Apollyon Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Samurai Camo Eu am insa turbo modelul dakar (la fel ca cel de pe masina insa alte dimensiuni) sunt f f multmit de ele. Am aproape 10000 km cu ele si arata in continuare super ok. Scuze de off. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Samurai Camo Salutare ce mai face masinuta? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciango Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Samurai Camo Am vazut-o la vanzare pe celalalt thread. De ce o vinzi dupa atata munca investita in ea? Duster PH1 4x4 1.5 dci 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Samurai Camo Am vazut-o la vanzare pe celalalt thread. De ce o vinzi dupa atata munca investita in ea? Nevoie mare de cash. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate