Clau Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem ai dreptate am pus alta din gresala.............. :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem acum e ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem NIMIC SPECTACULOS DAR NU STIAM UNDE SA LE POSTEZ http://farm4.static.flickr.com/3246/3027237957_41f3b3d7d2.jpg?v=0 - http://farm4.static.flickr.com/3295/3031969764_3664d0cfef.jpg?v=0 - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem In a treia poza a lui Clau ( cea cu cracii la deal ) se vede inscris pe usa numarul de concurs !!!!!!!!!! Pai de ce n-ai luat frate , numarul 12 sau 14 ? :1 pentru poze! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem frumoase poze flyer si Clau! in sfarsit ceva on-topic.................... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem am zburat un pic..nu nustiu ce dar e un inceput... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Padis, 05.10.2008 ... TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem intepenit un pic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Si cate o poza cu cele 3 acareturi ale mele 1. Gaz 69 cu mecanica Nissan Patrol ( under construction ) 2. Mitsubishi Pajero pe Varful Romani 3. Toyota Land Cruiser noaptea pe Valea Cheii - Ramnicu Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Prin zapada de asta innaintam pe 23 Noiembrie in M-tii Calimani. Gume AT-uri pe 31", sunt bestiale la zapada afanata :wink: P.S.: In unele locuri zapada sarea de inaltimea rotilor. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem La ursus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem La ursus Si la Covasna http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem bag si eu citeva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Foarte misto pozele, felicitari ! ... cel putin, in prima dintre ele, masina pare ca sta incremenita in aer, fara sofer ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Blocat in teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Azi 25 01 2009 cu varul meu ViorelPicture adina 275 [640x480].png[/attachment:1v10ynyu]CIMG0044 [640x480].png[/attachment:1v10ynyu]Picture adina 262 [640x480].png[/attachment:1v10ynyu]Picture adina 280 [640x480].png[/attachment:1v10ynyu] :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Cea mai ciudata situatie in care am fost pana acum Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem un kamikaze adrian01 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem modest KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Poze facute la auto vazute-parcate. Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem Sa mai zica careva ca n-am off-roadu' in sange...ca nu m-a nascut mama cu volanu'-n mana...ca n-am sange-n cardan.... :ha: :ha: :ha: ...a fost la Gura Humorului, cand, datorita unei erori de comunicare...am dat un mare shpan la urcarea in TIR. Am cazut de pe rampe si am executat cu IMS-ul un tzukahara intins pe beton...Dupa doua ore...timp in care trooper mi-a umplut frigiderul cu ...multa carne....a venit un prieten al faimosului coreean si m-a aruncat literalmente in TIR... enjoy! PS: asta dupa ce dadusem infrangere la IMS-eu la urcarea in padure...pe propunerea de coborare de ...extrem! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem @semaca:inca na-i uitat aventura aia? :ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem diverse unghiuri...aceeasi catastrofa... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem cineva din exterior daca ar vedea ultima fotografie,ar crede ca suntem de pe alta planeta. cum pana mea de vultur cu'cap albastru (sau alte culori) poa'sa traga o semiremorca de 13,6m un IMS. I fain,mai,,,ales ca am fost si in zona,,,la 2 km de actiune!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Aveti poze spectaculoase cu acaretul din doare? Sa le vedem @semaca:inca na-i uitat aventura aia? :ha: cum bine spunea un om cu experienta : ideea este... sa ai ce povesti!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate