robert Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 si o coborire campulung2005 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 poze nu-i spectaculoasa, sa fie acolo:) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Postez si eu dar nu este ceva extrem, mie imi place poza asta si sper sa va placa si voua ..(pentru un "invatzacel" drumul spre vf. Cozia ) super poza, bogdane!!! eu abia acum am vazut-o :g cand mai vii in zona, nu ma ocoli...am si eu cu ce sa ies, acum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem inca nu e asa de frumoasa sau preparata cum mi-as dori eu, dar....stiu ca timpul le rezolva pe toate... o poza de la prima "noastra" iesire... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Fatza de fotografiile voastre ale mele sunt plimbare pe autostrada...dar intentia conteaza.. :grin: http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/MAD-ENISALA/IMAG0034.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/MAD-ENISALA/IMAG0004.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/polovragi-forestier/IMG_5680.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/polovragi-forestier/IMAG0069.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/polovragi-forestier/IMAG0073.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/polovragi-forestier/IMAG0075.jpg Am decis sa postez mai mult pentru frumusetea peisajelor.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Nu sunt la fel de sectaculoase... Prima iesire cu Wrangler Foto By Light "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Alte foto By Light "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Hmm..mi se par cunoscute! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Hmm..mi se par cunoscute! :h5 Sigur ca da. Sunt By Light :h5 :hi "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Astea sunt din Week-end-ul asta la Tabla Butii si pe drumul spre Vama Buzau "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Muntii Apuseni ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Pun si eu doua cu Samy :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem si una cu Patraulea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem si una cu Patraulea :grin: asta e de la padina ursului daca nu ma insel,finish de la trial -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem asa-i....doar ca poza a fost facuta a doua zi dimineta :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem my beast.............zarnesti....plaiu foii......coborare keile dambovicioarei........pagube: lovita in spate ...tobele rupte....o scaritza pierduta.....a meritat 100% Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Cheile Dambovicioarei este criminal pentru o masina nepregatita mai ales primavara cand toate pietrele mari sunt pe drum.Deasupra la chei este o exploatare forestiera unde s-au facut cele mai mari sleauri care am vazut vreodata ca dovada defrisariilor fara discernamint in zona montana. Si mai zic unii ca noi distrugem padurea, acolo pamintul fertil ce s-a acumulat in milioane de ani s-a spalat in 2 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem apropo de defrishari.......bolovani...(poze)..eu eram la inceput cum sunt si akum.... :ypu .....dak stiam nu ma bagam dar tokmai asta e frumos de fapt........... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem :cl :hi TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem @goganu: voi de anvelope ati auzit? zic si eu asa,ca ma roade invidia , nu de alta, deci nu ma bagati in seama... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem svejk : cat traim invatzam........ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Nu am alta mai spectaculoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Parvu in actiune............... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Prima poza (aia mica) nu e el. Iti zic eu :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate