Yonutz Postat Septembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Docteoru nu pupa in fundulet ... :grin: El nu stie decat sa "bage span" ... :ha: E mai masochist de felul lui trebuie sa-l intelegem, poate varsta, poate cardanu bleg, cine stie...Unii folosesc vaselina ...el prefera spanul ... in p..zda! :ha:Si daca spanul e praful obtinut prin razatoarea fina mai e si albastru ...atunci = ?:ha: Oricum acum imi aduc aminte de cat stres am inghitit si zambesc ... E de domeniul trecutului deja ... asta e un semn ca sunt pe drumul bun ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Mah :grin: ..., tu ai un fetish cu albastru... :ha::ha::ha: S-o stapanesti sanatos!:h5 Acum am vazut ca am avut intradevar dreptate cu fetish-u`:grin: ..., la tine Yoane e prezent si in scrisul de deasupra avatarului! :ha::ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! O sa va relatez o patanie care probabil imi va schimba total optica in ceea ce priveste increderea in oameni. .............. te salut ionut este revoltator si regretabil prin ce ai trecut imi permit o remarca ,sa ne fie tuturor de ajutor in viitor cel care nu doreste sa fie responsabil(a se citi corect si competent!!)nu va acorda acte(factura) de (pt) garantie!!!! pe baza facturii emise(unde sa fie stipulati termenii garantiei) te poti indrepta impotriva lui ,conform legii si acum conform semnaturii mele Editat Octombrie 17, 2010 de Astral sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Se poate inchide, multumesc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate