Vizitator markonyroky Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 In perioada 13 -15 august 2010 se va desfasura la Bucuresti URBAN FREE TRACK 2010. Locatia de desfasurare a evenimentului este parcarea Mall Plaza din bulevardul Timisoara. Va fi o competitie de offroad urban numai cu obstacole artificiale. Se va concura la doua clase: STANDARD SI OFFROAD ( open si extrem intr-o singura clasa) pentru mai multe detalii vizitati www.freetrack.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Licenta obligatorie?... conditii de inscriere?.... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Banuiesc eu, este obligatorie licenta. Banuiesc eu, fiind 'in parcare la mall' o sa fie premii, poate ne mai scoatem cheltuiala din timpul anului cu masinile. Asadar.. ce premii sunt ? Multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Daca te uitai pe sait vedeai: FRAS Deci cu licenta.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 La clasa offroad ( open si extrem) licenta fras obligatorie. Multi dintre voi au deja iar pentru ceilalti mi se pare ca este vb de 20 euro/om ( bani care se duc la fras nu la organizare) La clasa standard fara licenta. Premile in momentul de fata se apropie de 6000 de euro dar nu s-a stabilit daca sunt in bani sau in produse. taxa de participare este de 50 euro/echipaj. Pentru cei din provincie se poate aranja cazarea la un hotel f aproape la un pret bun. cam atat deocamdata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Evenimentul se va desfasura in parcarea de la Plaza. De ce nu se mai organizeaza in parcul Tineretului,pe panta aia mare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Pentru ca sumele cerute de primarie pentru panta aia sunt enorme. Pentru ca dorim foarte mult public la acest eveniment Pentru ca cei de la mall au fost foarte cooperanti. Pentru ca am vrut un concurs cu obstacole artificiale. Pentru ca Cam atit deocamdata:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 felicitari! pare ca va fi un concurs inedit, era nevoie de asa ceva cu obstacole artficiale. 80% voi veni. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Nu va speriati de faptul ca siteul nu este sus. E o problema de cateva ore deoarece il mutam pe un server mai bun. Pina atunci va stau la dispozitie cu informatii. Multumim Dragos si te asteptam sa testezi obstacolele:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Daca te uitai pe sait vedeai: FRAS Deci cu licenta.... Pai tu ai licenta de ce te plingi? Si ai si masina chiar daca piulitele sunt la mine. Oricum sunt acolo. Si poate o convingi pe Roxana sa incerce standardul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Licenta obligatorie?... conditii de inscriere?.... inscrierea se face pe site ( atunci cand va fi din nou sus) in ceea ce priveste licentele astea sunt conditile ce sa facem. Eu mi-am facut pe un an si nu ma doare capul. Oricum cred ca este doar 20 de euro/om ca este vb de trial:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 inscrierea se face pe site ( atunci cand va fi din nou sus) in ceea ce priveste licentele astea sunt conditile ce sa facem. Eu mi-am facut pe un an si nu ma doare capul. Oricum cred ca este doar 20 de euro/om ca este vb de trial:tk Se emit licente si la fata locului ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Se emit licente si la fata locului ? Probabil ca da. trebuie sa avem observator de la CNOR si ar trebui sa fie prezenta si Doamna Alina cu licentele. Asa a fost la Buzau. O sa iau legatura cu dinsii si cand am totul in clar voi posta aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Eu nu inteleg ceva: daca tot nu face parte din campionat, se desfasoara pe spatiu privat, cine ve opreste sa organizati dupa propriile reguli? Ce treaba mai are Fras-ul sau Cnor-ul? Luminati-ma si pe mine. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Urban free track 2010 Eu nu inteleg ceva: daca tot nu face parte din campionat, se desfasoara pe spatiu privat, cine ve opreste sa organizati dupa propriile reguli? Ce treaba mai are Fras-ul sau Cnor-ul? Luminati-ma si pe mine. Nu ne opreste nimeni. este vb doar de respect fata de niste oameni cu care am stat la aceiasi masa si am hotarit ceva. Oricum nu trebuie sa va speriati de aceste licente. este vb de f putini bani care probabil acopera paper workul federatiei. oricum la putinii sponsori care au acceptat sa ne sustina a contat mult ca acest sport este reglementat. Eu de ex anul acesta m-am dat doar la Buzau dar mi-am facut licenta pe tot anul. e misto la 37 de ani sa am legitimatie de sportiv:)))))):old Mai intreaba-ma daca ti se pare ca sunt contzopist incuiat:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Urban free track 2010 Cateva informatii despre conursul de la Mall Plaza.Deoarece site-ul nu merge bine inca va pute-ti inscrie cu un mail pe adresa offroadskywalker@yahoo.com. Locurile disponibile sunt 30 echipaje de clasa.Dotarile obligatori sunt pt fiecare clasa urmatoarele. Standart: dotari de fabrica,cauciucuri maxim AT,casti auto sau moto,centuri standart,nu troliu. Offroaduciucuri minim MT,troliu,casti,centuri standart sau in 4 puncte.Se accepta orice inventi sau inovatii care pot usura parcurgerea traseului la aceasta clasa. Taxa de inscriere 50 euro de echipaj.Un echipaj este compus dintr-o masina cu pilot si copilot.La clasa offroad va fi nevoie de licenta.Fiecare echipaj va parcurge 2 manse in fiecare zi de vineri si sambata.Duminica vor ramane in concurs cele mai bune 10 echipaje de la fiecare clasa in urma unui clasament facut la sfarsitul zilei de joi.Premiile sunt si in bani daca se poate din punct de vedere legal.daca nu vor fi in obiecte.Cuantumul va fi de 6500 euro si se vor premia locurile de la 1-5.Premiile sunt oferite de GTC,COLINA MOTORS MATRA COMUNICATII, BLACK & DECKER<, GEPETO, ETC.VOR FI SI PREMII SURPRIZA SUPER OK __________________ De sarac ce sunt mi-am luat televizor GRI-GRI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Urban free track 2010 Printre sponsorii de premii se mai numara Shunto,Pick-up 4x4.Ultima zi va avea si un traseu atipic in care masinile vor evolua cu spatele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: Urban free track 2010 Pentru cei veniti din provincie care nu au cazare in Bucuresti avem cazare la Hotel City Bucuresti *** care e localizat in partea de SV a Bucurestiului, la 2 minute de Plaza Romania si Cora Militari si la 15 minute de centrul Bucurestiului. Hotel City Bucuresti este un hotel modern care ofera 70 de camere echipate cu toate facilitatile necesare pentru a va simti confortabil. * Acces gratuit la internet wireless * Televizor si cablu tv * Telefon * Aer conditionat si detectoare de fum * Grup sanitar propriu * Ascensor pentru persoane * Mic dejun inclus in pretul camerei * Parcare gratuita * Comenzi taximetre * Trezirea clientilor la ora solicitata * Receptionare si transmitere de faxuri * Asigurare de ziare, reviste in holuri * Transmiterea de mesaje Tarifele pt. participantii care isi fac rezervarile prin Adventure Travel sunt: - 150 ron /SGL/noapte, cu mic dejun inclus, cu TVA, taxa hoteliera si taxa de oras inclusa. - 190 ron/DBL/noapte, cu mic dejun inclus, cu TVA, taxa hoteliera si taxa de oras inclusa. Tariful se mentine, indiferent daca rezervarile vor fi si in cursul saptamanii sau doar in week-end. Contact Mihaela Haiduc(rezervari) Mobil: 004 0728.960.370 004 0744.821.866 Fax: 004 031.815.19.30 mihaela.haiduc@adventuretravel.ro Premiile in obiecte sunt: casti OPM,centuri OPM,cauciucuri BF Goodrich 35,lanturi Rud,proiectoare,sufe TJ,manusi OPM,snorkele,proiectoare cu leduri,statii CB ALAN auto(set complet),produse din gama auto de la BLACK & DECKER,produse SUUNTO, si un premiu special de la un sponsor deosebit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Urban free track 2010 Va rugam inscrieti-va in paralel si pe adresa offroadskywalker@yahoo.com . Nu la toata lumea functioneaza inscrierea de pe site. Multumim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Urban free track 2010 Foarte frumos! :h5! In calendarul competitional la aceasi data si de aceasi club anunta o intilnire la PERIS ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Urban free track 2010 Da era programata la Peris si am reusit sa facem rost de o locatie in Bucuresti.Daca este o problema ne mutam la Peris. Cred ca sportul asta care dupa cum vedeti se duce vertiginos in jos,datorita binefacerilor crizei si nu numai ,trebuie vazut si inteles de spectatori. Deci imi pare rau de Peris incercam Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Urban free track 2010 Da era programata la Peris si am reusit sa facem rost de o locatie in Bucuresti.Daca este o problema ne mutam la Peris. Cred ca sportul asta care dupa cum vedeti se duce vertiginos in jos,datorita binefacerilor crizei si nu numai ,trebuie vazut si inteles de spectatori. Deci imi pare rau de Peris incercam Bucuresti. Nu este nici o problema!!! Bine ca se FACE si MAI BINE ca este mai aproape de casa :banana:2dr!!! Inca o intrebare: Fara copilot se poate inscrie ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Urban free track 2010 Nu pt ca o sa ai nevoie pt troliu daca necesita si pentru ghidaje. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Urban free track 2010 Nu pt ca o sa ai nevoie pt troliu daca necesita si pentru ghidaje. Multumesc Dar la sectiunea STANDARD se poate fara copilot ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Urban free track 2010 Dar la sectiunea STANDARD se poate fara copilot ? vii si tu cu niste intrebari de te doare mintea, parca te-ai fi urcat azi dimineata intr-un 4x4.... apropos se poate merge pe cherokee-ul tau cu 35-uri pe spate si cu 31-uri pe fata in 4x4 low ? :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate