Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: M-am Mitsubishat Alex, fiecare se lipeste de un fel de masina. Mie mi-au placut mereu masinile care "pot". Bucsi si alte acarete sunt vax pe langa ce patesti cand ti se strica un Y61. Va multumesc pt uari si mai ales tie, Mitran Hary pentru precizia ajutorului pe care mi l-ai dat! Respecte, man!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ca sa bag oleca un cutitas de cercetas la o rana cu putina sarisoara: Petre ce ti s-a stricat cand ai avut Y61? :grin: Exceptand cazurile cand ai facut pe "Motanul cel viteaz" ...Si cam pe unde n-ai putut sa treci? Exceptand Dunarea si Marea Neagra ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: M-am Mitsubishat tu ai avut nissan mercedes g si mitsu eu invers.....mitsu g si nissan si la ce crezi ca am ramas y60 bine inteles.....ai sa schimbi la bucsi de ai sa te saturi si bielete de directie......pentru mine nui o masina de offroad e o masina mau mult de raid.sa vazut la inpotmoliada ca mia dato flow...la standard adicatelea? te contrazic my frend :y mitsu se potriveste de minune pentru concursurile din Romania :wink: ia priveste KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ca sa bag oleca un cutitas de cercetas la o rana cu putina sarisoara: Petre ce ti s-a stricat cand ai avut Y61? :grin: Exceptand cazurile cand ai facut pe "Motanul cel viteaz" ...Si cam pe unde n-ai putut sa treci? Exceptand Dunarea si Marea Neagra ... :ha: Ioane, ai dreptate cu acel mic cutitas, dar...eu am avut o regula in offroad cunoscandu-mi bine masina: nu ma bagam unde nu stiam ca trec. Excptie facand cazurile cand ma aruncam cu ea prin santurile de irigatii ca se ne distram. Dar Patrolul este o masina care m-a costat enorm. Inainte sa o vand am bagat in ea peste 2000 de euro...si asta asa scurt la un blocant si cateva cacaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: M-am Mitsubishat sa o sta.......ptiu, caca-m-as, era sa ma scap:ha::ha: petre, fara gluma, ce te face sa crezi ca mitsu e ieftin, sau mai ieftin, decat nissan, cand e vorba despre lucrari care trebuiesc platite? la piese nu stiu, dar nu cred ca e vreo mare diferenta... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: M-am Mitsubishat E MAREEEEEEEEE diferenta! Foarte mare!!! Giorgele nicimacar nu se compara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat Eh, hai sa nu fi rai ... Mitzu nu se poate compara cu Nissan ... cred insa ca sunt din cu totul alta clasa. Sa-ti spun de ce: 1. Patrolul are un pret, Pajero alt pret - avantaj Pajero 2. Patrolul are punti rigide fata-spate, Pajero pe fata bascule - avantaj Patrol 3. Patrolul are amortizor de directie, Pajero nu - avantaj Patrol 4. Patrolul este mult mai greu decat Pajero (adica raport CP/kg)- avantaj Pajero Asta comparand in 2.8 TD Patrol cu un Pajero 2.8 TD ... Amandoua sunt marci renumite ...dar nu se pot compara! Parerea mea In ceea ce priveste fiabilitatea si costurile ulterioare de intretinere ma abtin intrucat amandoua se strica iar pretul la piese este similar. Atat pe piata aftermarket cat si pe original! Faza asta cu laudatu' pomului (cel mai frumos si cel mai roditor) din gradina proprie e depasita! Depasita atata timp cat ne consideram a fi niste oameni maturi nu copii ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat Maturi?:ha:Noi?:ha: Pe forumul asta?:ha: Asta a fost buna, Ioane!:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat :ha::ha::ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat Sa va trimit gropita de nisip ptr :pt? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat :ha: Si daca tot facem "Kindergarten", hai sa incit un pic spiritele circotase, ca vad ca se "poarta" mobbing-ul intern. @Petre: -Cum mai stam in clasamentul in topicul despre ce marci folosim?:wink: Concret, vreau sa stiu daca ai votat (nu ma intereseaza ce ai votat) cind ai avut Patrol, cind ai avut "saraGia" si daca ai votat si la "Mitsubishizare" si daca da, daca voturile anteioare s-au anulat sau nu.:sc Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat adicatelea? te contrazic my frend :y mitsu se potriveste de minune pentru concursurile din Romania :wink: ia priveste hmmm nu vad nici un patrol acolo.....ce avantaj ca e scurt in bot???nu cred ca vreodata o sa treaca pajero unde va trece nissan sau nu atat de usor...parerile sunt inpartite si fiecare din noi are o masina care ii place.....cel putin mie imi place nissan si acum ca am puso pe pavilion o sa treaca direct la taiat.... mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat S-o luam pe rand: 1. nenea Patrolator nu am votat decat pt Nissan Patrol. 2. Alex te rog sa te uiti la filmul postat pe youtube sub numele "G la deal". Alaturi de saraGia asa s-au comportat si patroalele, chiar mai rusinos! In afara de un Mitsu de 3,5 24 valve nu a urcat nimeni. Gaganu a reusit si el ceva mai tarziu dar cu aceeasi combinatie: motor puternic fata de caroseria usoara. NU discutam pe unde trece o marca sau alta pt ca o dam in d'alea gen "a mea e mai groasa", dar motor puternic si caroserie usoara, sasiu si roti mari este combinatia perfecta. Patrolul este prima mea dragoste, dar....cand ai un Y61 din 2000 e greu in offroadul romanesc si in service-ul dambovitean! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat da total deacord......dar ce zici de un patrol 4,2 cu kit de turbo????eu cred ca atunci va fi mai tare....acel mitsu a urcat ca invarte rotile de mama mama......dar eu vb un pik de partea de extrem.......mam uitat mult la filmulete de offroad.....nu prea am vazut mitsu...aaaa daca vrei sa faci alceva cu ea foarte bine....dar iti spun ca nu e asa cum ai zis u ca nu conteaza cate busci ai sa schimbi....o sa conteze.pt mine e un sub incheiat.mam indragostit de y60 si la asta voi ramane....acum va intra in proces de pregatire offroad cu motor de 4,2 si taiata...a bine si 35 si supensie si altele...sa auzim de bine mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat Gaganu ...are un amarat de motor 2.4 motorina (nici macar 2.5 ... :ha:) cutie manuala si roti mici! La el altceva a facut acolo diferenta: blokantii fata-spate! Si cred ca a fost si putin chestie de tehnica! :2dr Nu v-a zis nimic de Beluga? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat Alex, Ioane...mai tata mai...pai vreti sa va pun eu filmulete cu rusinea rusinilor de Patroale? Hai sa fim seriosi. Nu ne cocosim aici. Ne vedem in teren: voi preparati, eu....uite asa de la mama ei cu roti de 31! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat blocant fata spate avea si petre.....dar nu a urcat cu toate ca avea un 2,8 nu stiu ce sa zic....am avut g cu cutie automata de cacat mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat diferenta mare este si cine se afla la volan......si poate deaia e rusine....asa ca......oricum nici odata mitsu nu o sa mi se para o masina de offroad....intotdeauna vei avea limite.....ba nu poti sai pui nus ce suspensie din cauza la brate ba o groaza de kkt pe la puntea fata si tot asa.....petre ce sa zic.....so stapanesti sanatos mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: M-am Mitsubishat Multumesc mult, alex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: M-am Mitsubishat Eh, hai sa nu fi rai ... Mitzu nu se poate compara cu Nissan .... 3. Patrolul are amortizor de directie, Pajero nu - avantaj Patrol da asa e nu se pot compara... nissanul este o masina mai mare decit mitsubishi si da bine la imagine...sa fim seriosi...un patrol arata intr-un mare fel daca este inaltat si gume mari iar un mitsu se descurca altfel in teren si si eu unul prefer sa ajung intr-un loc decit sa bag o groaza de bani intr-un nissan (ex: 1900 eu grup spate, 1400 eu injectoarele, 2200 eu grup fata, am facturi la piesele astea si sint fara manopera)...ce sa mai spun Anglia e o tara mare si la 2000 euro aduci alta masina decit sa o repari, te mai costa extra adusul sa stii ca nu ai dreptate aici pajero mk2 ARE amortizor directie ma rog...benzinarele si alea lungi zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: M-am Mitsubishat pajero mk2 ARE amortizor directie ma rog...benzinarele si alea lungi Banuiesc ca se potate adapta un astfel de amortizor si unuia diesel si scurt, nu? Scuze de offtopic!:hw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: M-am Mitsubishat Cum se stinsera toyotarii ...iata ca se umfla mitsumuschii pe voi! Da bah, Mitsubushki e cea mai tare masina de teren din galaxie ...Astia care aveti si dalea si dalea aduceti Nissanurile la mine, si asa ie scumpe de intretinut, ie proaste, ie scumpe la impozit ... si cum ziceti voi! Accept donatii ... :ha:Am concesionat teren destul la mine la porumb si ma apuc sa-mi construiesc o manastire de taici (NixSSan Rezervelation se cheama)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: M-am Mitsubishat triumfati voi cu nissanuri...e treaba voastra si nu discut gusturile nimanui si nici dorinta de a demonstra ceva pe banii lui:grin::h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: M-am Mitsubishat Ce va mai place SHAORMA :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: M-am Mitsubishat Banuiesc ca se potate adapta un astfel de amortizor si unuia diesel si scurt, nu? Scuze de offtopic!:hw da se poate... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate