Lightman Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 (editat) Buna, Pentru iubitorii de OFF-ROAD care au participat si care nu au participat, la prima editie Cupa Geoagiu Bai "G&S Trophy" , ii anuntam cu mare placere de organizarea celei de-a doua editii a acestei cupe . Dupa cum am mai scris nu exista foarte multe cerinte: CLASA OPEN - Cauciucuri Simex/MT + Estinctor si trusa prim ajutor. CLASA EXTREME - Cauciucuri Simex/MT + Troliu + Rollcage + Rollbar + Casti de protectie + Statii + Estinctor si trusa prim ajutor. Taxa participare: 290 lei / persoana, include urmatoarele: Sambata 25.09: pranz la pachet; Cina include, bauturi alcoolice si nealcoolice, Duminica 26.09: Mic Dejun Masa festiva si festivitatea de premiere Pentru doritori le mai punem la dispozitie si cazare: Hotel Termal 3* la 69 lei/noapte/loc in camera dubla Pensiune 30 lei/noapte/loc in camera Pentru cei care vor veni de vineri dupa-masa avem marea rugaminte de a-si anunta din timp prezenta pentru a le putea asigura cazare si a putea organiza intalnirea cu restul celor ce vor veni de vineri 24.09.2010. Aici doresc sa mentionez doar faptul ca dorim evitarea anumitor neplaceri privind locul cazari sau altele.... Pentru detalii suplimentare va punem la dispozitie 2 persoane de contact: Ovidiu Man - 0745.525.286 Oltean Dorin : 0727.736.160 0761.144.872 Dorim sa anuntam participantii de anul trecut ca la editia de anul acesta vor avea o reducere de 10% din taxa de participare. Iar castigatorii de anul trecut, vor avea inscrierea gratuita. Toti participantii vor primi la fel ca si anul trecut cate un t-shirt(tricou) inscriptionat la inscriere, iar la sfarsitul competitiei diplome de participare, precum si asistenta tehnica sau servicii tractare.... Night Bird stie ....:grin:. In plus fata de anul trecut va asteapta multe surprize, surprize.....:y Editat August 29, 2010 de Lightman Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Niste detalii ar fi binevenite. Cine este clubul organizator? Este o competitie sau intalnire prieteneasca? Participantii au nevoie de licenta de sportiv? Exista vreun risc pentru eventualii participanti care nu au masinile inmatriculate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Data trecuta a fost o intalnire prieteneasca si nu au fost probleme. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Niste detalii ar fi binevenite. Cine este clubul organizator? Este o competitie sau intalnire prieteneasca? Participantii au nevoie de licenta de sportiv? Exista vreun risc pentru eventualii participanti care nu au masinile inmatriculate? Aceasta cupa este organizata, asa cum am vorbit si telefonic, Max, de clubul G&S Hanibal din Deva. Este o competitie prieteneasca la fel ca si anul trecut, asa cum a spus si Pinti. Din cauza situatiei economice, este mai greu sa facem o competitie din ea pentru moment, asteptam iesirea din criza ca sa o putem face asa cum ar trebui.... Dar pana atunci am facut-o preteneasca..... Nu este nevoie de licenta de pilot si nu, nu exista nici un risc pentru participantii cu masiniile neinmatriculate. Din cauza unei mici scapari am omis sa trec organizatorii competitiei.... Imi cer scuze pentru incomvenient.... Asteptam cat mai multi participanti .... va promitem trasee si momente de neuitat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SERGIUMIL Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Ma bucur sa aud ca se organizeaza din nou "Cupa Geoagiu", :br . Anul trecut a fost un traseu foarte frumos,...Am incredere in organizatori,si sunt sigur ca si anul acesta va fi un traseu de neuitat.Este pacat daca esti un pasionat de off-road,si nu te inscri in aceasta cursa....Noi cei de la Timisoara incercam sa venim cat mai multi. Eu si inca 3 masini venim sigur,urmeaza sa contactam cat mai multi posibili participanti. Recomand cu caldura si Hotelul TERMAL,unde beneficiezi de servicii de calitate la preturi bune.Am stat la acest hotel anul trecut,si sigur o voi face din nou. :1 Mercedes S400 cdi BMW X5 - de calareala Patrol Y60 - pentru rasturnat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Ma bucur sa aud ca se organizeaza din nou "Cupa Geoagiu", :br . Anul trecut a fost un traseu foarte frumos,...Am incredere in organizatori,si sunt sigur ca si anul acesta va fi un traseu de neuitat.Este pacat daca esti un pasionat de off-road,si nu te inscri in aceasta cursa....Noi cei de la Timisoara incercam sa venim cat mai multi. Eu si inca 3 masini venim sigur,urmeaza sa contactam cat mai multi posibili participanti. Recomand cu caldura si Hotelul TERMAL,unde beneficiezi de servicii de calitate la preturi bune.Am stat la acest hotel anul trecut,si sigur o voi face din nou. :1 :tkAbia astept sa ne intalnim.... cu ce te dai anul asta... cu GR-ul sau vii cu buggy-ul ????:dr1 :2drTe asteptam la un weekend de neuitat...:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SERGIUMIL Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 :tkAbia astept sa ne intalnim.... cu ce te dai anul asta... cu GR-ul sau vii cu buggy-ul ????:dr1 :2drTe asteptam la un weekend de neuitat...:2dr Salut.. Din pacate vin cu GR ul, pentru ca BUGGY ul nu e gata inca. Mai am de lucru putin la el... :cr Dar va merita asteptarea.... Editat Septembrie 8, 2010 de Astral Mercedes S400 cdi BMW X5 - de calareala Patrol Y60 - pentru rasturnat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Salut.. Din pacate vin cu GR ul, pentru ca BUGGY ul nu e gata inca. Mai am de lucru putin la el... :cr Dar va merita asteptarea.... Pacat chiar vroiam sa vad monstrul..... :dr3 te asteptam..... si daca vii numai cu S-ul:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 poti sa ne spui care ar fi programul duminica? se mai merge pe traseu sau se face un trial? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 poti sa ne spui care ar fi programul duminica? se mai merge pe traseu sau se face un trial? Va fii tot iesire in traseu, nu va fii trial momentan nu am gasit sprijin prea mare la autoritati pentru a putea organiza proba de trial :ang3.... Dar ziua de duminica va fii mult mai tare decat coborarea in IAD de anul trecut.... unde se putea cobori doar prin trolare, uite niste poze cu coborarea... sau mai bn spus incercarea de coborare a lui Night Bird:gr1 Sa nu te inseli cand privesti imaginile nu e urcare este o coborare :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Mai am o intrebare: am vazut ca nu scrie la dotari ca ar fi nevoie de tripmaster, este nevoie sa nu?(la extrem) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Mai am o intrebare: am vazut ca nu scrie la dotari ca ar fi nevoie de tripmaster, este nevoie sa nu?(la extrem) Da imi cer scuze .... am avut o varianta scrisa a dotarilor necesare, dar mi s-a restartat windows-ul si am uitat sa trec : Terratrip - obligatoriu la clasa Extrem (tripmaster nu este obligatoriu, dar daca il ai nu pot sa iti spun sa nu il folosesti). Tripmaster nu este obligatoriu deoarece nu foarte multi il au. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 salut! teratrip , tripmaster , este acelasi lucru . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 salut! teratrip , tripmaster , este acelasi lucru . Depinde exista 2 variante :y Tripmaster-ul ii un soft care se poate instala pe sisteme de navigatie.... La asta ma refeream cand am spus ca nu toti au asa ceva.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 claudiu s-a referit la Terra trip ,cred ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 claudiu s-a referit la Terra trip ,cred Poi vezi, crezi, nici eu nu am stiut exact la ce s-a referit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Vreau sa pun si eu o intrebare , geamuri ar fi bune ?:sh2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SERGIUMIL Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 Vreau sa pun si eu o intrebare , geamuri ar fi bune ?:sh2 Claudiuuuuu.... Nu mai conteaza....cu geamuri,fara geamuri, oricum e RACHETA. Crede-ma. :pl1 Mercedes S400 cdi BMW X5 - de calareala Patrol Y60 - pentru rasturnat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 ma refeream la terratrip scuze. Am facut rost de unul deci o sa ne vedem vineri in 24 pana atunci mai lucram ceva pe la masinuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 ma refeream la terratrip scuze. Am facut rost de unul deci o sa ne vedem vineri in 24 pana atunci mai lucram ceva pe la masinuta Nici o problema... Dar vezi cate discutii aprinse pot aparea de la o micuta neintelegere...:uameni Te asteptam, sus la Geoagiu dupa o vara asa agitata merge o inoroiala :banana Cat despre restul....:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 de-abea asteptam sa ajungem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 In urma mai multor discutii telefonice cu foarte multi dintre voi, am luat decizia ca, taxa de inscriere pentru editia din acesta an va fi de doar : 199 ron/de persoana Am incercat sa facem totul pentru ca aceasta competitie-prieteneasca sa aiba loc, mai ales vazand cate cupe si competitii au fost anulate, ne-am gandit ca totusi acest sport merita tot efortul financiar pe care il putem face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 nu putem decat sa ne bucuram de noul pret:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SERGIUMIL Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 :bannana ....... Mercedes S400 cdi BMW X5 - de calareala Patrol Y60 - pentru rasturnat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " - editia 2010, 24 - 25.09 START......:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate