avolocaru Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Cred ca ma repet... dar toate astea se intampla doar pt ca la noi organele de control nu sunt interesate de siguranta in trafic, sau respectarea legii. Acestia au un singur scop, acela de a scoate amenzi. Ne pun in fata o lege stramba si cred ca au o justificare. In timp ce unii dintre noi investesc sume destul de mari pe niste acareturi HD, ca de' trebe sa te tina in teren, vin niste parliti incompetenti care se uita in talon si vad ca nu ai incaltari potrivite, dar nu vad miile de putregaiuri care trec pe langa ei in fiecare zi. Probabil ca si afara sunt probleme in momentul in care masina are fel de fel de carpeli, chiar bine facute. O constructie unitara si ingrijita nu are de ce sa atraga atentia decat in mod placut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Pai....atunci nu e mai sanatos ,daca te opreste in trafic sa zici ca n-ai talonu'? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Cred ca mai sanatos e sa refuzi controlul si sa platesti amenda. Din cate imi aduc aminte, acum vreo 3 ani am ramas fara talon in urma unui astfel de control si a trebuit sa merg la RAR pentru reverificare plus ca am luat o amenda de 200 RON. De atunci am zis ca daca se mai intampla sa ma opreasca Militia cu RAR-ul o sa refuz controlul atat timp cat ITP-ul este valabil. Amenda este intre 540 si 1200 RON (270RON in 48 ore). Refuzul de a permite imobilizarea vehiculului sau verificarea tehnica a acestuia (Articolul contraventiei: 91/1(2)+92(1)d). "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Cred ca mai sanatos e sa refuzi controlul si sa platesti amenda. Din cate imi aduc aminte, acum vreo 3 ani am ramas fara talon in urma unui astfel de control si a trebuit sa merg la RAR pentru reverificare plus ca am luat o amenda de 200 RON. De atunci am zis ca daca se mai intampla sa ma opreasca Militia cu RAR-ul o sa refuz controlul atat timp cat ITP-ul este valabil. Amenda este intre 540 si 1200 RON (270RON in 48 ore). Refuzul de a permite imobilizarea vehiculului sau verificarea tehnica a acestuia (Articolul contraventiei: 91/1(2)+92(1)d). Din ce am vazut sunt 6 puncte de amenda. E vorba de art 108, litera d), punctul 1. Sursa In plus, vezi si art 112, cazuri in care se retine talonul: e) sistemul de franare de serviciu este defect; f) sistemul de franare de ajutor sau de stationare este defect; g) mecanismul de directie prezinta uzuri peste limitele admise; h) anvelopele au alte dimensiuni sau caracteristici decat cele prevazute in cartea de identitate a vehiculului, prezinta taieturi sau rupturi ale cordului ori sunt uzate peste limita legal admisa; i) zgomotul in mers sau stationare depaseste limita legal admisa pentru tipul respectiv de vehicul; j) motorul emite noxe poluante peste limitele legal admise; .... n) autovehiculul prezinta scurgeri semnificative de carburant sau lubrifiant; .... u) vehiculul nu are montata una dintre placutele cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare; v) vehiculul are lipsa elemente ale caroseriei ori aceasta este intr-o stare avansata de degradare; Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Cred ca mai sanatos e sa refuzi controlul si sa platesti amenda. Din cate imi aduc aminte, acum vreo 3 ani am ramas fara talon in urma unui astfel de control si a trebuit sa merg la RAR pentru reverificare plus ca am luat o amenda de 200 RON. De atunci am zis ca daca se mai intampla sa ma opreasca Militia cu RAR-ul o sa refuz controlul atat timp cat ITP-ul este valabil. Amenda este intre 540 si 1200 RON (270RON in 48 ore). Refuzul de a permite imobilizarea vehiculului sau verificarea tehnica a acestuia (Articolul contraventiei: 91/1(2)+92(1)d). refuzul nu cred ca rezolva problema se apropie si ai nostri, cu pasi marunti ce-i drept, de cei din UE acolo, in unele situatii, nu ti se ridica, fizic, permisul ( ex. radar fix) ti se comunica, printr-o scrisoare, ca incepand cu data de... nu ai voie sa mai conduci x zile si daca te prind ca manevrezi mashinoaza in perioada aia, te verifica instant si ai pus-o...pe acolo nu face nimeni greseala asta... asa ca nu ar fi mare lucru sa iei o amenda pt. neprezentarea documentelor, (sau nu, depinde in ce tara te afli:ha:), si sa ti se precizeze un termen ( 5 zile sa zicem) in care sa te prezinti la un organ abilitat, care sa certifice ca esti OK sau nu... asa am patit eu in germanica, acum vreo 10 ani... au fost draguti baietii, dar a trebuit sa ma duc a doua zi la cel mai apropiat post de politie, sa demonstrez ca sunt in regula. am inteles ca si la noi orice echipaj de politie rutiera poate verifica rapid toate datele masinii/soferului...asa ca...nu cumva este mai bine sa fii cat se poate de in regula?!?!? nu de alta, dar se strica un weekend, sau chiar un concediu. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! refuzul nu cred ca rezolva problema ...nu cumva este mai bine sa fii cat se poate de in regula?!?!? nu de alta, dar se strica un weekend, sau chiar un concediu. A fi in regula si a fi cat se poate de in regula sunt doua lucruri diferite. Cu Simexuri pe 33 sau 35 nu poti fi in regula. Politia si fara RAR iti poate lua talonul pentru anvelope necorespunzatoare. Poti refuza controlul politiei in trafic, contra unei sume de 270 RON?! Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! A fi in regula si a fi cat se poate de in regula sunt doua lucruri diferite. Cu Simexuri pe 33 sau 35 nu poti fi in regula. Politia si fara RAR iti poate lua talonul pentru anvelope necorespunzatoare. Poti refuza controlul politiei in trafic, contra unei sume de 270 RON?! cred ca wolfman se referea la refuzul prezentarii documentelor, ma rog sub pretextul ca nu le ai la tine. cat despre a fi "in" sau "cat se poate de in" regula: noi, asa cum spui si tu, oricum nu suntem. dar daca mai adaugi si lipsa ITP, lipsa asigurarii sau lipsa rovignetei...trage tu concluziile. pe mine m-a oprit echipajul odata, in drum spre Ploiesti, la iesirea din Otopeni. pana cand a venit agentul la geam, imi faceam o mie de ganduri, sa vezi ca intreaba de roti, de proiectoare etc. nimic din toate acestea. mi-a controlat documentele si mi-a spus ca ma oprise pt. ca nu aveam luminile aprinse, m-a intrebat si de rovigneta, pe care nu o aveam lipita in geam, ci in portofel. i-am aratat-o, cu bon cu tot, i-am explicat de ce nu aveam luminile aprinse, mi-a urat drum bun si am plecat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Nu cred ca blocarea se face aleator. Inainte de a incepe inspectarea masinii, inginerul de pe linia de verificare tehnica, baga toate datele de identificare a amsinii in computer. Computerul este online cu rar-ul. Inspectorii ce vin in control (sau ce or fi ei) vad in timp real toate masinile de pe toate liniile de verificare tehnica din judet. Unde si ce blocheaza e la atitudinea lor. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Fratilor, haideti mai bine sa tragem niste concluzii din toata discutia asta astfel incat altii din gasca noastra, sau chiar noi peste 2 ani, sa beneficiem de pe urma lor cu sanse maxime de succes la ITP. Din tot ce s-a discutat pana acuma eu am identificat doua puncte esentiale: 1. sa mergi la o statie ITP nu foarte riguroasa care sa treaca cu vederea unele lucruri contra cost; :grin: 2. sa-ti faci inspectia la ora 16.00-17.00 cand se incheie programul RAR astfel incat sa reduci riscul unei blocari si inspectii; Daca mai aveti si alte idei va rog sa veniti cu ele in completare :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! 3.nu face ITP-ul in Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Ba poti sa-l faci si in Bucuresti vinerea dupa ora 14. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! 4-nu prezinti actele?!.....(talon,CI,etc) NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Cred ca blocarea masinilor este aleatorie, si nu cred ca sta nimeni online care sa verifice. Am patit-o eu ieri dupa ora 15.30 la Peugeot Otopeni, m-au programat sa-mi faca revizia, dupa ce cu o saptamana inainte masina fusese in service si se verificase si schimbase tot ce era necesar. -masina are doar 85000Km si e pusa la pct( din pacate in perioada in care a fost in service, era omul de la ITP in concediu) -masina a fost blocata de RAR- a venit un inspector de la RAR a verificat si in 10 min aveam ITP-ul, daca stateau cu ochii pe fiecare verificare nu-si pierdeau timpul cu a mea Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! 4-nu prezinti actele?!.....(talon,CI,etc) cui?!?!?! la ITP? sau politiei pe strada? cred ca ne indreptam usor spre ceva razna. oare nu pricepeti, voi cei care va dati in teren, (eu sunt un biet tiriplic), ca masinile trebuie sa CORESPUNDA? tehnic principal, legal comsi-comsa, moral, what the fuck... trebuie sa ai frane, trebuie sa ai directie, trebuie sa ai lumini, CINEVA (vezi alt topic, cel cu roata sarita) trebuie sa se asigure ca cel putin dupa ce pleci de acolo nu iti sare o roata... omoroka a inteles... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Hei ....ai inteles gresit totul....e vorba despre maruntisuri:cauciucuri mai mari,o bara troliu.....chestii ptr care se poate bloca talonul.Nu vorbim despre masini de concurs,ci de amaratele masini de teren cu care ne dam si pe asfalt....intelegi?:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Hei ....ai inteles gresit totul....e vorba despre maruntisuri:cauciucuri mai mari,o bara troliu.....chestii ptr care se poate bloca talonul.Nu vorbim despre masini de concurs,ci de amaratele masini de teren cu care ne dam si pe asfalt....intelegi?:wink: pai despre asta s-a vorbit mai sus, ca oricum nu suntem in toata regula. acum vreo luna, eram in trafic, eu in fata cu Santa Fe si Sorin GPScu in spate cu Y60-ul alb. primul echipaj de politie peste care am dat l-a oprit pe sorin. si ce credeti? s-au uitat la masina, mama ce misto e, si a plecat sorin mai departe. cred ca multi dintre ei apreciaza masinile si sunt dispusi sa treaca cu vederea 35-urile... cat despre ITP - dupa bafta (sau pilele) fiecaruia. oricum este obligatorie prezentarea talonului si CIV-ului. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 26, 2010 Autor Partajează Postat August 26, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Excelent! Incerc sa sumarizez din nou concluziile trase in vederea trecerii cu succes a examenului ITP: 1. sa mergi la o statie ITP nu foarte riguroasa care sa treaca cu vederea unele lucruri contra cost; 2. sa-ti faci inspectia dupa urmatorul orar: de Luni pana Joi la ora 16.00-17.00 sau Vineri dupa 14.00, cand se incheie programul RAR astfel incat sa reduci riscul blocarii statiei ITP; 3. incearca sa eviti Bucurestiul pentru ca este cel mai expus la blocarea statiei ITP; in schimb ai sanse mai mari cu o statie ITP din provincie la care RAR-ul nu poate veni in inspectie foarte usor; mai mult, tariful poate fi si el mai mic acolo; Fara legatura directa cu trecerea examenului ITP dar util in cazul in care mergeti cu masina pe drumurile publice fara ITP sau in cazul unui filtru RAR: daca va opreste politia nu predati actele. In schimb vei plati o amenda de 270RON, un pret mai convenabil decat ridicarea talonului. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! @vlad, @giorgel Ma refer la controlul RAR, nu la controlul Militiei. Ar fi bine (probabil si pentru bugetul statului:ha:)sa poti refuza organul pentru 270 RON. Te opreste Gargea, iti verifica documentele si apoi te invita langa duba celor de la RAR pentru verificare, moment in care refuzi. Cu luatul talonului pentru cauciuce... nus' ce sa zic, mai ales in cazul taloanelor noi in care nu e specificata dimensiunea anvelopelor. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! @omoroka: vin cu o completare: daca ai ITP expirat si nu prezinti talonul, el iti va fi suspendat oricum, doar ca nu ti-l retine organul ci esti instiintat prin scrisorica de dragoste de la centru sa te duci sa il predai in termen de X zile. Politia are baza de date si stie cu precizie ca nu ai ITP valabil. Deci pe langa amenda de 1000 ron ca ai ITP expirat, si suspendarea talonului, si obligatia sa faci ITP, iti mai frige ince vreo 100 de lei sau cat o mai fi ajuns acum, amenda pentru lipsa acte. Nu mi se pare o afacere. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Salut baieti, am patit-o si eu de 2 ori cu blocatul la 2 stratii Itp diferite cu 2 masini diferite:ha: Anul trecut m-am dus cu Audi A4 din 2002 fara probleme..nimic nimic si ma blocheaza Rar-ul. Baietii mi-au zis ca e normal asa ceva ca se face aleatoriu si ca este o marja de timp 20 min parca(nu stiu daca se aplica de la oras la oras) ca sa se prezinte un inspector de la RAR si sa verifice el totul. Daca in perioada de 20 min nu se prezinta..masina se deblocheaza automat. Ala nu s-a prezentat...mi s-au inapoiat actele si am plecat. Precizez ca si masina din fata mea si cea din spatele meu au fost blocate:uameni Anu asta m-am dus cu Pajero impreuna cu @Klez..dar stiam unde mergem ca...pivoti varza, capat bara varza, canci lumini la numar spate, proiectoarele puse pe faza lunga, lipsa din toba esapament....etc Nu aveam ce face ca aveam nevoie sa duc masina de ici colo si trebuia sa o trec pe mine, dar neavand ITP valabil din nou nu vroiam sa ma faca chiar RAR-ul- motiv lesne de inteles. Aveam neovie de aceea perioada sa o pun pe picioare...acuma e brici:banana:banana Am bagat masina in garaj, s-au "facut gazele":ha: apoi s-au "verificat" restul...se blocheaza masina la care eu eram deja impacientat stiind de perioada si fiind prin vecinatate...la care primesc raspuns...."EEEE...baietii is la masa":ha::ha::banana:2dr Nah..la noi ca de obicei... Oricum am inteles ca e si aleatoriu dar unde mai gasesc nereguli la statii ITP..au un fel de lista neagra sa ii zicem ..unde se blocheaza mult mai deeess:y Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Salut, Am o intrebare (putin off-topic, dar tangentiala): stie cineva daca pot sa ma duc sa fac itp-ul daca am marginea la capota si o aripa un pic indoite? E prblema sau nu ii intereseaza pentru ca nu influenteaza performatele masinii? Multumesc, Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Salut, Am o intrebare (putin off-topic, dar tangentiala): stie cineva daca pot sa ma duc sa fac itp-ul daca am marginea la capota si o aripa un pic indoite? E prblema sau nu ii intereseaza pentru ca nu influenteaza performatele masinii? Multumesc, Sorin se leaga si de rugina si de indoituri la caroserie. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! @omoroka: vin cu o completare: daca ai ITP expirat si nu prezinti talonul, el iti va fi suspendat oricum, doar ca nu ti-l retine organul ci esti instiintat prin scrisorica de dragoste de la centru sa te duci sa il predai in termen de X zile. Politia are baza de date si stie cu precizie ca nu ai ITP valabil. Deci pe langa amenda de 1000 ron ca ai ITP expirat, si suspendarea talonului, si obligatia sa faci ITP, iti mai frige ince vreo 100 de lei sau cat o mai fi ajuns acum, amenda pentru lipsa acte. Nu mi se pare o afacere. Ei bine daca asa stau lucrurile ai mare dreptate, nu prea e afacere sa dai atatia bani. E bine deci sa-ti faci ITP-ul inainte de a expira chiar cu riscul blocarii masinii pe rampa, care am vazut se poate diminua. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Multumesc de avertizare. Atunci se pare ca am tema cu termen pana in decembrie... :sc Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!! Revin la RAR pentru ca iar era sa am de a face cu el. Haideti sa va povestesc ce mi s-a intamplat Duminica cand ma duceam la o prieteneasca. Aveam punct de intalnire cu colegul Yoke la intrarea pe A2. Pe Camil Restu la intersectia de la Grigorescu il vad pe Yoke in fata mea. Zic hai sa-l ajung din urma sa-l provoc la o liniuta cu samuraiele :ha::ha::ha: Dar nu l-am mai ajuns din urma ca el a prins verde iar eu rosu. In fine, stau la rosu, plec si-l vad undeva in departare, dupa intersectia de la piata trapezului, tras pe dreapta de politie. Imi zic, hai sa ma opresc sa ma bag si eu in seama cu ei ca doar sunt in regula: itp am, asigurare am, robineta nu am dar sunt in Bucuresti... n-am teama de politie imi zic. Opresc asadar in dreptul politiei si-l intreb pe yoke "ceva probleme? hai ca te astept aici" Trag pe dreapta in spatele lui si a politiei si opresc motorul. Dar cand ma uit mai bine, vad ca era defapt control RAR :ha::ha::ha::ha: Eu, care tocmai imi montasem cauciucuri mai mari cu 8cm in diametru pe masina :ha: Am belito, imi zic. Pornesc motorul si ma uit disperat in stanga si in dreapta cautand o iesire din situatie. Sa sar peste squar si liniile de tranvai fugind mancand pamantul, nu pot. Sa o dau in spate pana la prima intersectie, era prea departe. Fuck! O dau un pic in spate totusi si o bag in fata unei porti... ceva intreprindere. Politistul deja se uitau un pic chioras la mine. Era clar ca masinile erau aceeasi marca doar ca a mea era plina de flori si cu vreo 15cm mai inalta si mai lata decat a lui yoke :ha: Stau un pic, ma uit catre politie si cand am vazut ca mi-au intors spatele putin i-am dat gaz si am trecut pe langa ei in tromba , ascunzandu-ma apoi la benzinaria MOL :fk Yoke care a mai stat o vreme cu tot felu de sonde de masurat nivelul de poluare in cur :as la masina a venit si el intr-un final si mi-a spus ca s-au uitat luuuuung aia de la RAR dupa masina mea cand am trecut pe langa ei :ha::ha: In concluzie, pe langa faptul ca trebuie sa mergem la ITP urman cei 3 pasi deja discutati eu zic ca merita sa mai adaugam inca unu la lista. Niciodata nu lasa garda jos. Daca te stii cu masina modificata, inainte de a pleca la drum, intereseaza-te daca sunt ceva controale RAR pe ruta ta. Sunt tot mai multe in ultima vreme iar probabilitatea nu e de loc neglijabila de a intalni unu. Pe sensul celalalt de mers pe A2, in aceeasi era un alt control RAR pe la km 15-20, aproape de intrarea in Bucuresti. Bafta si sa fiti feriti de RAR :old Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate