Cristian Irimescu Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 (editat) Am fost acum 3 saptamani.. super.. frumos ...excelent!!! Nu stiu cati fac treaba asta, noi am stat la pensiunea Cheile Nerei din Sasca si Ema a fost ghidul nostru... Am promis ca o sa revenim... acum apa era mica am fost la level 1, data viitoare...level 2:x:x:x:x Editat August 5, 2010 de Cristian Irimescu completare Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat August 5, 2010 Autor Partajează Postat August 5, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile inca...Imagini combinate, de pe Bei si Nera... neste unii, se distrau la maxim...:wink: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Cheile Nerei-iulie 2010 Foarte frumoasa zona, dar nu va duceti la sfarsit de saptamana (manele, gratare si mizerie). Sunt unii in zona, la Sasca Montana /Romana nu mai stiu sigur, (dar pot afla) care au echipament si barci pentru rafting. Baietii sunt ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate