Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010

cobrra

Postări Recomandate

Re: Natura si aventura VALENII DE MUNTE -Drajna 14 ,,eventual,,15 08 2010

Deci,iesirea a fost foarte frumoasa,traseul impresionant si numai oameni de nota 10!!

Highlight-uri zilei:

-Cobra a ramas din prima in noroi,a lasat-o cand trebuia so arda

-am baut apa de la o fantana de pe munte

-intrase nenea cu Feroza intr-o gaura la rau (se vede si in poze) am crezut ca intra toata masina acolo!

-singura data cand am l-am vazut pe Razvanutza folosind troliul a fost la panta aia de 35grade dupa rau. N-avea simex.

-la urcarea pe langa curtea babii,multi s-au impotmolit,Patroyota nici n-a sughitzat. Ultimii fiind mai hoti,au luat-o prin curtea babii :ha: Geoars era sa puna Toyota pe o parte.

-la urcarea spre dealurile cu fan ,un mrl de la Feroza a uitat sa cupleze. Si-a revenit insa in scurt timp. Cobrra s-a bagat pana la genunchi in noroi sa caute carligu de la Jimny-ul lui Mugur. Prea incapatanat de altfel,i-am zis de 10 ori ca nu merge daca nu dam masina mai in spate 1-2m. :dr3 Tot ca mine a fost :ha: Tot acolo a facut razvanutza un mic balet cu (bestia aia de 4.5) Toyota si Geoars o pana.

-Dupa dealurile cu fan a urmat urcarea pe iarba uda. Giorgel a facut cel mai mare show. Coafura (palpatrolu) rezista!

-la urcarea pe panta de piatra cel mai elegant a urcat-o Cubo. Fara sphan,cu viteza de melc,fara sa alunece deloc (si grupuri de 5.2 pe SWB :hl ) :h5

-gratarul a fost atat de imbelsugat ca la sfarsit cand era gata pastrama,erau toti la orizontala :ha:

-a urmat un mic raid pana la coborarea abrupta pe piatra alba. Cobrra a vrut musai sa vada cum arata Toyota lu Razvanutza pe dedesubt si asa a si facut.

-in continuare, (se intunecase) era morcovu cu iepure si cu vanator,cand am ajuns la rapa alba. Denisa a dat lectii la coborare. A zis ca fiecare pilot cate o bere. Cand s-au vazut jos,bine mersi,la revedere :ha: Scrind a indoit bara panhard la Jimny.

-ajunseram la o bucata de drum lata de 1.5m ,stanga rapa,dreapta rapa si acolo a fost interesant.

-eu unul am ramas ultimu cu razvanutza,Cobrra si Cubo. Dupa o mica pauza de Pepsi rece (nush cum face Cobrra ca la el mereu e apa/berea/sucu rece!),ne lasa Pepsi,el pleaca si ne trezim singuri pe o culme de deal :ha:

-luat perpedes sa vad traseul si pe urma forja pana jos. De acolo,acasa. Am avut nemarginita placere si onoare sa conduc Toyota lui razvanutza (inca odata,bestie de masina) pana acasica.

The End

Pe cand urmatoarea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 236
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

aha... va sa zica.... impotmoliada de inceput a fost cu intentie :ha: nu de alta dar trebuia stopat putin avantul spre culmile dealurilor:2dr

pacat ppentru cei care au crezut ca daca ocolesc prin ,,vecini,, scapa de noroi :ha: traseul a fost gandit strategic.

in concluzie sper ca v-a placut :grin:

fiti pe faza cu ochii pe privat ,,, urmeaza PARTEA 2-A cu cazare speciala la cort si foc de tabara :wink:

multumesc tuturor :tk

PS pozele nu s-au terminat ....a si urmeaza si filmuletul:2dr

Link spre comentariu

sefulik, aveai un dslr de gat, unde dreaq sunt pozele?!?!?!?

cobrrrrrrrra, cred ca chestia cu filmul e marketing, :ha::ha: aici ar trebui sa il intrebi pe razvanutza, stie cate ceva in domeniu:h5:2dr

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

de poze sunt sigur ca vor mai aparea sunt plecati baietii la cluj si sigur vor fii puse:h5......legat de film......este ceva strategie la mijloc:wink: apare apare :wink:

Link spre comentariu

apropo...... ceva instantanee se mai pot vizualiza? nu de alta dar voi pregati un nou traseu si doresc ca cei cu teama de ,,noroi,, sa poata vedea ce si cum a fost :ha: acum va fii inzecit mai ,,,,,,,,,,,,GREU :h5

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

O arhiva impartita in 3 volume cu toate pozele facute de mine.

http://www.dump.ro/fisiere/valeni-part1-rar/222358/UiURje6GftVSmeEX

http://www.dump.ro/fisiere/valeni-part2-rar/222359/v2PkYDkZw8CERsf0

http://www.dump.ro/fisiere/valeni-part3-rar/222360/00BJx7FXqqKtjfFf

Enjoy!

Link spre comentariu

In sfarsiiiiiiiit ! Multumim ! :tk:ypu

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

intradevar fotografiile spun ceea ce a fost :y

a meritat asteptarea . sunt superbe :wink:

pentru cei care nu pot sa le vada am sa fac un micro rezumat cu cateva instantanee.

ps : fiti pe faza urmeaza partea a 2-a a intalnirii nu de alta dar vremea o cere:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

pentru cei interesati se va organiza o reeditare a traseului si inca ceva in plus si rog pe aceasta cale doritorii sa-mi scrie in PM. multumesc anticipat.

apropo doar traseul se va reedita nu si protapul:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare