yknot Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Intrecat vreau sa reconditionez reductorul la samurai, m-am lovit de imposibilitatea gasirii codurilor la rulmentii pe ace. Am doar dimensiunile la cei de la "idler shaft : 25.4x33.3x31.5 mm Mai trebuie si rulmentul cu ace ala mic din spatele la "front output shaft", si cel mai mare de la "rear output shaft"... Restul de rulmenti mari i-am gasit pe koyo. Cineva mai priceput la samurai a rezolvat sa gaseasca rulmentii astia pe la noi? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Incearca la Maestrul "cfantana ":h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Eu i-am adus din America dar din pacate nu mai am codurile. Am cumparat kituri de reparatie transer si erau toti rulmentii. Si in kiturile de la americani rulmentii cu ace erau originali suzuki,in pungi suzuki si cu cod OM. Din pacate nu mai am pe stoc,cand aduc o sa-ti pot spune codurile. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Multumesc pentru raspuns, deja am luat ceilalti rulmenti de la noi, koyo japonezi, nu facuti la noi, imi mai trebuie cei cu ace. Mai sapam. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Daca ai nevoie de coduri pentru ei, da un semn si ma uit in softul de piese sa vedem ce gasim. Poate cu cod ii gasesti mai usor. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Pai gata, ti-am dat un semn, e suficient? :grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Ia zi tu pe desen care repere sunt? Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai daca-mi dai codul incerc sa-ti aduc din america Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Ia zi tu pe desen care repere sunt? Reperul 11 pe schita, insa mai sunt si 18, 20 si 22 Multumesc. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai 11: 29983-80050 BEARING 18: 29986-80050 BEARING PILOT 20: 29984-80050 BEARING 22: 29985-80050 BEARING Mult succes! :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Multumesc.:2dr 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 (editat) Re: Rulmenti cu ace reductor samurai uite un kit de reparatie reductor http://www.samuraiparts.com/popup_image.php?pID=10412&invis=0&osCsid=69g4hev2butar6n8eac63oktt3 altul http://www.hawksuzukiparts.com/images_parts/part_tcasecounterbearingset.gif Editat August 15, 2010 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Multumesc, insa poze cu rulmenti gasesc si eu, mai putin coduri domestice pentru ei.:wink: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai daca ceea ce este in poze iti trebuie tie , ti le pot comanda si aduce din Sua:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Intrebare ,la cit ajunge setul cu rulmentii pe ace si pinionul aferent.Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Pana la urma am inlocuit toti rulmentii in afara de cei cu ace, si simeringurile aferente, reductorul nu mai face zgomote, consider ca am facut antrenamentul pentru cand voi avea bani de set reductie 4.16. Daca urmaresti instructiunile de pe net, se rezolva foarte usor inlocuirea. Mai greu este sa dai jos reductorul decat sa inlocuiesti rulmentii. Din cate am vazut, prin state se vinde kitul de pinioane 4.16 impreuna cu cei doi rulmenti cu ace si axul aferent la vre-o 500$. Cand voi cumpara kitul, inlocuiesc si cei 2 rulmenti cu ace. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Pana la urma am inlocuit toti rulmentii in afara de cei cu ace, si simeringurile aferente, reductorul nu mai face zgomote, consider ca am facut antrenamentul pentru cand voi avea bani de set reductie 4.16. Daca urmaresti instructiunile de pe net, se rezolva foarte usor inlocuirea. Mai greu este sa dai jos reductorul decat sa inlocuiesti rulmentii. Din cate am vazut, prin state se vinde kitul de pinioane 4.16 impreuna cu cei doi rulmenti cu ace si axul aferent la vre-o 500$. Cand voi cumpara kitul, inlocuiesc si cei 2 rulmenti cu ace. kitu mi l-am cumparat eu recent. e $415 iar transportul parca fo $80 a fost. Tragic e ca la posta romana mai platesti 30% taxe (vama + TVA) spune-mi si mie te rog, cum ai batut rulmentii la loc pe axele cu pinioane? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 (editat) Re: Rulmenti cu ace reductor samurai spune-mi si mie te rog, cum ai batut rulmentii la loc pe axele cu pinioane? 3TuXPOfuATk Exact ca in instructiunile de pe net: cu o teava potrivita. Editat August 17, 2010 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Exact ca in instructiunile de pe net: cu o teava potrivita. pai stiu filmul asta. l-am vizionat de mai multe ori. am chiar si instructiuni printate pas cu pas. dar si in realitate e la fel de simplu precum pare acolo? :grin: va trebui sa aflu pe spinarea mea. mai am de facut rost de tevi potrivite pentru batut rulmentii si ma apuc de treaba. trebuie sa ma gandesc si la o solutie de a ranforsa bara de prindere a reductorului de sasiu ca cica se torioneaza usor dupa schimbarea rapoartelor Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Sau faci o cinste mica la neste baieti la un service care au presa de rulmenti si ai rezolvat problema:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai Sau faci o cinste mica la neste baieti la un service care au presa de rulmenti si ai rezolvat problema:wink: pai daca tot ma duc la service m-as duce sa le fac o cinste mai mare si sa-mi rezolve toata treaba. dar trebuie sa stau si eu langa ei ca sa nu uite sa schimbe vre-o piesa :grin: ai vre-o recomandare? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Rulmenti cu ace reductor samurai service zona marasesti da-mi un tel 0723687698 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate