kmkm Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Tocmai am cumparat o Dacia 1307 double cab 4x4 ,1,9 diesel care dupa cum spune si titlul a fost botezata "Tanculetul Rosu"......:ha:. Masina provine din Arges,bine ingrijita,ea fiind masina de familie(nu de firma),care tocmai a suferit o revizie generala la care a iesit foarte bine. A primit un schimb de ulei si filtre noi precum si o distributie nou nouta. Parcurgand 523 de km cu ea in ultimile 3 zile pot sa spun ca prime impresii ca nu mi se pare atat de rigida dupa cum spun altii si nici atat de incomoda ci doar putin mai zgomotoasa,am mai fost impresionat de consum,drumul Pitesti -Piatra Neamt ,423 de km cu doar 22 litri de motorina.....si de faptul ca nu este puturoasa........ Aceasta masina o voi folosi cam 60% teren si 40% asfalt,fiind destinata tractarii unei rulote si a unei remorci cu diverse acareturi pe campiile,dealurile si padurile patriei (activitati de apicultura) Voi posta cat de curand si fotografii. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gestme Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Tanculetul rosu Bravo,succes in continuare pe drumuri necunoscute si asteptam pozele si alte impresii. "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: Tanculetul rosu astea sunt masini bune, pacat ca nu se mai fabrica...am si eu una deasta si sunt multumit de ea. drumuri fara probleme sa ai:h5 AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Tanculetul rosu Sa fie intr-un ceas bun si sa te poarte peste tot fara probleme . Sa o stapanesti sanatos.:h5 Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Tanculetul rosu Sa vedem poze cu masina si stupina ;-) Sa te poarte sanatos pe unde vrei tu. Manu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 12, 2010 Autor Partajează Postat August 12, 2010 Re: Tanculetul rosu Filtre,ulei,distributie noua,o alarma cu inchidere centralizata,o spalare si curatare si este gata de drum....... Saptamana asta am tot mers cu ea prin oras si imprejurimi,m-am mai obisnuit cu ea si ca directia ferma :ha: si sunt foarte multumit de ea,nu bate nu trancane, este vioaie dar puitin mai zgomotoasa, lucru remediat cu ajutorul casetofonului......:ha: DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 12, 2010 Autor Partajează Postat August 12, 2010 Re: Tanculetul rosu Drumurile care ii sunt destinate......... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 12, 2010 Autor Partajează Postat August 12, 2010 Re: Tanculetul rosu Paduri,albine,soare,flori....... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Tanculetul rosu pune poze si cu masina AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: Tanculetul rosu Poze cu tanculetul rosu :ha:..... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: Tanculetul rosu poze....cu tanculetul..... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: Tanculetul rosu Si din nou poze.... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 16, 2010 Autor Partajează Postat August 16, 2010 Re: Tanculetul rosu As vrea sa ii montez un bulbar si un carlig de remorcare ....daca are cineva asa ceva bucuros voi fi si ar trebui schimbate cauciucurile care sunt sterse si as dori ceva putin mai agresiv ,poate cineva sa imi dea un sfat? In certificat am : 175 R14 C 99/98 N DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Tanculetul rosu fain tanculetul. sal stapanesti sanatos. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Tanculetul rosu Tulai , i tare frumos tanculetul, sa ai noroc de el, sa te poarte pe unde vrei :wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Tanculetul rosu Tanculetul merge perfect,sunt foarte multumit de el,se pare ca se simte mai bine incarcat si pe teren noroios :ha:,are un consum bun,5,5-6 l/100km gol la drum lung si 6,5-7l/100km in oras deci pe gol o medie de 6-6,5 l/100km, incarcat are 8-8,5 l/100km la drum lung si 9,5-10 l/100km in oras, o medie de 8,75-9,25 l/100km. Trebuie sa ii schimb cauciucurile si as vrea sa ii pun un carlig de remorcare si un bulbar ,si daca cineva are asa ceva as fi bucuros sa le cumpar ...........si sa :2dr DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Re: Tanculetul rosu Sunt bucuros ca tanculetul toarce precum motanul si trage ca magarul si am deja 5000 de km de cand il am si nu mi-a facut nici o problema......:banana Editat Octombrie 12, 2010 de kmkm DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 (editat) Re: Tanculetul rosu La lucru............ http://img153.imageshack.us/img153/8306/dscf72671medium.jpg Uploaded with ImageShack.us Editat Octombrie 15, 2010 de kmkm DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Tanculetul rosu Frumos tanculet , sa te poarte unde vrei ! Sa-l stapanesti sanatos ! Ai gasit pana la urma bull-bar si carlig de remorcare ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Tanculetul rosu super frumos!!!!!!!! spune-ne cum se descurca in off!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Tanculetul rosu Ce sa spun....la cate atentionari am primit ma surprinde masina asta prin consumul mic,prin tinuta de drum,prin faptul ca in aproape 5000 de km nu mi-a facut nici o problema cu toate ca merge si incarcata cu 700-800 kg atat pe asfalt cat si pe drumuri de tara,pe pajisti si drumuri forestiere.....si am reusit sa ii surprind si pe altii care au vazut iesind masina de pe o panta cu noroi lutos (din acela cleios),a urcat cu brio si pante cu iarba uda(incarcata cu 500kg),de drumuri forestiere infundate nu mai spun......sincer nu ma asteptam la un comportament asa de bun .......cei drept masina a fost de familie,nu a fost muncita iar fostul propietar lucreaza la Dacia Pitesti si am inteles ca a participat personal la fabricarea masinii si a ingrijit-o corespunzator.....iar sotia mea este cea mai fericita cand merge la servici cu ,este profesoara si preda undeva in mediul rural si are o scoala prin munti intr-un catun unde merge pe drum forestier si trece paraie cu albii rupte de viitura,unde colegii ei vin cu cizme si pantofii in sacosa si ea intra in scoala cu pantofi cu toc inalt:ha::ha::ha:....... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Tanculetul rosu ma incanta si pe mine asa ceva.taxele sunt mari la ea? impozit ,asigurare,rovigneta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Tanculetul rosu Taxa de drum....iau pe cate o saptamana la drumurile lungi,RCA am dat 390 iar pe impozit ,din vara cand am cumparat-o si pana la finele anului mi-au cerut 80 ......consum mediu gol 6-6,5 si incarcat 8-9 l/100 :banana DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chisone Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Tanculetul rosu Multam de informatie! am auzit multe lucruri bune despre aceasta masina si chiar isi merita banii.sa o stapanesti sanatos si cat mai mult noroi!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 (editat) Re: Tanculetul rosu http://img407.imageshack.us/img407/808/dsc03175q.jpg O seara linistita si rece de octombrie la o mica plimbare domestica :grin:....... Editat Octombrie 22, 2010 de Astral DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate