mickyvele Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Este cumva club 4x4 si in Craiova,mai vad o masina cu numere de DJ,poate gasesc si eu o masina de off-road prin apropiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Este cumva club 4x4 si in Craiova,mai vad o masina cu numere de DJ,poate gasesc si eu o masina de off-road prin apropiere. masini sunt cateva, oameni nu prea... din pacate. sorry de offtopic:h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem cu Galloperul la peste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem De sezon: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Cateva fotografii de cu ale noastre. SOS m-a lasat bateria... noaptea,ca d'aia avem soti,sa ne salveze :grin: Lacul Oasa Si pana la urma avem 3 ... Si Mostruletul prietenului nostru,Nick Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hyundai terracan Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 (editat) Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem 2 iesiri, ambele soldate cu planetare fata rupte, dintr-una am scapat cu calu ,din celalata am scapat cu zeci de trolieri Editat Ianuarie 12, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Cateva de sezon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 (editat) Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Tot de sezon... .:cr1 Editat Ianuarie 12, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem S-aveti o duminica placuta si la fel de insorita :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem De sezon ... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem tot de sezon :) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem ... ce tare s-au nimerit postarile voastre, una dupa alta... parca-s gemene :h5 ONTOPIC: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem ... ce tare s-au nimerit postarile voastre, una dupa alta... parca-s gemene :h5 ONTOPIC: [ATTACH=CONFIG]164982[/ATTACH] Dada...seamana.. numa' ca a lui Florin e fratele mai mare, ca e lung :))) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem ... tot de sezon... de la dat jos nisipul si sarea... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 (editat) Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem ce poate Musso cu un pilot fara frica: salt de peste 2 metri inaltime si aprox 12 metri lungime [ATTACH=CONFIG]145081[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]145082[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]145083[/ATTACH] " Dar dupa....a mai putut ? .... presupun ca sunt si poze cu aterizarea...sunt foarte curios.bafta! p.s. foarte frumoasa "levitatia"! " Da, am mai putut! (eu am fost protagonistul) Nu am avut nici o zgarietura. A fost chiar usor, masina a avut nitel de suferit, nu prea mult, dar per ansamblu a fost chiar ok avand in vedere ca ceea ce se vede in poze este de fapt a doua saritura in aceeasi zi, prima fiind cu vre-un metru si jumatate mai scurta. Cand o sa am nitel timp am sa scot si pozele cu aterizarea sau filmarea si le pun. Editat Februarie 2, 2013 de grigguti Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem De la prima ninsoare: :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem ... ce tare s-au nimerit postarile voastre, una dupa alta... parca-s gemene :h5 ONTOPIC: [ATTACH=CONFIG]164982[/ATTACH] peisajul.... incredibil...si masinile intregesc peisajul devenind bestial:grin::banana...unde se afla acest loc ????:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem peisajul.... incredibil...si masinile intregesc peisajul devenind bestial:grin::banana...unde se afla acest loc ????:tk Cheile Sohodol - Gorj. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem nu stiu daca sunt spectaculoase, mai repede artistice Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dracula Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Din 2014 http://i.imgur.com/qi11JZ2.jpg http://i.imgur.com/e887zFv.jpg http://i.imgur.com/gfyuN8W.jpg http://i.imgur.com/01aM8Kr.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 (editat) Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Fostul acaret și ..... [ATTACH=CONFIG]222523[/ATTACH] actualul. :ha: Toate cele bune!:h5 Editat August 24, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem La balaceala - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem La balaceala Ce iti mai place prin balti...:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate