Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Impotmoliada 2010" Trial-12.12.2010 Umanitara-19.12.2010

Yonutz

"Impotmoliada 2010" Trial-12.12.2010 Umanitara-19.12.2010  

103 membri au votat

1. 1. "Impotmoliada 2010" Trial-12.12.2010 Umanitara-19.12.2010

• Doresc sa particip ca si concurent
      58
    • Doresc sa particip ca si spectator
      35
    • Doresc sa particip doar la umanitara
      4
    • Nu mi se pare interesanta aceasta intalnire
      6

Postări Recomandate

Data evenimentului: 12.12.2010

Acces:de pe centura pe asfalt prin comuna Glina-direct prin camp (cca 12 km) sau prin comuna Cernica-Tanganu-Fundeni (cca 18 km)

Coordonate GPS: 44°22'25.82"N ; 26°19'53.50"E

2 Clase: OPEN si HOBBY

Comunicatie & telefoane de urgenta: CB canal 16, 112, ...

Taxa de participare: 200 RON/masina (vor fi incluse doua tricouri si materialele personalizate aferente acestei intalniri)

-avansul se va putea plati in contul mai jos mentionat

-limita platii avansului este 10.12.2010. Dupa acea data taxa de participare va fi de 300 RON/masina si tricourile se vor alege dintre marimile L/XL

Program & particularitati eveniment:

Preluare participanti:

-07.00-07.30 cu plecare la 07.30 Prima Preluare din doua locuri (parcarea de la Casa Iacob / Intersectia Sos. Oltenitei cu centura ptr ruta 1 prin Glina; pe centura in prima parcare dupa A2, sens de venire dinspre A2 catre Pantelimon

-09.00-09.30 cu plecare la 09.30 A doua Preluare tot pe cele doua rute

In rest vor exista doua persoane care va vor dirija catre locul unde se desfasoara Impotmoliada. O sa comunic numerele lor de telefon.

TELEFOANE :

0721.20.69.09 - varianta prin Cernica

0721.256.932 - varianta prin Glina

0761.647.691 - varianta prin Glina

Va rog frumos sa nu sunati alte persoane. Tot ei vor servi si "urgentele" (eventual recovery, alte probleme)

Inscrieri & briefing

-08.30-10.30 inscrieri participanti

-10.30-10.45 briefing

"Desfasurarea" in teren

-11.00-16.30

Premiere participanti

-17.30-18.30

Programul se poate decala usor +/- in functie de cati participanti sunt.

Incheierea evenimentului ... la ultimul client!

Impotmoliada 2009 pregatire traseu, competitie, umanitara :wink:

Scopurile acestei intalniri:

-ultima testare a masinilor in teren in miniconcursul organizat

-socializarea

-participarea la umanitara de la sfarsit de an

Relatii suplimentare pe PM sau in topic.

http://img689.imageshack.us/img689/7017/bannerimpotmoliadamic.jpg

SECTIUNEA OPEN

1.Romeo XXL+XL ACHITAT 200

2.Adikamikaze S+M ACHITAT 200

3.R.R. M+XXL

4.Dan Ionescu XL+L

5.Watcher M+S ACHITAT 200

6.Flash4x4 XXL+M ACHITAT 200

7.Davema+Lord'eko XL+M ACHITAT 200

8.Tibone+Cubo XL+L ACHITAT 200

9.John XXL+XXL ACHITAT 200

10.Marcel4x4 + Alex4x4 XL+L ACHITAT 200

11.Vitalies XXL+S ACHITAT 200

12.Gury3 XXL+M ACHITAT 200

13.MrJv L+L ACHITAT 200

14.Bolek XXL+XXL ACHITAT 200

15.Balaur L+M

16.Keo XXL+M (XXL) ACHITAT 200

17.Cobrra L+XL ACHITAT 200

18.AdiZ L+XXXL ACHITAT 200

19.Filip + Semaca XL + L ACHITAT 200 + DONATIE 300 RON

20.tcmihai XL+L

21.SamuraiBZ L+XXL ACHITAT 200

22.Cretu Sorin + Tita laurentiu XXL+XXL

23.Andi + Jeny XL+L

24.rupere2004 XXL+XL ACHITAT 200

25.RazvanGTC + radu L+XL ACHITAT 200

27.petrutz XL+L

28.Worldscape M+ ?

29.Horace M+M ACHITAT 200

30.cristiblondu+Schult XL+XL ACHITAT 200

31.vlad XL+M ACHITAT 200

32.mariusherme XXL+XXL ACHITAT 200

33.anovac XL+XL ACHITAT 200

34.Marius Lupu + Anca Fetcu M+?

35.cristacke M+M ACHITAT 200

36.Marc Richard + Monica XXL+S

37.Gaganu + Tomita XXL+XXL ACHITAT 200 (astept o dovada a platii, multumim)

38.Giani+Marius Filip XL+XL ACHITAT 200

39.Volkerv+Hodea 4x4 XL+M

40.Adiv6+Mihail XL+XL ACHITAT 200 (astept o dovada a platii, multumim)

SECTIUNEA HOBBY

1.Tarnavschi Bogdan + Alexandru XXL+XXL

2.Renegate_01 XXL+XL ACHITAT 200

3.crt82sil M+M ACHITAT 200

4.Nessum +larybird L+M ACHITAT 200

5.Flow S+S ACHITAT 200

6.zolameister XXL+S

7.drifter XXL+XXL ACHITAT 200

8.Sorinct XL+XL ACHITAT 200

9.Luci M+? ACHITAT 200

10.tarzy XXL+M ACHITAT 200

11.P7579PK L+S ACHITAT 200

12.RaduI+Lecus XL+S ACHITAT 200

13.NickB+? XL+XL ACHITAT 200

14.Eduard Kungl + Cosmin XL+XL ACHITAT 200 (astept o dovada a platii, multumim)

15.CYO XL+M ACHITAT 200

16.Watcher`s father XXL+XXL ACHITAT 200

17.Teo Craciunescu + Ionut Achivoaie L+L ACHITAT 200

18.Puran George + ?+? (plateste la fata locului)

19.Marica Adrian + ?+? (plateste la fata locului)

20.Luca Mihaela +Adriana S+M ACHITAT 200

Parteneri ai evenimentului ::h5

-FRAS

-IGSU Calarasi

-Primaria Fundeni

-SGS Security

-Eurobusiness Group

-EcoToilet

-GTC Auto

-4x4 Factory

-Bidis (Atar)

-JeepMania

-persoana fizica Sorin Sandu / GPScu (ACHITAT 200 RON ... multumim! :wink:)

Actualizat forum+online 12.12.2010-09.23

CONTUL IN CARE SE VA DEPUNE TAXA DE INSCRIERE ESTE :

BUCUR IONUT CRISTIAN

RO53 RZBR 0000 0600 1117 9756

Raiffeisen Bank suc. Popesti Leordeni

Fata de anul trecut ce va exista in plus:

1.Asigurare obligatorie de viata ptr o zi ptr sportivi care se poate incheia la fata locului (12.5 RON/persoana).

2.Casca si centura obligatorie atat la hobby cat si la open

3.Un extinctor ptr fiecare masina care participa

4.Control alcooltest selectiv la start a pilotului (la o depistare a alcolemiei peste limita bunului simt echipajul se va descalifica si nu se va accepta alta formula fata de aceea transmisa la inscriere)

5.Un element surpriza ce tine de fairplay care va fi comunicat in dimineata zilei in care se va da startul

Organizatorii vor asigura:

0.Toate autorizatiile ce se impun atat din partea autoritatilor cat si din partea federatiei (va fi o intalnire, nu concurs)

1.Un echipaj al salvarii ptr acordarea primului ajutor

2.Un echipaj al politiei in zona

3.Securizarea locului intalnirii printr-o companie de paza

4.Veceuri ecologice

5.Loc de luat masa acoperit

6.Preturi omenesti la hrana calda (adaosuri 0-25% fata de supermaket)

Nota: am ales cont unul de persoana fizica intrucat ca si club sportiv (automobilism sportiv) nu avem dreptul sa externalizam acesti bani intr-o actiune umanitara.

Toate fondurile care vor ramane in urma acestei intalniri se vor folosi exclusiv la achizitia de alimente de baza ptr oamenii sarmani din zona (Posta, Fundeni, Frunzanesti, CL).

HARTA LOCATIEI :

Coordonate GPS :

44*22'25.82" N

26*19'53.50" E

Detalii acces :

Din soseaua de centura se intra in comuna GLINA, se merge inainte, se continua cu satul POSTA, se merge tot inainte, iar la un moment dat drumul se bifurca si acolo exista semnul "Cedeaza trecerea" unde se continua spre DREAPTA pana se termina casele si soseaua asfaltata.

La terminarea drumului asfaltat exista un loc larg, iar in fata, departe se vede padurea si incepe drumul peste camp. Se intra pe acest drum care se indreapta spre stanga, cumva paralel cu padurea, deci padurea va ramane pe partea voastra dreapta. In momentul in care se termina padurea continuati drumul inainte, lasand padurea in dreapta-spate si continuati drumul pana vedeti undeva, in dreapta, o mare aglomerare de masini.

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/impotmoliada2010locatie.jpg

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/Hi.jpg

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/H2.jpg

Ptr a nu pierde timpul in ziua inscrierii cu completatul hartiilor si al asigurarii puteti aplica online aici

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 442
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Impotmoliada 2010 11.12.2010

Mie, unul, formatul de anul trecut mi s-a parut foarte fain.

Poate, pentru clasa hobby, daca s-ar putea sa fie traseul un pic mai dificil decat atunci, desi stiu ca nu e tocmai simplu, pentru ca relieful nu este prea ofertant din acest punct de vedere.

Altminteri, pe mine m-ati putea considera inscris de pe acum.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

anul asta ma treci si pe mine pe lista.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

anul trecut a fost ok in principiu.

DAR:

1. veniti cu ceva firma serioasa pe partea de mici / bere / cafele etc.

anul trecut niste dubiosi - am inteles ca ar fi fost localnici au tras niste preturi nesimtite pentru un orice rahat vindeau. m-am simtit ca pe dorobanti, doar ca acolo rahatul macar are un gust :-)

vezi exemplul ORR unde vinul fiert si voia buna erau la ele acasa :2dr

2. daca se poate cumva traseul de open sa fie cumva mai strans intr-un singur loc, nu rasfirat cum a fost anul trecut. pe tema asta imi aduc aminte ca aproape fiecare masina era insotita de catre multimea de spectatori, in felul asta cred ca s-au alergat km intregi aiurea pe jos.

3. incercati sa evitati trolierile excesive sau capcanele. este ok sa vezi nivelul tehnic al unui echipaj si al masinii, dar nu prea mai e fun cand o masina ramane blocata 10 minute intr-o groapa .

4. faceti cumva ca dintr-un traseu sa scoateti la iveala partea lui tehnica, modul de abordare si gradul de spectaculozitate. stiu , usor de spus dar tricky de facut - mai ales cand unii dintre organizatori nu prea s-au mai dat anul asta :old. un traseu prea lejer va avantaja veveritele care se vor simti ca pe autostrada, iar unul prea greu va rupe masinile.

cam atat deocamdata. daca ati citit pana aici inseamna ca aveti timp :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Imi pare rau sa te contrazic dar mie traseul de anul trecut mi s-a parut ideal realizat. A fost un MIC dezavantaj pentru masinile lungi, avand multe "praguri" dar nu insurmontabil.

Daca abordai corect totul mergea ca uns. Nu era nevoie nici de mama shpanului, nu era nevoie nici de troliu, a fost chiar foarte ok cum a fost. Aveai si unde sa gresesti dar nu puteai faci mai mult decat sa o pui pe o parte. Excelent.

Pentru spectatori, daca nu faci tribune nu ai cum sa rezolvi in vreun fel problema, poate doar daca gasesti un V si sa faci traseul pe unul din versanti iar lumea sa stea pe versantul de vis-a-vis...

Observatia cu mititeii este insa corecta. Nu neaparat gustul sau pretul ci atitudinea dlui respectiv a fost problema...

Link spre comentariu

pai asta ziceam si eu, daca se pastreaza locatia s-ar putea sa iasa un pic mai strans concursul, locul ar permite asta.

pe frigul ala n-a fost chiar asa rau ca fugeam sa vedem masinile dar intre timp am imbatranit.

traseul l-am terminat anul trecut fara sa ma blochez, am mers f bine si cu toate astea la o diferenta maricica de veverite.

oricum nu venim doar pentru concurs, dar daca tot e sa facem o caterinca sa fim cu totii de fata.

imi aduc aminte de petre care a fost pedepsit cu linia de sosire :dr3 si habar n-avea care mai era atmosfera in cealalta parte :2dr

Link spre comentariu

da, petre plangea ca nu a prea vazut masini la sosire :ha: , si ca ii degerase ceva sensibil :ha:

traseul este optim, raportat la oferta terenului. este parerea unui tiriplic.

watcher zice bine, ar fi bune ceva tribune, insa...... alergatul genereaza sanatate si scade riscul de tromboza.

cred ca o sa ma oftic la editia asta...dar mai este timp:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Yonutz... I'm in !

despre anul trecut, votez cu ce s-a expus deja: problema cu micii si problema cu "standardul" de anul trecut. a fost prea usor si erau avantajate masinile puternice. de aia noi ne-am si mutat la open, ca la standard, cu 68 de manji putere nu prea aveam ce face. macar asa, la open, am rupt-o si am stiut o treaba. :grin:

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Ionutz,

Eu am sa vin cu siguranta.

Vad ca sunt domni care tot critica ceea ce s-a intamplat anul trecut.

Cred ca ar trebui sa-i ajutam pe oamenii astia, sa venim cu idei, sa incercam sa tinem vie intalnirea asta.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Domnilor,

Multumim ptr interes. Asa cum am spus in postul care anunta aceasta intalnire acceptam orice fel de sugestii. Normal, anul trecut am fost la prima intalnire de acest gen organizata de noi si au mai fost mici scapari.

"Partea cu micii" a fost usor nereusita ptr ca am externalizat total acel departament dat fiind faptul ca inainte cu cateva zile o parte din organizatori inexplicabil s-au retras lasand descoperite cateva posturi.

Traseul de standard prea usor - amintiti-va ca anul trecut a fost un vant uscat si un ger napraznic si precipitatiile au fost scazute.

Fata de anul trecut ce va exista in plus:

1.Asigurare obligatorie de viata ptr o zi ptr sportivi care se poate incheia la fata locului.

2.Casca si centura obligatorie atat la hobby cat si la open

3.Un extinctor ptr fiecare masina care participa

4.Control alcooltest la start a pilotului (la alcolemie peste limita admisa de lege ptr circulatie pe drumurile publice echipajul se va descalifica si nu se va accepta alta formula fata de aceea transmisa la inscriere)

5.Un element surpriza ce tine de fairplay care va fi comunicat in dimineata zilei in care se va da startul

Organizatorii vor asigura:

0.Toate autorizatiile ce se impun atat din partea autoritatilor cat si din partea federatiei (va fi o intalnire, nu concurs)

1.Un echipaj al salvarii ptr acordarea primului ajutor

2.Un echipaj al politiei in zona

3.Securizarea locului intalnirii printr-o companie de paza

4.Veceuri ecologice

5.Loc de luat masa acoperit

6.Doua bauturi calde la alegere (ceai, cafea, vin fiert, tuica fiarta) ptr participanti pe baza ecusonului de participare

7.Preturi omenesti la hrana calda (adaosuri 0-25% fata de supermaket)

Inscrierile vor incepe pe 15.11.2010, limita de echipaje fiind de 50 de open si 50 la hobby. Am limitat aceste locuri ptr a nu ne prinde noaptea pe traseu (anul trecut in aceasta formula cu 106 echipaje la start ne-a prins noaptea). Lista de participanti se va actualiza in primul post.

Va rog sa comunicati categoria la care doriti participarea, marimea tricoului pilot/copilot. Avansul (100 ron/echipaj) se va putea plati incepand cu 01.12.2010 intr-un cont ce se va comunica ulterior. Limita platii avansului 10.12.2010. Dupa acea data taxa de participare va fi de 300 de ron de masina (pilot/copilot) si tricourile se vor alege dintre marimile L/XL.

Toate fondurile care vor ramane in urma acestei intalniri se vor folosi exclusiv la achizitia de alimente de baza ptr oamenii sarmani din zona.

Link spre comentariu

Ma inscriu si eu. Acum oscilez intre hobby si open!

MMMM, OPEN

eu + copiloata + autobuz mitzu

tricouri xl si m (sau s)

Vad eu ce alegere am facut cand pregatim traseul :ha:

INSCRIS OPEN

Editat de Yonutz
Link spre comentariu

Gasiti lista actualizata cu inscrisii in primul post. Se considera inscriere acordul cu preferintele de tricou. Numerele se vor acorda in ordinea inscrierii si alea vor fi cele de concurs.

Link spre comentariu

in principiu vin si eu, cred ca la open

pilot XL, copilot L

daca traseul va fi de dificultatea celui de anul trecut, nici nu ma mai obosesc sa cumpar grup pe fata...la valoarea mea ma dau doar cu spatele... :ooo

INSCRIS OPEN

Editat de Yonutz
Link spre comentariu

@Dan Ionescu

Ptr dumneavoastra am pregatit o autostrada cu 4 benzi pe sens ... poate anul asta avem noroc si ne lasati intregi chiar si benzile ce limiteaza aceasta autostrada! :ha:

Link spre comentariu

Salut ,

Ma bag si eu la OPEN , tricouri L si copilot L :tk

ps. din pacate nu vad scris nicaieri care este locatia , si ce inseamna Open si Hobby ...daca se poate un pic detaliat . :hl:hl

eu nu am fost anul trecut si nu stiu despre ce e vorba.

Multumesc anticipat. :2dr:2dr

INSCRIS OPEN

Editat de Yonutz
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare