Unimog4x4 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Foto facuta acum o luna jumate cu proaspatul acaret de la Zippo.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m_stefan48 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Stiu ca nu am mai postat de mult , iar pozele sunt facute pe parcursul unui an , dar mi s-au parut mai frumoase , mai am dar http://imageshack.us/ sustine ca sunt prea mari http://imageshack.us/g/69/img3013p.jpg/ https://www.facebook.com/MihneaStefan8 Jeep Wrangler 4.0l - Ursu' (YTJ) + Defender 90 a.k.a rescue car O|||||||O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Ceva de vara..Ca pentru Frontera. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marocico8 Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Poza facuta pentru priveliste , traseu lejer :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem e bine? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem acum am descoperit rubrica iata ce am reusit sa prind in obiectiv: astept identificarea din partea proprietarului si a martorilor sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Am si eu citeva poze de la Cluj si Namoloasa care mie imi plac.[ATTACH=CONFIG]128369[/ATTACH] Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem acum am descoperit rubrica iata ce am reusit sa prind in obiectiv: astept identificarea din partea proprietarului si a martorilor Cred ca e colegul de aici: http://forum.club4x4.ro/member.php?6790-robert.enoiu S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Cred ca e colegul de aici: http://forum.club4x4.ro/member.php?6790-robert.enoiu S-auzim de bine e intr-adevar masina lui Roby! cu el la ,,mansa,,! tocmai decola!:pl1 sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem pun si eu una http://img824.imageshack.us/img824/6913/iesire15012012027.jpg Uploaded with ImageShack.us Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Una da` buna ! Excelenta poza ! Felicitari !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Service autorizat : Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem [ATTACH=CONFIG]144754[/ATTACH] Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Ce facusi, dom'le? Te cauta cineva cu toporul si ai incercat sa ascunzi masina? :ha Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 (editat) Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem ce poate Musso cu un pilot fara frica: salt de peste 2 metri inaltime si aprox 12 metri lungime Editat Iulie 9, 2012 de Astral tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem ce poate Musso cu un pilot fara frica: salt de peste 2 metri inaltime si aprox 12 metri lungime Dar dupa....a mai putut ? :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem presupun ca sunt si poze cu aterizarea...sunt foarte curios.bafta! p.s. foarte frumoasa "levitatia"!:t1 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Cateva poze cu trotineta Subaru Justy 1.3 ECVT 4x4. Nu sunt pozele spectaculoase pe cat a fost acea urcare pana in varful muntelui pe un drum forestier si un frig de au inghetat geamurile cu caldura data la maxim :D Noroc cu cutia de viteze cu variatie continua, ca altfel... . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem poza e facuta de mine, acaretul e al unui prieten... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem poza e facuta de mine, acaretul e al unui prieten... [ATTACH=CONFIG]147119[/ATTACH] si poza spectaculoasa, dar si situatia... (cum o fi ajuns asa si ce ar fi facut fara ajutoare...:D) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem ... Subaru Justy 1.3 ECVT 4x4.... Subaru nu se dezminte! Nu degeaba umbla vorba ca in Canada e masina nationala. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem O poza facuta pe Vladeasa inainte de furtuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Ursu' meu Fotografiile sunt facute de mine, masinile nu-mi apartin :)) Ar mai fi o rasturnare fotografiata frame-by-frame...:) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din dotare? Sa le vedem Prima iesire la vanatoare cu Wranglerul, nici n-avea numere de romanica inca http://imageshack.us/a/img109/5784/dsc02105ss.jpg Uploaded with ImageShack.us Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate