drujba Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: M-am Mitsubishat .... sa stii ca nu ai dreptate aici pajero mk2 ARE amortizor directie ma rog...benzinarele si alea lungi Al meu e scurt, motor de 2,5 TDI si are amortizor original de directie. Acum i-am pus un Tough Dog coilover si volanul revine singur pe drept si cand esti pe loc. Are dreptate Tzuparu, va place shaorma ceva de speriat... alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: M-am Mitsubishat Gata, m-am Mitsubishat si eu :banana ! Acum :2dr :x :sl1 Dimineata...:dr1 Utilajul este un Pajero, LWB, 3.0 V6, cutie manuala, blocant central si spate..plus o groaza de alte dotari! Curand poze :D Adica maine! AAAA, foarte important :D ....volanul este pe stanga :D Uraaaa www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Bravo Stefane! Scuipa-n el cand te urci dimineata sanu puta a peste!:ha: Ioane, tu daca nu erai supermoderator sa mor de vedeai consensul. Pai bai neicusorule, cine a zis, in afara de tine, ca a noastra e mai subtire si a ta mai groasa? Sau vrei sa ne intrecem, eu stock si tu cu ce ai pe nissan pe undeva sa vedem care masina e mai buna? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Merci. Am scuipat si o sa scuip :wink: O sa deschid si eu un topic separat dupa ce il trag in poze. Dar, o concluzie: merge belea!!!! Abia astept sa ne invatam unul cu altul (eu cu mitzu). www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Pt ca tot l-am provocat pe Yonutz la o mica "Impotmoliada in doi", azi am iesit cu Miron Sorin sa probam acarete nou-noute la celebrul loc de trial. A...nu inainte de a face unele mici modificari, timp de jumatate de ora, la Miron in garaj pentru a adapta Mitsu al meu la noile conditii de trafic. Asa ca....au fost date joc cauciucurile de 31 si montate niste INSA TURBO de 32 si ceva, mai precis 265/75/16. Ca sa incapa, dragul de Miron a luat flexul si a taiat fix 2cm din buza anterioara a aripilor fata, apoi ca sa si flexeze un pic a ridicat masinuta si un pic din "torsionare". Asa ca micutul meu Mitsupishi a devenit asa: http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21032010499.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Am taiat si saracia aia de bullbar, asa direct cu flexul si pe fata, dupa saltare si toate dichisurile arata asa http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21032010498.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Cum nici Miron nu-si testase monstrul de 210 CP in teren, am ales un loc unde ne dadusem amandoi cu alte masini si puteam compara: trialul de la Impotmoliada. Acolo eu m-am dat si cu Nissanul, cand am pregatit intalnirea, si cu G-ul si acum am testat si MisuPishu. Miron Sorin. tot cu masina stock.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat ce da din buci a mea... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Petrica, s-au umflat biscuitii in tine? Ce se intampla? Desi vrei sa comparam mere cu pere ...MA BAG! Cu o singura conditie ... Bagam o cantitate de carburant egala in ambele masini (ca sa nu zic sa alimentam de aceeasi suma)...Dupa aia o luam pe camp ... in ce directie vrea cardanul tau ... Cine ramane primul fara ... vine pe jos acasa! Te invoiesti? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat Inainte de a merge mai departe cu pozele si impresiile, sa facem un mic calcul: masina- 2600 euro cauciucuri - 400 euro 4 baroase in aripi-gratis de doua ori flexul in aripi- gratis total - 3000 euro Sa vedem ce face o masina de 3000 de euro versus ce am avut eu pana acum de mi-a mancat viata: 1. Patrol - masina 18.000 euro, kit suspensie si restul - 3000 euro, cauciucuri-400 euro. Total..... 2. G-eu - masina 3500 euro-cacuciucuri 400 euro, flanse 100 euro. Total 4.000 euro si inghetam in ea! Editat Martie 21, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ioane, deci facem concurs caruia ii consuma mai putin sau care e mai capabila? Iar biscutii in mine sunt umpluti permanent. D'aia am si probleme! In offroad cine se vaita de combustibil mai bine sta acasa. Eu ziceam de potenta masinilor, nu de consum. Ca vin cu TICO, ce kilu' meu?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 (editat) Re: M-am Mitsubishat Petrica, s-au umflat biscuitii in tine? Ce se intampla? Desi vrei sa comparam mere cu pere ...MA BAG! Cu o singura conditie ... Bagam o cantitate de carburant egala in ambele masini (ca sa nu zic sa alimentam de aceeasi suma)...Dupa aia o luam pe camp ... in ce directie vrea cardanul tau ... Cine ramane primul fara ... vine pe jos acasa! Te invoiesti? @Yonutz nu-i taia bucuria:D Daca vrei sa consumi cit mai putin vezi ca exista o competitie organizata de un lant de benzinarii si rafinarie...in sensul asta:D Editat Martie 21, 2010 de Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat A mea nu s-a dus atat de sus ...si chiar nu mi-a mancat viata! Ba mai mult, a mai salvat-o si pe a altora ... :grin: Ale dracu ce diferite sunt Patroalele astea! Cum spuneam mai sus ... faci comparatia intre mere si pere! Fereasca Dumnezeu sa-ti iei peste vreo cateva luni alta masina ... :ha: Un mic secret - nu mai lauda niciodata masina ca merge bine ... i se urca la cap! :y @Sorin Nu-i tai bre nimic ...incerc sa-l aduc cu picioarele pe pamant! Normal ca ma bucur ca si-a luat masina! :h5:2dr @Petre tico vs ...trabant? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Un mic secret - nu mai lauda niciodata masina ca merge bine ... i se urca la cap! :y @Sorin Nu-i tai bre nimic ...incerc sa-l aduc cu picioarele pe pamant! Normal ca ma bucur ca si-a luat masina! :h5:2dr @Petre tico vs ...trabant? :grin: Pai n-am laudat-o decat ca e masina saracului pt offroad. In sensul asta! Abia in topicul pe care il voi deschide in fix 5 minute ma apuc sa folosesc adjective si atribute!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Boierule, soarte a fost de partea dumitale, ai inceput-o bine(Patrol)........... ai continuat-o ""asa si asa" (G ).......... si te pregatesti sa o termini prost!(Trabant cu 2 motoare) Of ce iti este si cu viata asta...... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat @Yonutz In putina experienta cu masinile pe care o am am constatat ca sint masini care merg fara probleme si masini care se strica indiferent de marca Dupa ce mi-a crapat motorul la nissan am aflat si eu ca astia de la connex au schimbat cam 15-20 % din flota lor motoarele...pe de alta parte cind am adus primul meu mitsu din anglia i-am schimbat chiulasa...deci cred ca Petre a vrut sa spuna ca si cu un buget mai mic poti sa ai satisfactii la fel de mari Pe de alta parte daca fac praf mitsu de un copac iau troliul si ce-o mai fi si plec la piata dupa alta...paguba nefiind asa de mare 2-3000 euro ...tu poti sa spui ca ai aceeasi paguba in aceeasi situatie? Insa pretul jucariilor difera...una e sa iei o papusa de plastic si alta e sa iei una barbie zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat In concluzie, dupa ce ati luat un Mitsu din Anglia pe cateva parale, fara kit de inaltare, fara flanse, doar inaltate din bari si doua baroase in aripi, niste roti capabile care va scot ca din orice se prezinta asa: http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21032010505.jpg http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21032010507.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ceea ce am uitat sa facem acum, dar facem cred ca maine....taierea tevii de asapament care este inutil de lunga! Adica ne-a dat cu virgula in teren! In rest, nici macar chestiile de alea plastic nu au avut de suferit, nici carligul ...a fost ok! http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21032010508.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat petre, felicitari, dar cred ca esti subiectiv.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat petre, felicitari, dar cred ca esti subiectiv.... Giorgele nu cumva ai vrea sa fiu obiectiv intr-un sens demiugic asa...? Cumva planetar? Iarta-ma dar tu intai termina Animalul de facut si apoi dupa ce-l dai prin ravene mai vorbim. Cam dupa vreo 2 ani. Pana atunci, tu fiind obiectiv si eu subiectiv hai sa ne imbarligam constiintele intr-un meandru al concretului si sa atacam problema vertical: o bagi pe a ta unde o bag pe a mea?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat @Sorin Indiferent de marca: cand facem niscaiva offroad "s-o rupem" de pomi ...lamentandu-ne cu ideea " ce ba, a fost ieftin!" ala nu se mai cheama offroad, se cheama ca ne batem joc de banii nostri! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat @Sorin Indiferent de marca: cand facem niscaiva offroad "s-o rupem" de pomi ...lamentandu-ne cu ideea " ce ba, a fost ieftin!" ala nu se mai cheama offroad, se cheama ca ne batem joc de banii nostri! Ioane, cat te tine Nissanul? In sensul la ce bani ai dat pe ea pana acum cu totul? Te intreb asta pt ca vad ca ai inteles un pic gresit: NOI NU RUPEM MASINILE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat N-am mai tinut socoteala ...Cert este ca pana acum am schimbat lucruri nesemnificative la ea! :wink: Cred ca undeva in jurul a 15.000, sau poate mai mult asta in conditiile in care am schimbat c/v doar asa de moft ...ca uruia putin! Si are pe ea de toate ... Pe masina stock am dat 6000 euro in D...care stii si tu in ce stare am luat-o! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat 15.000 de euro te tine masina? Ei bine, in sensul asta ziceam noi! Ca Mitsu e masina mai "subtire" la cascaval pt noi! Nu ca e infailibila, nu e ca e super, nu ca e cea mai buna. Sunt eu multumit de ea, atat. MAi multumit decat de G sau de PAtrol. Mi-era frica cu ultimul la cati bani ma tinea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: M-am Mitsubishat Umblai cu cifrul de la "seif" tatuat pe cur? De aia voiau baietii de la Aro sa te corupa la un striptease joia trecuta! :uameni:ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate