SilenceDJ Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ei juristule cum le speculezi tu :)) mare smecher esti ! Dar fi atent ! Eu daca as avea o femeie cu tate faine....ti-as da si tie....:2dr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ei juristule cum le speculezi tu :)) mare smecher esti ! Dar fi atent ! Eu daca as avea o femeie cu tate faine....ti-as da si tie....:2dr My man....nu vreau sa fac speculatii, dar sa-nteleg ca acum esti "defavorizat" si nu-mi dai nimic, nu? Ok! Sa ramanem la scuturile lipsa de la Mitsu ca o dam in alte alea si nu fac drumul pana la Cluj de pomana!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Pentru ca fiecare isi construieste masina in functie de buget si dorinte iar eu dupa experienta cu Animalul, in care am bagat aiurea bani si nu dadea randamentul dorit de mine in tere, m-am hotarat sa analizez mai in detaliu care ar fi miscarile esentiale pt un Mitsu de 3 litri la 150HP, scurt. Am gasit o varianta, am tras masina mea langa ea si iata diferenta: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Masina din stanga are bodylift. E lunga. are scuturi peste tot, motor de 2,8cmc. Are 33-uri fata de 32,8 ale mele. Daca tinem cont ca Mitsu este mai delicat pe fata din cauza absentei puntii rigide, atunci m-as gandi sa ridic prin roti mai mari punctul de impact cu solul. Buuuun...numai ca daca pun 35-uri...cei 150 de cai nu sunt suficienti. Hmmm...atunci schimbi rapoartele, dar....nu mai atingi 170-180 pe sosea. nasoala decizie. Ce ziceti ca ar trebui sa aleg? Si ce rapoarte ar misca 35-urile precum 33-urile cu rapoarte stock? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Dau si io cu parerea: Daca cei 150 CP nu ajung pt rotile de 35, atunci e foarte simplu. Iei rotile de 35 si le pui pe asta ca are inca 150 CP! Sa traiasca nasu mare!!! :2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Eu i-am facut si scut la filtrul ala @marse...motorul de pajero evolution este muuuult prea mult pentru ce facem noi...o sa ai surpriza ca nu poti merge in teren cu ea ca rupi aderenta Plus de asta dupa ca are motor 3.500 GDI mai are si turbina si sistemul MIVEC...ceea ce inseamna ca are muuuulta electronica Petre...iti pot imprumuta gumele mele de pe gdi sa vezi daca le duce zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: M-am Mitsubishat Nu le duce SIGUR! Abia le cara p'astea ca sa si descarce. Cu 34-uri nici vorba a descarce in rampa ca la Calugareni. Voi aveti 210 HP pe Mitsurile voastre, conteaza mult. Tu pui roti mai mari si nu mai rupi aderenta asa usor ca acum cu 33-uri. Dar la mine nu mai descarca. Ca sa intelegi, parca merg cu Patrolul la 34-uri. Ceea ce inseamna ca n-am facut nimic si am sa am un Mitsu care merge ca Patrolul, dar n-are robustetea si avantajele "tancului". Deci...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: M-am Mitsubishat Daca mai permiti un mesaj de felicitare..... Petre sa ma .... in masina ta si sa-ti aduca bucurii! 3 intrebari am si eu: - ai avut de la inceput jante pe 16 pe ea si daca nu cum se descurca cu rotile de acum, nu sunt prea mari? - ce motor are, de 12V sau 24V? - drepturi de autor pt vb "a mitsubisha" unde le platim :ha: ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 18, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat Mai intai iti multumesc pt cacare!:alMultumesc boierule, idem! 1. nu, am avut pe 15 si de asfalt. P'astea, adica 265/75/16 nu le descarca bine, desi invarte aproape perfect. De aceea, masura optima pt aceasta masina este 235/85/16, adica vreo 32,8 2. 12valve 3. drepturi de autor percep in halci de carne parpalite la foc mic:h5 Ieri am iesit un pic sa vad cum merg 31-urile. De asfalt, dar marimea ma interesa la flexare si viteza de rotatie in namol. Cele pe care le vezi in poza de mai jos sunt 31/10,5 si ar fi ideale pt o masina care nu are pretentii de open-hard. Daca insa ti se pisa o gaina in fata rotii si nu ai profil SIMEX, iti da cu virgula imediat! Editat Aprilie 18, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: M-am Mitsubishat Mai intai iti multumesc pt cacare!:alMultumesc boierule, idem! idem???.... Intuitie jurnalistica, Petre, sau s-a scapat cineva??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 18, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: M-am Mitsubishat idem???.... Intuitie jurnalistica' date=' Petre, sau s-a scapat cineva???[/quote'] Am surse! Peste tot, dar numai atunci cand merita le dezvalui informatia!:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: M-am Mitsubishat Mai intai iti multumesc pt cacare!:alMultumesc boierule, idem! 1. nu, am avut pe 15 si de asfalt. P'astea, adica 265/75/16 nu le descarca bine, desi invarte aproape perfect. De aceea, masura optima pt aceasta masina este 235/85/16, adica vreo 32,8 2. 12valve 3. drepturi de autor percep in halci de carne parpalite la foc mic:h5 Ieri am iesit un pic sa vad cum merg 31-urile. De asfalt, dar marimea ma interesa la flexare si viteza de rotatie in namol. Cele pe care le vezi in poza de mai jos sunt 31/10,5 si ar fi ideale pt o masina care nu are pretentii de open-hard. Daca insa ti se pisa o gaina in fata rotii si nu ai profil SIMEX, iti da cu virgula imediat! Salut dom' Petre, iarta-ma ca intru si eu in discutie, sunt Stanley. Deci crezi ca in noroi 235/85R16 MT se comporta mai bine decat 265/75R16 MT (ele practic ar avea cam acelasi diametru exterior) fiind mai inguste? Pe vechiul Defender aveam 235/85R16 BFG MT si sincer am fost foarte multumit de cum mergeau in noroi, de si cei mai vechi cu Defender ziceau ca, chiar mai bine, se comporta 7,5R16 Michelin - dimensiune clasica pentru Defender-care sunt si mai inguste(iar vazuta din spate masina arata ca dracu cu ele!). Ma bate gandul ca la Pajero scurt pe care o sa-l am in vara asta sa-i pregatesc un set suplimentar de roti de iesit in teren cu 265/75R16BFG MT, am inteles ca ar merge fara sa fie nevoie sa inalti masina (fata de normal 265/70R16, ar creste raza cu cca 13mm) Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: M-am Mitsubishat Stanley, 265/75/16 am avut si eu, te rog uita-te mai sus in postul asta si o sa le vezi si in actiune. Insa...E O PROBLEMA: motorul de 3.000 -12 valve nu poate descarca perfect 33-uri, pt ca e prea mic motorul. Daca ar avea macar 24 de vale.... Eu nu stiu si nu vreau sa stiu mecanica, cinetica, homocinetica, popocinetica samd, ci iti spun din proprie experienta din masinile pe care le-am folosit. am folosit 235/85/16 la Patrol GR scurt 3.0 tdi: arata ca porcul, dar arai si semanai cu rotile alea. Exista o problema pe care am depistat-o de fata cu toata lumea, ca deh...eu nu ma pot face de cacat decat cu audienta maxima:la o urcare cu sol nisipos-cleios eu ma duceam in jos in loc sa urc! In sensul ca nu a fost chip sa urc fara troliu pt ca sapam prea tare si prea repede din cauza "235". Daca as fi avut 265/75/16, care este tot aia dar mai late poate nu mai radea lumea de mine.Dar am preferat asa inguste ca sa am mai putine sanse sa ma duc pe o parte la inclinarile laterale. Regula: toate E bune, dar cea mai buna este cum iti place lu' muschiul lu' matale! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: M-am Mitsubishat Eu nu prea pricep echivalentele astea intre dimensiuni in mm si in toli. Un 265/75R16 are D ext=cca 80,35cm, adica daca imparti la 2,54cm/tol iese cam 31,6", atunci nu se considera de 32"? Hai sa bag o poza cu vechiul meu Defender echipat cu 235/85R16 BFG MT coborand de la munte. Nu am apucat sa folosesc alte MT-uri pentru a putea compara, dar de astea am fost multumit! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat Inteleg. Zici ca vrei pajero, dar de care? Ca sunt doua tipuri cu 4 variante care merita. Care dintre ele il vrei? Ca sa ti spun ce o sa ti se intample cu 265/75/16 si mai ales cum o sa ti se intample! Hai ca m-am lamurit, citindu-ti posturile, ce vrei sa-ti iei. Nu te agita cu 33-urile. Baga lejer 31-uri si mergi linistit Editat Aprilie 19, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: M-am Mitsubishat Inteleg. Zici ca vrei pajero, dar de care? Ca sunt doua tipuri cu 4 variante care merita. Care dintre ele il vrei? Ca sa ti spun ce o sa ti se intample cu 265/75/16 si mai ales cum o sa ti se intample! Hai sa-ti zic cum sta treaba: vreo 6 ani am tinut Defender-ul (cu care am facut un offroad cel putin moderat, de placere, dar l-am bagat in noroaie, pante cu pietre, la greu dar nu "troznit", de aceea nici nu mi s-a rupt nimic in 6 ani)plus un autoturism, adica combinatia ideala. Din considerente de sanatate (am ceva probleme cu spatele de la statul pe frig in garaj in groapa sub Defender sa-i gresez crucile si sa-i verific nivelul lichidelor!), varsta, bani, am hotarat sa raman cu o singura masina pentru folosire uzuala dar cu care sa fac si ceva teren (nu la nivelul la care am facut cu Defender-ul) si atunci am comandat un Pajero V80 scurt (cel actual) 200CP varianta Intense cu cutie manuala care va veni in vara. Am zis ca daca ii pun scuturi sub masina, niste praguri laterale ornamentale de protectie din inox in locul treptelor, un set suplimentar de roti 265/75R16BFG MT cu niste jante mai ieftine pentru iesit in teren, ulterior ridicat dintr-un kit de suspensie OME (dar o varianta care sa nu-i afecteze comportamentul on-road) si poate mai tarziu daca voi mai avea bani,o bara fata cu troliu, cu astea cred ca se poate face ceva rezonabil in teren, limitat de suspensia independenta, pentru ca am inteles ca partea mecanica este totusi zdravana. Optasem intre Pajero scurt, Toyota Land Cruiser 155 scurt(dar care s-a indepartat mult de ultimul, 120, este super electronizata, varianta basic nici nu mai are dif. spate blocabil) si Discovery4 (dar care este si ea superelectronizata si am inteles ca in teren iti poate face figuri cu suspensia pneumatica si sistemul Terrain Response). Macar la Pajero actual ai o maneta pentru reductor si transmisie, blocarea dif. spate se face electromecanic iar a celui central mecanic. Iar acuma cu motorul de 200CP a devenit si dinamic plus ca i-au revizuit consumul care este rezonabil. Cam asta ar fi treaba. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: M-am Mitsubishat Pai in cazul asta nu-s eu omul care sa-ti raspunda la intrebari. Eu m-am dat cu o scula pe care platisem 18.000 de euro si-mi venea sa-i dau foc si sa raman si in habitaclu cand o aprind. Orice mecanic iti va fi de folos mai mult decat mine, asa ca daca ai bani....baga orice-n ea si spor la noroi!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat sa-l stapanest sanatos Petre !!!..o masina buna ...eu m-am distrat pe cinste cu mitsu (am avut 3 bucati) si credema ca face toti bani !!! p.s.tu te-ai mitsubisat iar eu m-am patrolizat :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: M-am Mitsubishat sa-l stapanest sanatos Petre !!!..o masina buna ...eu m-am distrat pe cinste cu mitsu (am avut 3 bucati) si credema ca face toti bani !!! p.s.tu te-ai mitsubisat iar eu m-am patrolizat :h5 Felicitari, nene kato. Sa-nteleg ca dezMitsubisandu-te (mama ca gramatica am) si Patrolizandu-te ai decis sa-ti maresti familia sau te-ai ingrasat si nu mai incapeai? Ca alte motive nu vad!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: M-am Mitsubishat Felicitari, nene kato. Sa-nteleg ca dezMitsubisandu-te (mama ca gramatica am) si Patrolizandu-te ai decis sa-ti maresti familia sau te-ai ingrasat si nu mai incapeai? Ca alte motive nu vad!:grin: salut Petre !!! acel Pajero mk 1 mi-a adus satisfacti enorme in teren....a mers alaturi de masini renumite cu mandrie fara a se face de rusine ....nu eu am decis sa-mi maresc familia ci prunci mei care au crescut si vor toti la munte cu bagajele aferente, care in mitsu nu mai incap nici pe jumatate ...o alta problema ar fi proiectele de iesiri pe mai multe zile iar sanatatea nu ne mai lasa sa dormim prin cort ...ce sa faci ...ruginim :grin: o alta ar fi ca nu-mi permit sa tin doua masini de teren una de distractie si una de toata ziua ...criza nene:dr3 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: M-am Mitsubishat Cu ocazia evenimentului de la Giurgiu, dupa doua zile de dat in trial, cu SPAN SUPER, dupa 98km mi s-a aprins becul de la rezervor. Cocluzia: bucuresti-giurgiu plus 38km de trial au consumat 60 litri benzina!:h5roti:265/75/16 profil Simex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: M-am Mitsubishat Cu ocazia evenimentului de la Giurgiu, dupa doua zile de dat in trial, cu SPAN SUPER, dupa 98km mi s-a aprins becul de la rezervor. Cocluzia: bucuresti-giurgiu plus 38km de trial au consumat 60 litri benzina!:h5roti:265/75/16 profil Simex mah, da' pe tine te-a speriat rau G-ul de te bucuri la 6 vedre ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: M-am Mitsubishat Se poate inchide topicul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate