Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!!

omoroka

Postări Recomandate

Re: RAR-ul mi-a blocat azi masina la staia ITP!!

Ceea ce este mai grav, este ca s-au marit foarte mult taxele la RAR. In ianuarie mi-am inmatriculat Nissanul si tote taxele la RAR m-au costat undeva la 500RON. Acum doua luni am adus un Opel Astra, ieri taxele la RAR m-au costat 1100 RON. Era sa cad jos cand mi-au spus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ce te miri? Un stat in stat intotdeauna functioneaza dupa propriile lui legi...Si culmea ...mai trebuie sa mai si stai la coada sa decartezi!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ceea ce este mai grav, este ca s-au marit foarte mult taxele la RAR. In ianuarie mi-am inmatriculat Nissanul si tote taxele la RAR m-au costat undeva la 500RON. Acum doua luni am adus un Opel Astra, ieri taxele la RAR m-au costat 1100 RON. Era sa cad jos cand mi-au spus.

In afara de identificare ce i-au facut de a costat atata? Ti-au suflat-o cu aur?

Link spre comentariu

eu sursa de service itp de incredere am luat-o de pe forum.

le-am cam dat batai de cap dar pana la urma am rezolvat-o:

bara fata era hd si neterminata, ruginita si cu troliul la vedere. mai mult, grila centrala lipsa.

s-a rezolvat cu un spray negru si un carton si el vopsit negru peste locul grilei.

cucuiucurile simex 35uri...

bara spate lipsa ( deh, unghiul de degajare).

inaltata, latita etc.

faceau baietii poze pt RAR si apoi verificau repede cum au iesit.

pana la urma au mai stins din lumini iar pozele le-au facut de la vreo 10 metri, ca sa para animalu' mai mic..

m-am prapadit de ras, nu alta...:ha:

mai nou am aflat un loc si mai tare( n-o sa va vina sa credeti) unde-ti faci itp-ul cu absolut orice fel de problemutze, doar la serii sa puste.

detalii pe pm:2dr

Link spre comentariu

Mai bine tine detaliile protejate ...de pm ... si transmite-le face-to-face .

Desi nu prea cred in teoria conspiratiei , cred in cea a facerii de bine ...si in prostia infinita ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

In ultimul timp s-au intetit controalele RAR datorita accidentului cu autobuzul de la Tulcea. Cei de la RAR stiu ca nu are nici o legatura accidentul insa asta este ordinul de sus, praf in ochi ca se iau masuri.

4x4
Link spre comentariu

Vizitator vycu

Am păţit şi eu la fel, numai că aveau un aparat stricat care-mi dădea erori la noxe. A venit RAR-ul şi m-a respins.

M-am întors după câteva zile şi s-a rezolvat.

Link spre comentariu

Mai nou se blocheaza masini la RAR care au reparatii la caroseria masini mai mult de 50%, asta deduc ei dupa stiinta lor.Se blocheaza masina si poti sa o dezmembrezi sau o dai la remat ca nu mai poti circula cu ea pe strazi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare