Busu4x4 Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Si cateva de la Ursus Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Klez în mâltoaca din p?durea de la ?cheia, Suceava. Mitsu Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem uite una :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Putin noroi. :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem goganu balerinu :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem am si eu o poza de pe vremea cand am luat samurachele...era nemodificat....acum a mai crescut....bafta la toti 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem nu este cine stie ce ,,scula,, dar este A MEA :tr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem arou meu :banana ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem :ft http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem pt mine e spectaculoas? pt c? m-a f?cut s? tânjesc s? urc în ma?in? folosindu-m? de toate anexele corpului..... (coborârea din ma?in? se poate face prin tehnica rostogolirii) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem fostul meu utilaj infipt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem ... Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bmw77 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem foarte frmos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Doua poze care imi plac, facute de Busu4x4. :h5 http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSCF0212.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSCF0222.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Am si eu 2-3 poze ... Nu sunt asa spectaculoase , dar e acaretul meu si ma incanta in fiecare zi.... Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Adaug si eu cateva. http://lh3.ggpht.com/_kis3on4gHhs/Syzak ... CF0065.JPG Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Altele http://picasaweb.google.no/alyonb20/Poz ... dThmPu2Yg# Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Noua mea jucarie.. sper sa ma duca departe :) Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Si eu iti doresc sa te duca departe, dar prima data o sa te duca cu aceste poze la "prezentarea membrilor si a acaretelor"! Aici e sectiunea SPECTACULOASA! N-ai citit sus? Un moderator sa-i mute postul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Si Pajero... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem am si eu ceva...:banana PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Corinna Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 (editat) Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Petre, tu esti in poza asta? http://pasiunea.eu/Thumbnail/generateHeight.rails?path=971e4db7-c988-49da-aeba-d90dbf47a001.jpg&size=250& http://bit.ly/aTO1E9 :D S-a pus Paragusul pe scris si era buna pentru subiect:D Editat Martie 28, 2010 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorel_cirjaliu Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Noroi la Corbu /Constanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Petre, tu esti in poza asta? http://bit.ly/aTO1E9 :D S-a pus Paragusul pe scris si era buna pentru subiect:D Da, eu sunt! Pai ce sa faca si Paragusul decat sa suteasca poze de pe net si sa-i invete pe oamenii simpli cum sa se dea in offroad?:ha::ha::ha: Ma mir insa ca m-ai recunoscut...hmmm...ce ochi ai:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Prin otzara de zapada Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate