. dar vedem ce si cum si care sunt doleantele participantilor si mai ales ale invitatilor. . respect tuturor. o sa mai urmeze aceste zile si de luni cateva poze din traseu :wink: fiti pe faza.!!! Nu stiu nimic de ceva organizat in Bucuresti! Dar.. 14.08. please, please. please.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 Nu stiu nimic de ceva organizat in Bucuresti! Dar.. 14.08. please, please. please.... uite aici evenimentul din bucuresti http://www.club4x4.ro/forum/showthread.php?t=54992 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 Good, Eu pot veni pe 14.08.2010 Pe 15.08.2010 raman acasa sa sarbatoresc in familie. Sau amanam pe un weekend viitor ca doar nu se termina timpul....:Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 In 10.08 plecam si noi, 4 masini din Galati spre Cheia, valenii de munte, lacul Vulturilor...si nu mai stiu exact. Traseul inca nu-i stabilit. E posibil sa fim si noi prezenti in zona, in functie de unde incepem sa ne innoroim. Ceva nr de telefon ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 Rusine sa-mi fie canu m-am informat.Dar, cum spuneam, ...14.08.:grin: ...ca mai interesant o sa fie la concurs pe 15.08. ca o sa ramina cei mai buni uite aici evenimentul din bucuresti http://www.club4x4.ro/forum/showthread.php?t=54992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010 dupa cum am mentionat mai sus data inca nu este stabilita. locul de intalnire va fii comunicat in urmatoarele zile. sau daca sunt ,,nerabdatori,, in PM se poate afla. :wink: ca si data a fost aleasa cu un scop si acela este de ,,sarbatoare,,:tk ora de intalnire va fii de 8.30--9.00 startul in aventura. va rog nu uitati de dotarile obligatorii:tk,,cred ca o sa avem parte de noroi mai mare decat prevazut,,:wink: pentru orice gen de informatii va rog contactati in PM. va multumesc anticipat. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate