Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010

cobrra

Postări Recomandate

Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010

ok!:f2

la toamna daca sunt oile intregi eu am prostul obicei de a le manca doar muschiuletii interiori!

asa ca vb cu cobra ,anuntati cati si va face fratele vostru o pastrama de ma veti pomeni!

asta dupa o experienta de 14 ani de fabrica de mezeluri!

dupa astept critici!

ptr omoroka si copiloata am sa vin mereu cu ceapa ca doar asta mai am voie....

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 236
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

hallo hallo,

super traseu, super echipa! am fost toti pentru unul si unul pentru toti!

ca o mica continuare a unor discutii de mai sus....daca treceau primii piticii adica suzukarii poate era un pic mai bine, oricum noroiul era foarte mare si presarat pe alocuri cu ceva bolovani...

urmeaza o serie de poze cumva selectate casa nu repetam..

enjoy

Link spre comentariu

poze partea a doua, prima portiune unde sau folosit sufele la greu, practic veveritele au avut nevoie de ceva ajutor...

Noroc ca am gasit drumul prin curtea femeii si asa au scapat vreo 4 masini de troliere, si bine am facut ca altfel ne prindea ploaia...

Link spre comentariu

acum urmeaza partea a doua a traseului (dupa pranzul luat pe la 5 dupa-amiaza)

Ravena ingusta, ca sa poti trece pe langa masina trebuia sa te protesti cu picioarele pe peretele ravenei si cu mainile pe masina sau invers...dificultatea a constat intr-o coborare abrupta se vede in poze masina lui Razvanutza ....in realitate e mai abrut, in punctul maxim nu il mai vedeai pe cel ce te dirija noroc ca il auzeam sau scuzati O AUZEAM:2dr

Link spre comentariu

multumesc tuturor participantilor pentru aceasta minunata iesire !

respect tuturor pentru sprijinul si ajutorul dat ca aceasta intalnire sa fie una pe masura :tk

mii de multumiri lui ,,CUBO,, pentru minunata pastrama si minunatul ,,protap,, :wink:

momentan inca sunt in starea de ,,refacere,, dupa sfanta zii de astazi ..... promit ca revin cu ceva poze ...nu prea multe ca nu am avut timp de ele.

inca o data RESPECT .....promit ca la urmatoarea iesire traseul va fii ,,putin,, mai ingreunat :h5

Link spre comentariu

Fara troliu au trecut samuraiul inalt (cel kaki) , Patroyota maaare si neagraaa si Razvanuta :ha: .

.

Eu am pus troliul de doua ori: la iesirea din rau unde mi-a fugit intr-o parte si in a doua portiune de noroi (acolo unde a facut pana Hiluxul). In plus, prima portiune de sleauri am ocolit-o prin curtea oamenilor. MT-urile cu care e incalata Toyota au un profil mai putin agresiv chiar si decat MT-ul MK2 de la BF Goodrich, asa ca pe noroi sunt patinaj artistic. Pe iarba si piatra insa s-au comportat OK.

Un lucru pe care l-am sesizat este faptul ca in general, atunci cand se merge in multe masini, primele au un avantaj:

la sleauri - pe masura ce trec mai multe masini, sleaurile se adancesc; daca trece si o masina cu roti mari ce sapa cu Simexul, e aproape imposibil sa nu ramai pe burta

pe iarba - in momentul in care iarba e 'mancata' de crampoane ramane un drum alunecos - vezi urcarea lui Giorgel in poiana care a trebuit sa isi faca urme noi pentru a putea urca

In plus, eu am mai invatat un lucru: desi blocantul fata-spate te ajuta pe zonele in care se pierde aderenta datorita incrucisarilor (de ex. pe bolovani) de multe ori singura solutie ramane tot 'shpan'-ul.

Nu in ultimul rand vreau sa remarc faptul ca sunt multe portiuni la care copilotul e mai important decat pilotul. Probabil cel mai bun exemplu este acea coborare prin toboganul de piatra in care daca o scapai o puneai rapid pe o parte. Din fericire copilotii au fost la inaltime :br si chiar daca traseul s-a lungit mai mult decat ne asteptam, efortul a meritat.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

ca o mica continuare a unor discutii de mai sus....daca treceau primii piticii adica suzukarii poate era un pic mai bine, oricum noroiul era foarte mare si presarat pe alocuri cu ceva bolovani...

Un lucru pe care l-am sesizat este faptul ca in general, atunci cand se merge in multe masini, primele au un avantaj:

la sleauri - pe masura ce trec mai multe masini, sleaurile se adancesc; daca trece si o masina cu roti mari ce sapa cu Simexul, e aproape imposibil sa nu ramai pe burta

adevarat graiti.

alta data trebuie sa organizam coloana corespunzator. desi in unele situatii, e bine sa fie in fata o masina mare si echipata.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Frumos, frumos, da' parca mai frumos a fost la Cheia cu Goganu...cel putin asa pare din poze... Frumos si protapul , mergea un sprit pe cinste dupa...

aaa...titlul acestui topic contine " Valenii de Munte" si nu Cheia...mama lor de struguri..ca acrii mai sunt!!!

Nu conteaza numai traseele, ci si oamenii care te inconjoara, cand este vorba despre astfel de iesiri..adica...tre sa-ti faca si un pic de placere...cat despre traseul de la Cheia...hmm...noi am vrut sa-l facem noaptea, dupa ce l-am terminat pe acesta...pt ca unii dintre noi cam stim fiecare copacel de acolo unde este situat ..poate cu ochii inchisi!

p.s. multa rautate si multa invidie...din pacate ..din ce in ce mai multa!!! Pacat!

Numai bine tuturor!

Link spre comentariu

aaa...titlul acestui topic contine " Valenii de Munte" si nu Cheia...mama lor de struguri..ca acrii mai sunt!!!

Nu conteaza numai traseele, ci si oamenii care te inconjoara, cand este vorba despre astfel de iesiri..adica...tre sa-ti faca si un pic de placere...cat despre traseul de la Cheia...hmm...noi am vrut sa-l facem noaptea, dupa ce l-am terminat pe acesta...pt ca unii dintre noi cam stim fiecare copacel de acolo unde este situat ..poate cu ochii inchisi!

p.s. multa rautate si multa invidie...din pacate ..din ce in ce mai multa!!! Pacat!

Numai bine tuturor!

Poti fi putin mai detaliat in "deconspirarea" identitatii tale ?

"Prezentarea membrilor" chiar nu e doar un moft.....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=599047#post599047

Link spre comentariu

Numai bine tuturor!

eu nu am simtit nici un fel de rautate. pt. ca il cunosc pe cristi, si stiu bine ce vrea el de la un traseu.

dar sa ramanem on-topic.

unde or fi pozele si filmele.....hai baieti si fete, hai cu ele....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Numai bine tuturor!

daca eram singur... adica fara copiloata care vroia neaparat inapoi acasa, veneam negresit. noaptea are un farmec deosebit in padure.

Va salut !

Link spre comentariu

.."frumos,frumos da' parca mai frumos a fost..dincolo"...

este rautate pt ca se vb in nume propriu..nu in numele participantilor la aceasta iesire!..poate ca unora dintre noi ne-a placut mai mult sau mai putin..nu e corect sa vina un individ care nu a participat si sa-si dea cu parerea...da..asta este rautate, din pacate...sau ceva asemanator, cu atat mai mult cu cat nu cunoaste toti participantii!

on topic....pozeee!!!

Link spre comentariu

Aoleo Deniso ... usurel!

Asa cum au spus si colegii ...iti pot confirma si eu ...Cristi1 e un baiat de treaba! Am iesit cu el si in nici un caz nu a facut remarca din rautate ...

Ce mai face "TOPTENU"? Vad ca merge de spinteca ...(Salutari lui Mihai)

Multumesc baietilor de la Ploiesti ptr invitatie ...dar am avut un eveniment in familie si nu am putut onora invitatia si nici acaretul nu e gata ...Si acu' ma mai doare ficatu de la bautura ... :uameni:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Numai bine tuturor!

Il cunosc si eu pe Cristi si pot sa confirm ca nu a spus lucrurile din rautate. De fapt, cred ca aveti si un lucru in comun: si el stie foarte bine traseele din zona si ne-a fost calauza de multe ori.

Cred ca daca in remarca lui ar fi spus dificila in loc frumoasa nu s-ar fi interpretat astfel.

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

pe iarba - in momentul in care iarba e 'mancata' de crampoane ramane un drum alunecos - vezi urcarea lui Giorgel in poiana care a trebuit sa isi faca urme noi pentru a putea urca

.

Aici si si filmuletele. In primul, Giorgel patineaza la greu pe urmele vechi, in momentul in care calca iarba, urca fara probleme. In al doilea film apare si Samuraiul negru care s-a comportat exemplar tot traseul.

EBM5dJ5mxNI

9LnXuPWalI4

Link spre comentariu

Mai jos si urcarea buclucasa printre bolovani.

kJJn5Hu60lk

xoSftYbiBgM

Coborarea prin toboganul de piatra:

gr-Ey-DvQJs

Si vestita oaie:

oipFy1YX8ec

Link spre comentariu

Il cunosc si eu pe Cristi si pot sa confirm ca nu a spus lucrurile din rautate. De fapt, cred ca aveti si un lucru in comun: si el stie foarte bine traseele din zona si ne-a fost calauza de multe ori.

Cred ca daca in remarca lui ar fi spus dificila in loc frumoasanu s-ar fi interpretat astfel.

Corect punctat, Razvanutza. Chiar eu am spus prin statie, cand am lansat invitatia, ca traseul de la Cheia este spectaculos, dar nu am folosit cuv "mai" pt a nu jigni pe nimeni, mai ales pe organizatori, care au facut niscai eforturi pt noi toti, cei ce ne-am simtit bine!

Numai de bine sa auzim!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare