ursu4x4 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Tanculetul rosu Ceva nautati despre tanculet?Am citit totate paginile tanculetului si pare a fi o masina extraordinara.Demult vreau o astfel de masina(benzina) dar din cauza finantelor am renuntat,dar pană la toamna poate ma pricopsesc cu o asemenea masina si pana atunci ma consolez citind pe diferite forumuri despre double cab 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Tanculetul rosu Aia-i Arkane!!! felicitari , ai ajuns la 20 de posturi!!! Ia zi repede ce ai de vanzare :uameni Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rxn Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Tanculetul rosu M-ati imbolnavit. E 5 dimineata si inca n-am inchi ochii. Numai cate imagini + video deviate din acest topic am urmarit... Fantastice aventurile voastre. Am o intrebare referitoare la cauciucuri-le Insa. Sunt reesapate ? Eu am pus BFG /T pe 15, pentru ca nu gasisem nimic pe 14 pentru offroad. M-ar tenta un set din celea dakar pe jentile originale (14) doar pentru offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Tanculetul rosu Ceva nautati despre tanculet?Am citit totate paginile tanculetului si pare a fi o masina extraordinara.Demult vreau o astfel de masina(benzina) dar din cauza finantelor am renuntat,dar pană la toamna poate ma pricopsesc cu o asemenea masina si pana atunci ma consolez citind pe diferite forumuri despre double cab 4x4. Datorita faptului ca am renuntat la oras si am luat casa in munti o perioada nu am avut net :fr2 dar acum totul este OK! Tanculetul a renuntat la cuplarea originara 4x4 la care ori se rupea furtunul de vacum ori se ardea releul de decuplare asa ca o primit o cuplare nou nouta mecanica :banana,merge minunat si nu are ce se strica........... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 (editat) Re: Tanculetul rosu Tanculetul a primit o cuplare nou nouta mecanica, nu pui si citeva poze cu lucrarea respectiva? e luata de pe prima generatie de papuc cu actionare manuala? sau este construita de la zero? Editat Februarie 7, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Tanculetul rosu Construita,un schimbator luat de la dezmembrari,o tija solida din fier beton,doua urechi ,doua suruburi,un electrod de sudura si doua cani de vin fiert:ha: ,se demonteaza vacumul,se prinde un capat al tijei cu un surub in locul tijei de la vacum,un al doilea surub se prinde pe tija schimbatorului,schimbatorul ....se dau 4 gauri se prind cu suruburi si.........gata! Cum se intoarce a mea nevasta cu masina de prin paduri,azi preda la o scoala dintr-un satuc din munti unde are parte de un drum forestier cu multa zapada,fac ceva poze. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Tanculetul rosu salut,si eu ma gandesc sa modific sistemul 4x4 la un papuc cu doua locuri,a cazut acel sistem si nu-l mai gasesc sa-l achizitionez si m-am lasat pagubas, tot ma dau jos deschid capota schimb furtunasele cuplat -decuplat ,mai comod e mai ok,ma gandesc sa-i bag o tija cu un maner (biluta,etc)prin interior pe sub bord, scaun dreapta ,cu prindere de vacum pe care sa o pot actiona manual inpins-tras,cuplat -decuplat,problema pe care o pun ???,ma gandesc sa nu sara din cuplaj,adica sa se decupleze in mers, si sa-i mai fac din sudura un opritor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Tanculetul rosu .. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rxn Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Tanculetul rosu Scuzati aroganta. Ma uitam la maneta mica din poze si ma intrebam....Dacia 4x4 are si reductor , cutie cu "reduse"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Tanculetul rosu Cautand masini de vanzare pe net, am gasit anunturi pentru o masina ca asta cu motorul 1,9 D avand enshpe variante de putere. Ceva de genul 40KW, 45KW, 46KW, 48KW, 50KW, 55KW, 66KW... :shock: Exista asa multe versiuni? Sincer m-as cam mira. De fapt ce putere are motorul asta? Si daca intr-adevar exista mai multe versiuni, care ar fi cea mai buna? :tk alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Tanculetul rosu Scuzati aroganta. Ma uitam la maneta mica din poze si ma intrebam....Dacia 4x4 are si reductor , cutie cu "reduse"? :ha:Are multe reduse.....dar pentru tarlalele patriei si ceva forestiere mai noroiase este forte buna........ DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Tanculetul rosu Scuzati aroganta. Ma uitam la maneta mica din poze si ma intrebam....Dacia 4x4 are si reductor , cutie cu "reduse"? Cautand masini de vanzare pe net, am gasit anunturi pentru o masina ca asta cu motorul 1,9 D avand enshpe variante de putere. Ceva de genul 40KW, 45KW, 46KW, 48KW, 50KW, 55KW, 66KW... :shock: Exista asa multe versiuni? Sincer m-as cam mira. De fapt ce putere are motorul asta? Si daca intr-adevar exista mai multe versiuni, care ar fi cea mai buna? :tk Sunt multe variante ,din cate stiu sunt 7 variante de papuc ,difera motorizarea,difera dimensiunile,........al meu este ultimul model ,fata de cele anterioare este cu ceva centimetri mai lunga si mai lata si are acest motor de Megan 2 de 1,9 D. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Tanculetul rosu Sunt multe variante ,din cate stiu sunt 7 variante de papuc ,difera motorizarea,difera dimensiunile,........al meu este ultimul model ,fata de cele anterioare este cu ceva centimetri mai lunga si mai lata si are acest motor de Megan 2 de 1,9 D. Stiu ca sunt mai multe variante de papuc, dar daca vorbim strict de motorul de 1,9 D sunt mai multe variante de putere pentru acelasi motor? Al tau ce putere are? In KW conform cartii de identitate. :tk alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Tanculetul rosu Stiu ca sunt mai multe variante de papuc, dar daca vorbim strict de motorul de 1,9 D sunt mai multe variante de putere pentru acelasi motor? Al tau ce putere are? In KW conform cartii de identitate. :tk Dacia 1307 Double Cab 1,9D 4x4 Motor Renault F8Q-P6 1870 cm3 45 kW motorina Citat din cartea de identitate. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate