Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-am Mitsubishat

Postări Recomandate

Stiti povestea cu taranul si vaca? Ei bine, ala schimba vaca la targ pe o capra, capra pe doua gaini si tot asa ramane cu....:pt

Eu am dat Patrolul, am luat saraGia, am dat saraGia si am luat....Mitsu...in fine...va zic asta ca sa stiti ca daca ma vedeti pe drum ei bine, eu sunt.

Acaretul este un 2.5 si nu i se plieaza oglinda din stanga cand parchez. Hmmm....de rahat. A.....n-are blocanti...de nicio culoare. Eram ultimul dintre KAMIKAZI care nu avea o asemenea aratare de masina. Poze...n-am, dar puteti sa ma felicitati si sa va prefaceti ca vedeti poze si sa spuneti: Vai bullbare (sau Petre sau ba, cum va vine la gura) ce fromoasa este ...sa o stapanesti sanatos, alea-alea....

Va multumesc anticipat!

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: M-am Mitsubishat

Ba Petre, arata intr-un mare fel, de-mi vine sa te iau in brate!

Dupa ce te plictisesti de Pajero te consiliez eu la un ARO :grin:

Nu de alta dar vad ca esti pe trend ascendent.

Link spre comentariu

wooowww...ce bine arata:br:top:ha::banana

Cum zice v_stef..sau calea de mijloc ca mine...

Am avut Pajero LWB...si radeau toti ca am autobuz si nu merge prea bine in teren...asa ca l-am vandut si mi-am luat Ims.:2drca ala sigur merge..si ne-am apucat sa-l facem de extreme:grin::h5

Da cum imi lipsea Mitsu...mi-am luat inapoi unu SWB...si asa am rezolvat problema:x:2dr

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Dupa aventura de la Agnita, cand si-a lipit dintii de geam si ranjea ca worldscape la check-point (Laure daca te superi iti tai nasu':grin:) si dupa ce in proba speciala si in trial i se balanganeau creierii-n cap precum Goganu cand trece santurile Calugareniului, biata catea mi-a spus textual:

"Ba stapane, sa ma cac in hobiurile tale! Pe mine sa malasi acasa pe pernuta si sa iei pe cine vrei tu sa faca tumbe prin masina cand te-noroiesti ca porcul prin paduri. Si...stapane, spunei lui Navara ca daca imi mai da o data sa beau bere... FAC SCANDAL, SA MOARA MAMA!"

Link spre comentariu

Eu cred ca doar te lauzi ...:ha: Pune si tu macar o poza de pe net sa ne clatim si noi ochii ... Da' vezi sa nu fie daia cu silicoane ...:top

Felicitari ptr noua achizitie! :2drSa o uzi cu bere nu cu apa din balta ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Incet incet posesorii de patrol migreaza catre masini mai serioase :grin:, si afla mai tarziu ce multi dintre noi stim deja de ceva vreme.

Mai bine mai tarziu decat niciodata, sa te poarte rectific O SA te poarte unde vrei tu (cu siguranta cu minim 1 metru mai departe decat patrolul) :h5

Link spre comentariu

@flow ... masurand de la roata din fata in directia spate? Hai bre sa fim seriosi ...nu conteaza masina ... conteaza tacanitul de la pedale ...sa fie ritmic sau sacadat?

Link spre comentariu

Incet incet posesorii de patrol migreaza catre masini mai serioase :grin:, si afla mai tarziu ce multi dintre noi stim deja de ceva vreme.

Mai bine mai tarziu decat niciodata, sa te poarte rectific O SA te poarte unde vrei tu (cu siguranta cu minim 1 metru mai departe decat patrolul) :h5

trebuia sa precizezi si modelul: Y61 !!!!!

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

Daca ai dormit in cort cu 24cm ... ce sa-ti fac? :ha: Am auzit ca si anul asta vei face la fel ... :wink:

Link spre comentariu

Marfa scula, dar poate pui si tu niste poze...

Ca sa ne minunam si noi pe ceva concret!

A specificat Bullbar ca trebuie sa ne-o imaginam!

Daca-mi las neuronu' sa zburde, constat ca-i o masina tare fatoasa si nu-mi mai ramane decat sa-l felicit pe preafericitu' Petre pentru proaspata achizitie.

Ca fost, actual si viitor "propretar" de Mitze, nu-mi pot sterge ranjetul de inger indopat cu placinte de pe mecla la gandul ca ni s-au ingrosat randurile cu un membru de asa calibru.

S-o stapanesti sanatos, Petre!

Link spre comentariu

Petre , legea progresului spune ca pe masura ce omul evolueaza spiritual , ia decizii mai intelepte . Cum era si firesc , inca un valoros off-roader a inteles ca Mitsubishi Pajero este masina cea mai potrivita pentru acest frumos sport .

Sa o stapanesti sanatos , si daca vei crede in ea , vei vedea ce prietena buna o sa-ti fie .

Welcome in our elegant Club !

Editat de RobertAmbrozie

FAIR WINDS !

Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005

Link spre comentariu

Ehe! sa-ti fie de bine!

Le-ai luat la rand? intelegem ca urmeaza Toyota?

Altminteri, cum frumos spunea cineva, "singurul lucru constant in viata este schimbarea".

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare