Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 288
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010

Multumesc tare mult, a ajuns si la mine, urmeaza sa ma uit la el

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

una bucata cd/dvs (ca n-am deschis pachetul) ajuns si la bacau. NU am apucat sa vad despre ce-i vorba, dar presupun ca-i de bine, Revin cu impresii, Sar'na.

Link spre comentariu

da. mai sunt DVD-uri,

lasa-mi datele de contact pt livrare, te rog.

cu link-ul e mai greu, e mare documentul.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Intrucat acest topic a fost deschis de mine, in vederea accesului publicului larg la informatii despre cupa ORR, nu vad motivul pentru care o informatie pertinenta si avizata:grin: nu poate ajunge la cei interesati!!! Topicul nu se refera, Yonutze, exclusiv la distributia de CD-uri:grin: ....se refera la o competitie organizata de un club care....teoretic si practic nu mai exista. Deci...nu inteleg de ce imi stergi mesajele???? Unde mai pui ca nici n-am apucat sa vad raspunsurile ....

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semaca,

Atata timp cat exista un singur om in clubul ala ...CLUBUL EXISTA.

Nu ti-am sters postarile ca am ceva cu tine. Dar nu suport ideea sa dai intr-un om "cazut"! Faptul ca tu si altii nu mai sunt acolo ... asta nu inseamna ca acel club nu mai exista.

Te inteleg ca iti place cancan-ul si tuica dar fratica ...las-o mai usor cu "defunctul", "inexistentul", "desfiintatul" samd ...

Nu iti inteleg nici pervesitatea si nici insistenta cu care lucrezi matale cu patentul prin parcare acilisea pe forum.

Chiar daca nu iti place personajul si icoana la care odinioara te inchinai, te rog frumos in calitate de coleg de forum sa arati o farama de respect, o farama de omenie si nu in ultimul rand o farama de neuron care sa nu fie mort atunci cand vorbesti despre acest club. De dragul momentelor petrecute impreuna in trecut.

Nu ma amestec in treburile voastre interioare dar cred ca e timpul sa va maturizati... voi toti astia care nu aveti buletin si sa faceti o cerere in acest sens poate obtineti INTR-UN FINAL si voi in sfarsit unul.

Cu atat mai mult ca tu ai deschis acest topic ...e un motiv in plus sa iti respecti "munca"!

Nu ti-am scris asta ca pe o morala ...nu e cazul sa-mi rastalmacesti cuvintele ca am vrut sa-ti zic nu stiu ce porcarie...stiu ca ma iubesti mult ... si nutresc cu speranta ca intr-o buna zi "Zubizareta" din tine ...imi va oferi sansa sa ciocnim poate o bere sau mai multe impreuna.:wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

clubul, atat teoretic cat si practic EXISTA.

Ca nu mai are atati membrii ca anul trecut, asta e...

Aberatii cum ca nu mai este..., sunt nefondate si malitioase.

si ce este mai important Cupa ca si eveniment VA AVEA LOC l a data si locul stabilit in calendarul competitional.

asta de fapt este esenta acestui topic, nu?

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

bah yonutze, daca tot imi stergi mesajele intr-o veselie, pe ale tale nu gasesti de cuviinta sa ti le stergi???? sau trebuie sa inghitim numai opiniile tale????

later edit: prin postul meu sters, atrageam numai atentia ca nu poti lansa invitatii pentru competitii viitoare din partea unui club aflat in litigiu si care nu stii daca va mai exista...atata tot si nimic mai mult. Am si primit un raspuns civilizat din partea lui trooper si ma declar, deocamdata, foarte multumit! Rog moderatorii zelosi...zeloti...ca nu mai nemeresc sa zic, sa nu se mai bage gratuit...si cu vorbe d'alea...grandioase!

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

da. mai sunt DVD-uri,

lasa-mi datele de contact pt livrare, te rog.

cu link-ul e mai greu, e mare documentul.

Am dat PM cu adresa acum vreo saptamana. A ajuns ?

Gore

YO3IGR

Link spre comentariu

mai domnilor,

vreau si eu un dvd, am participat si as dori sa il am.Transfer.ro gazduieste fisiere de 1gb, si cred ca ar fi bine sa incarcati online acest film, ca sa nu ne complicam cu cd-uri si colete.

Insist sa gasim o solutie pentru a pune online acest film.

multumesc

Live life!

Jimny

z3 spre m

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare