Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai Camo

dandoru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Samurai Camo

Acum ca am facut RAR-ul imi trebuiesc gume. Am renuntat la Insa Turbo Dakar, adica la resapate, ca am inteles ca sunt foarte grele si se uzeaza repede. Pe Jimny am avut BFG dar as incerca si alceva, cum ar fi Goodyear WRL DURATRAC.

http://img32.imageshack.us/img32/1567/126547537424752.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Intre timp m-am hotarat iau Insa Turbo Dakar.

Editat de dandoru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

F bine arata :ypu ...cam curata insa, noroiul, unde este noroiul?

Jantele au si flanse distantiere sau doar intoarse?

Samurai pe elicoidale, sau SJ80, stii cumva dc exista si varianta hard/soft top? Sau numai metal-top?

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

F bine arata :ypu ...cam curata insa, noroiul, unde este noroiul?

Jantele au si flanse distantiere sau doar intoarse?

Samurai pe elicoidale, sau SJ80, stii cumva dc exista si varianta hard/soft top? Sau numai metal-top?

Are doar jante intoarse. Este pe elicoidale, tipul SJ, varianta 080V, versiunea 1, denumirea comerciala Suzuki Samurai VX. Nu stiu daca este si soft/hard top.

Link spre comentariu

Are doar jante intoarse. Este pe elicoidale, tipul SJ, varianta 080V, versiunea 1, denumirea comerciala Suzuki Samurai VX. Nu stiu daca este si soft/hard top.

Este, l-am gasit, exista 1, deci exista mai multe. I'm a man on a mission.

Scuze de poluarea topicului tau, sunt doar happy :banana

http://img600.imageshack.us/img600/7528/31971420002large.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/6352/31971420001large.jpg

apropox, dc te gandesti s-o revopsesti, arata f bine pe culoarea asta, dacia duster-style

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Re: Vand Suzuki Samurai alb

Nu m-am referit la starea motorului sunt convins ca e impecabil dupa cum e si masina overall. Ma intereseaza cum trage cu noile roti.. Totusi e o diferenta uriasa fata de ce avea ea stock. Da-mi detalii pe pm daca te deranjeaza ca intreb pe topic. Ms

Link spre comentariu

Re: Vand Suzuki Samurai alb

Nu m-am referit la starea motorului sunt convins ca e impecabil dupa cum e si masina overall. Ma intereseaza cum trage cu noile roti.. Totusi e o diferenta uriasa fata de ce avea ea stock. Da-mi detalii pe pm daca te deranjeaza ca intreb pe topic. Ms

De cand am montat cauciucurile am mers 350 km cu ele. Mie mi se pare ca trage bine. Cand m-am hotarat sa schimb anvelopele am discutat cu profesionisti (Costin, Ionut):tk si ei m-au sfatuit sa aleg dimensiunea asta ca sa poata sa le duca masina cu motorul si grupurile stock. Pe Jimny am avut 215/75 si parca mai bine le duce Samuraiul pe astea mai mari.

Link spre comentariu

Nu am reusit = nu am avut timp, nu m-am exprimat cum trebuie. De aproximativ doi ani nu am "reusit" sa ies din Bucuresti. Ce dor imi este de :cort

inchide-ti telefonul :uameni

Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33

Cine minte si fura

Link spre comentariu

Am montat cauciucurile!

Salut. Cat te-au costat cauciucurile si cum se comporta la drum? Care e stadiu de uzura raportat la timpul cat le-ai folosit? Ms

Am dat 413 lei pe bucata. Am mers cu ele doar 500 km.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare