Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010

Postări Recomandate

Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010

da ce mai Cristi...a fost frig la Vama Buzaului????

te invit in zona aia undeva pe la sf lui ianuarie..... abia atunci noi si laponii

ne incheiem la ultimul nasture de la camasa :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 288
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Din ciclu Flamenco Boys :ha:

la o cafea - dimineata pe racoareeee

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121152462.jpg

in padure - daca nu putem ocoli copacul sa ne ocoleasca el pe noi :banana

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121152407.jpg

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121152426.jpg

la un striptease pe capota - Joe Cocker stie :wink:

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121151882.jpg

siiiii.... doamnelor si domnilor!!! - to ei dupa 100 de km in masina fara geamuri :ha::banana

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96536168/xlarge/121152296.jpg

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Filmuletul despre Cupa ORR care trebuia sa se difuzeze astazi la Promotor nu a mai incaput in formatul emisiunii intr-ucat aceasta s-a redus cu 6 minute; vestea buna este ca se va difuza saptamana viitoare la Promotor.

Filmul complet al evenimentului este in lucru si va fi disponibil in circa 1 luna; va fi de calitate premium si va fi disponibil si pe DVD-uri personalizate. Multumim inca o data lui Octav, realizatorul filmului si celor doi cameramani care au facut o treaba excelenta; au filmat circa 15 ore de film brut din care se vor realiza atat filmul pentru Promotor cat si un ''trailer'' de prezentare si un film complet de aprox 20 de minute.

Deci, domnilor....putintica rabdare!:tk

Editat de RazvanGTC

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Este foarte bine ca s-a vazut Cupa ORR la o emisiune auto de categorie grea; spatiul emisiunii este foarte limitat deci nu a fost loc de mai mult.

Filmul intreg al Cupei este in lucru si-l vom pune pe site-ul clubului ORR de indata ce va fi gata.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Salut,

De acord cu ce spui Razvane. Nu vreau sa se inteleaga o polemica din ce am scris eu. Eu am scris ca filmul are un minut si treizeci secunde, dar partea cu treizeci secunde si doua punce in fata au iconul respectiv.

Stiam ca filmul trebuia sa aiba vreo 7-8 minute si de aici a venit dezamagirea. Nu vedeti avem 2-3 canele de sport si de fapt sunt de fotbal. Avem atatea competitii nationale si ...... nimic o stire asa in doru lelii. Oricum multumim inca o data pentru ceea ce ati facut, astea sunt detalii.:tk

Link spre comentariu

in urma licitatiei pentru vanzarea dovlecilor realizati de elevii scolii din Vama Buzaului, s-a strans o suma de bani, bani cu care am cumparat cate ceva pt copii scolii.

Scoala din Vama Buzaului ne-a trimis un montaj si o scrisoare de multumire.

Sincer NOI trebuie sa le multumim. Au fost minunati!

si va multumim si voua, dragi participanti fara de care nu am fi realizat cupa sa cum a fost.

Editat de Astral

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Din partea mea doar sincere felicitari si pentru echipajele care au castigat proba de trial:

1. Standard - NOVAC ANDREI - 23,33

1. Open - TUDOR NICOLAE, VASILE CATALIN - 31,83

1. Extrem - BIRO ANTAL, NITESCU PAUL - 42,67

Cu mentiunea ca la open singurul care a scos sub 3 min este echipajul NICULESCU EMIL, CHIVU ALEXANDRU ... pacat de jalonul rupt, altfel spectacol total!

:tk

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Din partea mea doar sincere felicitari si pentru echipajele care au castigat proba de trial:

1. Standard - NOVAC ANDREI - 23,33

1. Open - TUDOR NICOLAE, VASILE CATALIN - 31,83

1. Extrem - BIRO ANTAL, NITESCU PAUL - 42,67

Cu mentiunea ca la open singurul care a scos sub 3 min este echipajul NICULESCU EMIL, CHIVU ALEXANDRU ... pacat de jalonul rupt, altfel spectacol total!

:tk

Nu uita de echipajul Dan Bucuras si Adi Leustean care a facut 13 min la extrem fata de cate 30 al celorlalti ( pacat tot de jaloane)

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

:old :tk

a da,...cu totii ne aducem aminte...baietii de la brasov au facut foarte bine in comparatie cu celelalte echipaje de la extrem...BRAVO LOR...te rog insa sa nu ne pui si pe noi...adica oltenii cu geep-ul albastru...la 'ceilalti' sau 'celelalte' pentru ca am facut un timp oarecum bunicel cca. 13 min timp in care copilotul meu a stat ceva vreme ( se vede pe filmari cca. 3 min sa descurce sufa...:ha:)...

daca ai sau aveti vreo curiozitate despre cum sau cit de repede se poate parcurge respectiva speciala, vin si eu, vin si ALTII...ramine pariul ORICIND...sau pentru anul viitor !!:2dr

SALUTARI !!!!

Link spre comentariu

a da,...cu totii ne aducem aminte...baietii de la brasov au facut foarte bine in comparatie cu celelalte echipaje de la extrem...BRAVO LOR...te rog insa sa nu ne pui si pe noi...adica oltenii cu geep-ul albastru...la 'ceilalti' sau 'celelalte' pentru ca am facut un timp oarecum bunicel cca. 13 min timp in care copilotul meu a stat ceva vreme ( se vede pe filmari cca. 3 min sa descurce sufa...:ha:)...

daca ai sau aveti vreo curiozitate despre cum sau cit de repede se poate parcurge respectiva speciala, vin si eu, vin si ALTII...ramine pariul ORICIND...sau pentru anul viitor !!:2dr

SALUTARI !!!!

Link spre comentariu

Eu vorbeam de TRIALUL de Duminica!

Asa , luat ca timp, Lucian Munten a prestat cel mai bine ...dar a ciufulit ceva jaloane.

@Gabi - daca e sa punem un pariu care sa implice o revedere in teren .... oricand ... alimentez cu tuica de C-Lung , ambreiaj de Tokyo si gata:2dr

PS Si speciala lu' Museteanu a fost tare dar eu nu prea am fost acolo ... am prins doar 2-3 echipaje live.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

SALUTARI !!!!

Scuze si felicitari ,

Vorba lui Zuz am gresit ce am scris era PS din ziua 2 si nu trialul de dumnica

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

A fost foarte fain.Prietenesc.

Mi-as fi dorit sa vad si filmul evenimentului, si nu inteleg de ce ar dura montajul o luna?

Altminteri, data viitoare cand va apucati sa faceti traseul cu bicicleta de mountain bike , printre copaci, mai ganditi-va si la noi, astia cu patroale.:banana

m-am simtit violator, incercand sa imi introduc masina printre copacii aia stramti...:grin:

Felicitari tuturor, organizatori si participanti ca si mine pentru 3 zile de sarbatoare!

Live life!

Jimny

z3 spre m

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

se lucreaza, s-a filmat aprox 19 ore si trebuie terminata selectia, montaj, etc.

Si noi d-abia asteptam:old sa apara.

Fiti convinsi ca nu-l tinem secret:wink:

Poate doar si cateva needitate , pentru sufletu alora mai "tiriplici" decat altii. :pr1

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare