Sorin Priboi Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: cum se doarme in SWB? Eu accidental am pliat bancheta spate (la LWB) spre scaunele din fata si a ramas in spate spatiu gol gen break, dar, desi am mai incercat de mai multe ori nu mai reusesc defel.Se lasa in fata , in spate, culiseaza in fata in spate dar nu mai reusesc sa o pliez si apoi sa o ridic din balama spre scaunele din fata. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: cum se doarme in SWB? din cate imi aduc aminte ca sa o pliezi spre fata, ridici de butonul care-l are pe spatar, pliezi spatarul in fata pana face poc (eventual cand ajunge in pozitie orizontala apesi putin pe el) si atunci ridici de ea, cu totul spre scaun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: cum se doarme in SWB? Ia studiati voi manualul aciulea: http://wssro.com/web/PajeroOwnersManual.pdf E cu poze, deci nu aveti cum sa nu va lamuriti :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: cum se doarme in SWB? marse: "ERROR 404 - Not Found!" vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: cum se doarme in SWB? Pentru manuale Mitsubishi aveti intotdeauna http://www.mitsubishilinks.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: cum se doarme in SWB? Ma scuzati!!! http://wssro.com/PajeroOwnersManual.pdf :tk Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: cum se doarme in SWB? ceea ce a scris @oldcarsmaniac am facut si eu.eram pe la curtea de arges si a trebuit sa stau o zi acolo.ii dau dreptate .se doarme super in swb II Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: cum se doarme in SWB? Vreau sa va multumesc petru discutia asta!!! Am masina asta de aproape 3 ani si nici prin gand nu mi-a trecut ca se poate dormi in ea. :g :2dr 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: cum se doarme in SWB? Si inca cum... :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate