Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 236
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010

organizatori, care au facut niscai eforturi pt noi toti, cei ce ne-am simtit bine!

Numai de bine sa auzim!

aici sunt un pic in urma...

multumesc din suflet, cobrra si cubo....:br:tk:tk:tk:tk

ati facut intr-adevar multe pt. ca noi, oaspetii, sa ne simtim bine.

doua oi sacrificate, multa munca pt. pastrama, gratareala si protzapeala, vin din cel mai bun, tinut la rece... totul s-a derulat atat de repede, incat abia dupa o zi-doua imi dau seama mai bine...

asa cum am spus si la picnic,imi pare tare rau ca nu va putem intoarce invitatia. dar daca vreodata credeti ca va pot fi de vreun ajutor, aici in bucuresti, nu ezitati sa ma sunati.

va rog sa transmiteti multumirile noastre si celor doi domni care s-au ocupat de protap (am inteles ca unul dintre dinsii este tatal lui cobrra, celalalt nu stiu, scuzele mele sincere, nu am avut nici macar bunul simt sa intreb cine este).

multumesc si pt. ocazia de a cunoaste oameni cumsecade.

:tk:tk:tk

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai cum d-zeu era sa mai faci poze, mai omule??

numai cine nu te-a vazut nu te-ar crede....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Daca tot l-ai pus pe Mihai inamolit, il pun si eu cu o microfilmare efectuata de copiloata mea, chiar inainte de tobogan.

Film categoria micrometraj :grin:

VhC75dnWkFA

Va salut !

Link spre comentariu

Frumos, frumos, da' parca mai frumos a fost la Cheia cu Goganu...cel putin asa pare din poze... Frumos si protapul , mergea un sprit pe cinste dupa...

Frate,nu inteleg...nu poate omu' sa iasa la o plimbare si o oaie la protap,ca apara kkt-pansat carcotas sa comenteze,ca sa strice placerea participantilor :dr3...

Da' pt linistea unora,promitem data viitoare pt a n-a oara,Cheia...da' n-are farmec...poate in marche-arierre si evident,noaptea...si evident,netroliati...:ha::ha:

Link spre comentariu

@mami

@mihai

Nu ne cunoastem si faceti niste afirmatii care nu au nici o baza si pentru asta vreau sa dau niste explicatii.

1. Imi plac plimbarile in natura acompaniate de cate un gratar si un sprit

2. Mai mult decat plimbarile imi plac traseele foarte agresive.

3. Cu @cobrra ma cunosc de multa vreme si am facut multe iesiri impreuna

4. Si cu cei care au fost la Cheia ma cunosc foarte bine, mai putin cu Oresti (daddy jeep)pe care il stiu decat de pe "mania".

Cei care ma stiu si din Ploiesti si din alte parti cunosc faptul ca imi plac traseele mai agresive , stiu cate am rupt la masina mea, mai stiu si de cate ori m-au remorcat sau de cate ori au venit din Bucuresti sa ma scoata din vre-un cotlon din care nu mai aveam cum sa ies. Ultima data, cand am spart motorul la Jeep , Petre Niteanu si Miron Sorin m-au scos la ora 1 noaptea din padure cu toate ca erau dupa 3 zile de Bucovina si o zi de condus de la Gura Humorului.

In anuntul postat de Robert au fost descrise trasee destul de agresive.

Prin prisma celor de mai sus am afirmat ca traseul de la Cheia a fost mai atractiv, in sensul ca a fost mai agresiv.

Am vrut sa vin si eu la iesirea voastra tocmai pentru motivul ca traseul descris de Robert mi s-a parut ok. Nu am mai venit pentru ca in noaptea dinaintea evenimentului a trebuit sa raman pana mai tarziu la un sprit iar a doua zi oboseala si-ar fi spus cuvantul, asa ca am renuntat. Totusi mi-a parut rau ca nu am fost pentru ca m-am plictisit toata ziua acasa.

Atat am avut sa spun si m-as bucura daca ati inteles cele scrise mai sus.

Cu deosebita stima,

Cristi1

Link spre comentariu

Frate,nu inteleg...nu poate omu' sa iasa la o plimbare si o oaie la protap,ca apara kkt-pansat carcotas sa comenteze,ca sa strice placerea participantilor :dr3...

......URAT sa faci astfel de afirmatii (aka kakat pansat) doar pt ce a spus el mai sus.....il cunosc pe cristi1.......e ok omu......si nu a fost rau intentionat....

SA VA FIE DE BINE IESIREA.....a fost cu morcovei si la voi......tine ti o tot asha ....felicitari lui @cobra pt organizare....trebuia sa vin si eu dar am fost copilot la cealalta iesire, insa pe drum l-am salutat pe @razvanutza si cred ca l- am vazut pe @omoroka......:h5......

p.s.....nu stricati frumusetea topicului din cauza unei mici neintelegeri :top

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

asteptam cu interes si de la ceilalti participanti instantanee :wink:

urmatoarea iesire organizata de mine va avea o dificultate mult mai sporita si va avea un caracter privat doar pe baza de invitatii :wink:

multumesc inca o data partenerului meu CUBO pentru tot inclusiv pentru efortul depus la protap . respect !!!

Link spre comentariu

Salut pe toata lumea!

Iesirea a fost super frumoasa:tk, gratarul si protapul de nota 10+:tk, doresc sa multumesc oraganizatorilor si participantilor pentru aceasta Sambata superba. O sa postez link-ul pentru pozele facute de @Sefulik in cateva minute.....sunt 2Gb de poze.

Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti!

Jimny 1,3 16v M13A 4x4

Link spre comentariu

tocmai era sa ma iau de sefulik, ca era cu dslr-ul ala de gat, si nu apare nimic de la el....mister elucidat...

Link spre comentariu

Salut pe toata lumea!

Iesirea a fost super frumoasa:tk, gratarul si protapul de nota 10+:tk, doresc sa multumesc oraganizatorilor si participantilor pentru aceasta Sambata superba. O sa postez link-ul pentru pozele facute de @Sefulik in cateva minute.....sunt 2Gb de poze.

ma mir ca are numai 2 giga. Cred ca le-a facut la rezolutie minima ca eu nu l-am convins sa lase aparatul din mana decat atunci cand l-am lasat la volan :ha:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Si pozele de la mine :grin: :h5 . Sa va mai clatiti si voi ochii ... :top

1379071717_Drajna14_08.2010003(Large).jpg.3a2c8a377aebd0de504d9386a7ecd728.jpg

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

Urmatoarea serie : :2dr

841395833_Drajna14_08.2010021(Large).jpg.ae796d85dde0d39a83342597988c7e3c.jpg

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare