Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme punte spate XJ din 2000

PaulC

Postări Recomandate

Re: Probleme punte spate XJ din 2000

Buna ziua !

Daca ai LSD in grupul spate si e uzat sau nu are aditiv, cam asta este manifestarea, zgomot si ceva tremurici. Daca ai schimbat uleiul in grup, e bine. Daca nu ai adaugat aditiv pentru LSD, nu e bine.

Dar, cu sau fara aditiv, daca ansamblul LSD e uzat, trebuie altul. Exista kit-uri pentru asa ceva.

Iar rolul LSD-ului este sa "lege" mai rigid rotile puntii spate una de alta, ca sa te ajute in teren, la greu. Fara LSD, daca o roata pierde aderenta, nici cealalta nu mai trage. LSD incearca sa ajute putin in aceasta situatie, desi e cam frectie la picior de lemn comparativ cu un locker serios.

ABS-ul va frana o roata exclusiv in conditiile in care masina are si ESP, care e pe-o mana cu ABS-ul si ECU in mod normal. ABS-ul slabeste frana rotii care tinde sa blocheze...

Cum ma indoiesc ca ai ESP pe masina, ajung la concluzia ca cei din service ori habar nu au de masini, ori au incercat sa te bage in ceata, inventand o solutie ad-hoc. Oricum, buni meseriasi...:ha:

Stima,

Dragos

Respectivul aditiv Mopar se pune doar la grupul din spate sau la ambele ? Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Probleme punte spate XJ din 2000

aditivul LSD se foloseste doar in grupul care este dotat cu LSD-deci cel din spate

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare