Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 da ce mai Cristi...a fost frig la Vama Buzaului???? te invit in zona aia undeva pe la sf lui ianuarie..... abia atunci noi si laponii ne incheiem la ultimul nasture de la camasa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Din ciclu Flamenco Boys :ha: la o cafea - dimineata pe racoareeee http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121152462.jpg in padure - daca nu putem ocoli copacul sa ne ocoleasca el pe noi :banana http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121152407.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121152426.jpg la un striptease pe capota - Joe Cocker stie :wink: http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121151882.jpg siiiii.... doamnelor si domnilor!!! - to ei dupa 100 de km in masina fara geamuri :ha::banana http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121152296.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Filmuletul despre Cupa ORR care trebuia sa se difuzeze astazi la Promotor nu a mai incaput in formatul emisiunii intr-ucat aceasta s-a redus cu 6 minute; vestea buna este ca se va difuza saptamana viitoare la Promotor. Filmul complet al evenimentului este in lucru si va fi disponibil in circa 1 luna; va fi de calitate premium si va fi disponibil si pe DVD-uri personalizate. Multumim inca o data lui Octav, realizatorul filmului si celor doi cameramani care au facut o treaba excelenta; au filmat circa 15 ore de film brut din care se vor realiza atat filmul pentru Promotor cat si un ''trailer'' de prezentare si un film complet de aprox 20 de minute. Deci, domnilor....putintica rabdare!:tk Editat Noiembrie 14, 2010 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Noutati cu filmul de la ORR, uite ce am gasit pe site la protv http://www.protv.ro/show/pro-motor.html dar are 1:31minute Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Este foarte bine ca s-a vazut Cupa ORR la o emisiune auto de categorie grea; spatiul emisiunii este foarte limitat deci nu a fost loc de mai mult. Filmul intreg al Cupei este in lucru si-l vom pune pe site-ul clubului ORR de indata ce va fi gata. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salut, De acord cu ce spui Razvane. Nu vreau sa se inteleaga o polemica din ce am scris eu. Eu am scris ca filmul are un minut si treizeci secunde, dar partea cu treizeci secunde si doua punce in fata au iconul respectiv. Stiam ca filmul trebuia sa aiba vreo 7-8 minute si de aici a venit dezamagirea. Nu vedeti avem 2-3 canele de sport si de fapt sunt de fotbal. Avem atatea competitii nationale si ...... nimic o stire asa in doru lelii. Oricum multumim inca o data pentru ceea ce ati facut, astea sunt detalii.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 in urma licitatiei pentru vanzarea dovlecilor realizati de elevii scolii din Vama Buzaului, s-a strans o suma de bani, bani cu care am cumparat cate ceva pt copii scolii. Scoala din Vama Buzaului ne-a trimis un montaj si o scrisoare de multumire. Sincer NOI trebuie sa le multumim. Au fost minunati! si va multumim si voua, dragi participanti fara de care nu am fi realizat cupa sa cum a fost. Editat Noiembrie 22, 2010 de Astral Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 clasamentele, intr-o forma mai frumoasa aici: http://www.orr.ro/cupa-orr/clasamente.html www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Din partea mea doar sincere felicitari si pentru echipajele care au castigat proba de trial: 1. Standard - NOVAC ANDREI - 23,33 1. Open - TUDOR NICOLAE, VASILE CATALIN - 31,83 1. Extrem - BIRO ANTAL, NITESCU PAUL - 42,67 Cu mentiunea ca la open singurul care a scos sub 3 min este echipajul NICULESCU EMIL, CHIVU ALEXANDRU ... pacat de jalonul rupt, altfel spectacol total! :tk FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Din partea mea doar sincere felicitari si pentru echipajele care au castigat proba de trial: 1. Standard - NOVAC ANDREI - 23,33 1. Open - TUDOR NICOLAE, VASILE CATALIN - 31,83 1. Extrem - BIRO ANTAL, NITESCU PAUL - 42,67 Cu mentiunea ca la open singurul care a scos sub 3 min este echipajul NICULESCU EMIL, CHIVU ALEXANDRU ... pacat de jalonul rupt, altfel spectacol total! :tk Nu uita de echipajul Dan Bucuras si Adi Leustean care a facut 13 min la extrem fata de cate 30 al celorlalti ( pacat tot de jaloane) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 :old :tk a da,...cu totii ne aducem aminte...baietii de la brasov au facut foarte bine in comparatie cu celelalte echipaje de la extrem...BRAVO LOR...te rog insa sa nu ne pui si pe noi...adica oltenii cu geep-ul albastru...la 'ceilalti' sau 'celelalte' pentru ca am facut un timp oarecum bunicel cca. 13 min timp in care copilotul meu a stat ceva vreme ( se vede pe filmari cca. 3 min sa descurce sufa...:ha:)... daca ai sau aveti vreo curiozitate despre cum sau cit de repede se poate parcurge respectiva speciala, vin si eu, vin si ALTII...ramine pariul ORICIND...sau pentru anul viitor !!:2dr SALUTARI !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 :old :tk a da,...cu totii ne aducem aminte...baietii de la brasov au facut foarte bine in comparatie cu celelalte echipaje de la extrem...BRAVO LOR...te rog insa sa nu ne pui si pe noi...adica oltenii cu geep-ul albastru...la 'ceilalti' sau 'celelalte' pentru ca am facut un timp oarecum bunicel cca. 13 min timp in care copilotul meu a stat ceva vreme ( se vede pe filmari cca. 3 min sa descurce sufa...:ha:)... daca ai sau aveti vreo curiozitate despre cum sau cit de repede se poate parcurge respectiva speciala, vin si eu, vin si ALTII...ramine pariul ORICIND...sau pentru anul viitor !!:2dr SALUTARI !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Eu vorbeam de TRIALUL de Duminica! Asa , luat ca timp, Lucian Munten a prestat cel mai bine ...dar a ciufulit ceva jaloane. @Gabi - daca e sa punem un pariu care sa implice o revedere in teren .... oricand ... alimentez cu tuica de C-Lung , ambreiaj de Tokyo si gata:2dr PS Si speciala lu' Museteanu a fost tare dar eu nu prea am fost acolo ... am prins doar 2-3 echipaje live. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 :old :tk a da,...cu totii ne aducem aminte...baietii de la brasov au facut foarte bine in comparatie cu celelalte echipaje de la extrem...BRAVO LOR...te rog insa sa nu ne pui si pe noi...adica oltenii cu geep-ul albastru...la 'ceilalti' sau 'celelalte' pentru ca am facut un timp oarecum bunicel cca. 13 min timp in care copilotul meu a stat ceva vreme ( se vede pe filmari cca. 3 min sa descurce sufa...:ha:)... daca ai sau aveti vreo curiozitate despre cum sau cit de repede se poate parcurge respectiva speciala, vin si eu, vin si ALTII...ramine pariul ORICIND...sau pentru anul viitor !!:2dr SALUTARI !!!! Scuze si felicitari , Vorba lui Zuz am gresit ce am scris era PS din ziua 2 si nu trialul de dumnica 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 A fost foarte fain.Prietenesc. Mi-as fi dorit sa vad si filmul evenimentului, si nu inteleg de ce ar dura montajul o luna? Altminteri, data viitoare cand va apucati sa faceti traseul cu bicicleta de mountain bike , printre copaci, mai ganditi-va si la noi, astia cu patroale.:banana m-am simtit violator, incercand sa imi introduc masina printre copacii aia stramti...:grin: Felicitari tuturor, organizatori si participanti ca si mine pentru 3 zile de sarbatoare! Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 ceva noutati cu filmul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 se lucreaza, s-a filmat aprox 19 ore si trebuie terminata selectia, montaj, etc. Si noi d-abia asteptam:old sa apara. Fiti convinsi ca nu-l tinem secret:wink: www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 se lucreaza, s-a filmat aprox 19 ore si trebuie terminata selectia, montaj, etc. Si noi d-abia asteptam:old sa apara. Fiti convinsi ca nu-l tinem secret:wink: Poate doar si cateva needitate , pentru sufletu alora mai "tiriplici" decat altii. :pr1 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 mai e putin cu filmul, am intrat pe ultima suta de metrii :banana www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Avem placerea sa va oferim un ... fooooarte scurt rezumat: urmeaza DVD-ul - varianta lunga Editat Februarie 1, 2011 de Astral www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 DVD-l va disponibil tuturor participantilor free sau contra cost? eventual se va putea descarca de undeva? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Gresesc ceva eu, sau mesajul ca a fost eliminat este valabil? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Gresesc ceva eu, sau mesajul ca a fost eliminat este valabil? mai incearca, a fost schimbat cu o varianta mai buna. nu va fi pe bani...DVD-ul, adica. www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 mai este o varianta scurta... Z4mjU5SXyVo enjoy... Editat Februarie 5, 2011 de Yonutz www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 un dvd, ceva .... stiri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate