Yonutz Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Bre, Blocul l-a asamblat COMPLET (cuzineti, biele, segmenti, arbore, pistoane...curatat) strungarul auto, la fel si chiulasa a echipat-o COMPLET (planat, schimbat elemente cu "probleme" ...curatat) strungarul auto ... Motorul s-a montat PE MASINA dupa verificarea strangerii cu dinamometrica in service ...intrucat strungarul auto si mecanic pe deasupra mi-a spus ca nu are timp sa-l asambleze complet cum am vrut initial eu ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! sa inteleg ca motorul a fost asamblat complet adica si cu chiuloasa pe el la un singur atelier,mai ramasese doar montatul pe masina? Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Nu ...chiulasa s-a montat pe motor in service ...Dar ce legatura ar putea avea chiulasa cu spanul? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! yonutze nu vreau sa tin sau sa supar pe careva dar are o mare legatura montatul chiuloasei pe un motor cu spanul din compartimentul motor si sa si explic un pic pe scurt ,chiuloasei pt a functiona ii trebuie ungere ca oricarui angrenaj in miscare iar ungerea se face printrun orificiu care face legatura intre chiuloasa si blocul motor ,acum apare o problema mai rar intalnita la motoare ,blocul are niste ghidaje pt a pozitiona chiuloasa si garnitura dc ghidajele alea nu mai sunt sau sunt deteriorate chiuloasa nu va mai sta pe aceasi pozitie si implicit canalul de ungere se va optura si de aici apar problemele,este o problema chiar patita de mine acum cativa ani si mai sunt si mai multe alte probleme legate de partea cu chiuloasa care au legatura cu ungerea,mecanici sunt multii intradevar ,buni si mai putin buni dar un motor cum am zis si mai inainte se monteaza cu totu adica si chiuloasa de un singur mecanic sau ma rog un singur atelier pt a sti pe cine poti intrebe la sfarsit dc patesti ce ai patit acum,iar cu montatul motorului pe masina aia o poate face oricine care stie cat de cat,ce ai patit tu sincer e cam trist pt ca nu vei sti niciodata cine a facut treaba nasoala:y Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Nu mai conteaza cine e vinovat ... Faptul e consumat! M-am resemnat deja cu ideea ca am aruncat la gunoi ~3000 de euro! Nu sunt in masura sa judec sau sa condamn ticalosia ... Ii doresc celui care a gresit (si care stie ca a gresit) din toata inima sa castige in aceasta viata pana moare o suma egala cu cat am pierdut eu acu ...si daca-i mai ramane ceva sa dea Dumnezeu sa aiba destul cat sa-si achite lumanarile, coroanele de garoafe de hartie si banchetul de sase saptamani! Cum ziceam mai sus ... nu banii conteaza ...si nici lucrarea facuta de cacat de oameni ce se pretind a fi profesionisti...OAMENII ... Ptr mine a fost o lectie. Fara profesor. Pe care am invatat-o ... Deja stiu ce am de facut de acum incolo ... Noi sa fim sanatosi ...:h5 Revoltator sau nu ... asta e viata ...o curva! Cu ocazia asta ma opresc aici ...am spus destul! Voi sa judecati ce-am zis eu aici si sa invatati din greseala mea ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Am si eu um mercedes sprinter 313 cdi cu acelasi motor.Pot sa-ti zic ca motorul ala este compromis.Boala motoarelor de la mercedes este ca la un nr de km(pe la 500 mii) la astea noi chiar pe la 300 mii li se taseaza capacele de la palier si necesita o rectificare a blocului cu capacele puse pe pozitie.Aceasta rectificare se face intr-o localitate Ozon in jud Brasov.M-am dus la mecanic pt un schimb de ulei si am gasit urme mici de span si de la un banal schimb de ulei am ajuns sa fac tot motorul.Am rectificat si arborele pt ca prezenta urme mici de la cuzineti.Acuma am facut cu sprinterul 800 mii km si merge f. bine masina.Ceea ce vad eu la tine ma ingrozeste.Cel mai simplu era sa cumperi un sh(dar ai zis ca nu ai gasit)pe la vreo 2000 E de la o englezoaica.Poate ai noroc sa nu cada motorul(desi ma indoiesc) dar dc cade te duci peste ei mai ales ca au zis ca ti-l fac din nou.Dc mai ai nevoie de vreo piesa de sprinter iti dau un tel de la cineva care aduce numai dube din anglia si le dezmembreaza.Recent am schimbat cutia de viteze pt ca era mai ieftin sa cumpar alta decat s-o repar-300 E Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Ionele ...TU daca ai nevoie de ceva de sprinter sa-mi spui... In ultima luna mi-am facute sute (si aici nu exagerez) de relatii in domeniu, pana sa iau aceasta nefericita decizie. Nu am cumparat motor sh ptr masina ca: -tot ce am inspectat vizual era rau (am scris la inceputul topicului) -tot ce am auzit pe masini de Anglia de asemenea era rau -am crezut ca TOTUSI se poate face ceva Cutia la sprinter e ieftina ...Motivul e simplu: NU CADE! Ce e rau la masina asta ...motorul, turbina, pompa de inalte si injectoarele ...restul gasesti orice pe toate drumurile la preturi modice ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! da,triste poze intradevar dar parerea mea este ca sa gresit cu montajul componentelor motorului de la inceput:y,un motor nu se asambleaza in 2 sau 3 parti mecanicul incepe cu baia de ulei si termina cu capacul de culbutori pt a sti totul ,intradevar arborele cuzineti camasi se fac in ateliere specializate de strungarie care sunt f multee,dar montajul complet al motorului trebuie sa il faca numai un mecanic nu jumatatate intr-o parte respectiv blocul ambielat,si chiuloasa si restul in alta parte,asa nu se face zic eu,pt ca nu se va sti niciodata cauza corecta a defectiuni pt ca montarea unei chiuloase si reglajul acesteia la un motor diesel nu este chiar simplu,sper sa rezolvi cumva problema si imi pare rau de cele intamplate:y Cum de ai aparut tu martinchiuloasa asa tam nesam...fara prezentare...cu nume pus strategic...oare sa fie o legatura intre tine si ...nu stiu cum pot sa ii cataloghez pe cei care au facut asemenea lucrare... Tipic pentru tara noastra...lucru de mantuiala pe bani! Yonutz este prea linistit...garantez (stiu ca lui yonutz ii place acum expresia : garantez eu) ca daca ar fi fost sa se intample la alte persoane...acum lucrurile erau rezolvate. Inca odata rusine celor care isi bat joc de meserie! :dr3 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Martinchiuloasa ...Stefan are dreptate ... Cu cine stau de fapt de vorba? Ne spui si noua cine esti? Aici? Ce inseamna "chiuloasa"? Am cautat pe net acest cuvant si nu am gasit ce inseamna decat la aceia care au tinut abecedarul cu susul in jos. In schimb am gasit aici ce inseamna chiulasa si m-am dumirit si eu pana la urma ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Ca urmare a reclamatiei aduse de Yontz , vreau sa va aduc la cunostiinta despre cine este vorba. Atelier strungarie auto Baneasa , proprietar Stanila Florin(Nashul Mare). Cine nu munceste nu greseste,dar vreau sa mentionez un paradox,intre mecanic si strungar cand se greseste intotdeauna este de vina strungarul,probabil mecanicul are studii superioare iar strungarul 4 clase.Yonut ! nu sti cine a gresit dar toate blestemele tale se indreapta catre strungar. Sa revenim la motorul nostru,pentru mine 90% din succesul unui motor reprezinta spalatul,platesc lunar 4000 de lei pentru spalat piesele care reprezinta solutii, utilaje de spalat,mai mult de atat m-am ocupat personal sa verific curatenia blocului motor si al vilbrochenului fiind vorba de motorul unui prieten(cel putin asa am crezut). Nu inteleg de ce pe mine nu ma crezi ca am spalat motorul iar pe mecanic il crezi ca a spalat temeinic restul de componente. Hai sa-ti spun de unde este spanul pe care l-ai gasit in motor, este din termoflot(racitorul de ulei),care nu a fost la mine si care nu a fost spalat corespunzator de catre mecanic,(aduti aminte cand am fost la atelierul mecanic si am mentionat de termoflot mecanicul nu a mai scos nici un sunet.)de aici ai si supraincalzirea motorului ,uleiul nu mai trece corespunzator prin termoflot ca drept urmare nu se raceste in totalitate,cat despre piese nu te-am obligat sa le iei de la mine,iar blestemele ...fara comentarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! "....Ii doresc celui care a grest....." ...dar toate blestemele tale se indreapta catre strungar... sa intelegem ca sti tu cine a gresit? :P http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 (editat) Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Sa recitim impreuna ... "Nu sunt in masura sa judec sau sa condamn ticalosia ... Ii doresc celui care a gresit (si care stie ca a gresit) din toata inima sa castige in aceasta viata pana moare o suma egala cu cat am pierdut eu acu ...si daca-i mai ramane ceva sa dea Dumnezeu sa aiba destul cat sa-si achite lumanarile, coroanele de garoafe de hartie si banchetul de sase saptamani! " Asta am scris eu acolo ... Am zis strungar sau mecanic? NU! Am pronuntat eu vreun nume de service sau vreun nume de strungar auto? NU ... Nu e un blestem e o urare ca aia de "La multi ani!" ... Domnule Stanila, Nu ma pricep la mecanica dar ma pricep la cuvinte ...FOARTE BINE! De ce incercati sa va disculpati in fata mea/noastra atata timp cat nimeni nu v-a pronuntat numele sau v-a acuzat explicit de ceva??? Va e frica de Dumnezeu? :grin: ...Mie NU, atat ptr ce am facut, ptr ce fac si ptr ceea ce voi face de acum incolo ... M-a durut ficatu' cand a iesit ce treaba a iesit ca am muncit ptr acei bani, NU I-AM FURAT sa stiti ...Probabil daca faceam banii usor (ca altii) acum treceam acei bani la capitolul "baute prin Bamboo de-o seara" ...Dar nu-i bai ...sunt tanar, voi munci si voi face altii ... V-am invitat si ieri la conciliere sa gasim solutii impreuna fara sa va acuz de nimic ...si azi la fel ...Nu ati facut decat sa va disculpati ... In ce scop ?... Acea masina e ptr mine ACUM un fier fara valoare ... Sa va deschideti acolo pe site-ul dumneavoastra specializat o rubrica explicita de incarcat cu sudura cuzineti axiali ...Sau inovatiile de acest gen sunt din ciclul "realizari extraordinare"? Morala ... Toti facem greseli mai mari sau mai mici, e firesc, suntem oameni! ...Trebuie doar in momentul potrivit sa avem puterea sa rostim acele cuvinte ..."Da. Am gresit!" Dincolo de orice aspecte materiale! Va doresc succes in activitatea dumneavoastra ... cat despre mine o sa caut deacum sa lucrez cu amatorii ca am vazut pe nervii, timpul si pe banii mei CINE sunt "profesionistii" ! O sa fac un colaj de poze si din camera de spalare a service-ului care m-a sustinut azi demontandu-mi si montandu-mi aproape gratis elementele noi compromise. Si asta fara sa le zic nimic, fara ai acuza de ceva si fiind pregatit financiar sa platesc o manopera corecta ... Respecte, Yonutz Editat August 27, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! daca stiam mai demult iti recomandam sa mergi in loc.Ozun , intrare in jud. Covasna dinspre Brasov , unde este un atelier de rectificari chiulase , arbori, blocuri pentru orice model de motoare , niste oameni extraordinari , seriosi, eu am fost acolo cu motor de mercedes cobra, de suzuki samurai , aduc si piese si dau garantie la lucare pe factura , de exemplu la chiulasa de cobra inlocuit tot pe ea un an si jumatate garantie . Daca are cineva nevoie caut nr. de telefon , totul acolo se face cu programare deoarece vin clienti din toata tara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! "....Ii doresc celui care a gresit....." sa intelegem ca sti tu cine a gresit? :P In primul rand imi pare rau sa vad asa ceva , din imaginile alea revad in memorie cuzinetii /pistoane/biele (motorul) distruse de un nenorocit care a vrut sa vada ce poate masina si i`a "dat" in gura pana ce nu a mai plecat din locul acela. Sper sa se termine cu bine toata aceasta problema (intr`un fel sau altul) si va doresc succes. Punctul 2 se refera la @Stiuka : Lasa te rog oamenii sa`si rezolve problemele si nu pune paie pe foc. E destula agitatie incat nu mai e nevoie de alte comentarii aiurea. Nu tin cu nimeni dar nu cred ca trebuie sa dam cu piatra, ci doar sa urmarim pe mai departe evolutia lucrurilor, fara sa ne implicam mai mult decat este necesar. :h5 Succes tuturor ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! @plummer - poti sa fi explicit cand spui: "in primul rand imi pare rau sa vad asa ceva , din imaginile alea revad in memorie cuzinetii /pistoane/biele (motorul) distruse de un nenorocit care a vrut sa vada ce poate masina si i`a "dat" in gura pana ce nu a mai plecat din locul acela." ????????? dac citesti atent inceputul acestui topic, o sa regasesti:"Am facut personal rodajul masinii (in ture mici, goala si fara demaraje) desi strugarul auto mi-a spus ca nu e necesar ... adica vreo 750 km dupa care am mers sa schimb uleiul ... Am dat drumul la ulei (foarte curat) si m-a pus dracu sa ma uit in filtru de ulei ... unde am constatat ca era o groaza de span (de la particule microscopice pana la particule de 1 sau 2 mm)...Atunci am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare si cum cade cerul pe mine ...Nu mi-a venit sa cred ce vad si am luat filtru intr-o punga acasa sa-l studiez mai la lumina ... " Poate ai vrut sa spui altceva... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Eu cred ca s-a referit doar la uzura f mare care nu putea proveni decat dintr-o utilizare suprasolicitanta.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Eu cred ca s-a referit doar la uzura f mare care nu putea proveni decat dintr-o utilizare suprasolicitanta.....:h5 Exact ... nu aveau cum sa arate in halul ala cuzinetii dupa 750 km ... E clar ca acolo ceva (SIGUR) nu este in ordine :y ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! fara sa ne implicam mai mult decat este necesar. :h5 Succes tuturor nu sunt atat de :old incat sa imi dau cu parerea dar fiind democratie o sa o fac. ai dreptate....sa "tAcem"....cel care a gresit,o sa mai greseasca,oameni ca ionut o sa mai fie,iar vinovatul o sa,culmea,o sa castige.ti se pare normal?cine o sa plateasca?tata imi zice des "cine greseste,plateste!"aici cine o sa plateasca paguba omului?nu este vorba doar de banii bagati in motor ci de intreaga masina,aceasta fiind compromisa.in masina aia s-au investit bani si nervi...totusi sunt 2000E+masina nu 200E. P.S ionute tata,esti prea calm P.S1 cum zicea cineva pe aici,"unde esti tu,tepes,doamne?" :tk:cl:h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Yonutz, in ceea ce ai prezentat la inceputul topicului, tonul tau la adresa strungarului auto, a fost unul partinitor, si lasa loc de interpretare. Se poate trage concluzia, cu usurinta, ca strungarul auto este vinovat. Chiar, de ce dai crezare unui mecanic din sevice-ul unui prieten de-al tau? A lucrat prietenul tau la acel motor? Nu cred! Strungarul auto, patron de atelier, ca si prietenul tau, ti-a spus ca a lucrat si verificat personal motorul tau. In tot acest conflict, eu tind sa dau crezare unui profesionist care din '90 a facut mii de motoare, decat unui mecanic de service care probabil ca asta face de max 2-3 ani. Semicuzinetul uzat nu arata ca si cum ar fi fost gripat, ci din cauza frecarii cu corpuri straine. E posibil ca unele componente ale circuitului de ulei sa nu fi fost bine spalate. Strungarul auto este constient ca prelucrarile, pe care le face, produc span, si de asta in procedurile de lucru este prevazuta spalarea, suflarea si verificarea orificiilor. Esti sigur ca cei de service au prevazut in procedurile lor scoaterea spanului vechi din componente? Din cate stiu eu cele doua ateliere ( service si strungaria ) colaboreaza de mult timp. Sunt multi de pe forum care au apelat la serviciile Strungarului auto si care au fost multumiti de lucrarile efectuate acolo, sunt multi pe care acest " halal de profesionist" i-a scutit de plati uriase pentru piese noi reconditionand, si totusi nici unul care sa zica ceva de bine. Eu am fost multumit de acest strungar auto, si la " acest om de nimic" imi voi face in continuare prelucrarile. Totodata, te inteleg in ce situatie esti si nu e deloc confortabil. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! nu sunt atat de :old incat sa imi dau cu parerea dar fiind democratie o sa o fac. ai dreptate....sa "tAcem"....cel care a gresit,o sa mai greseasca,oameni ca ionut o sa mai fie,iar vinovatul o sa,culmea,o sa castige.ti se pare normal?cine o sa plateasca?tata imi zice des "cine greseste,plateste!"aici cine o sa plateasca paguba omului?nu este vorba doar de banii bagati in motor ci de intreaga masina,aceasta fiind compromisa.in masina aia s-au investit bani si nervi...totusi sunt 2000E+masina nu 200E. P.S ionute tata,esti prea calm P.S1 cum zicea cineva pe aici,"unde esti tu,tepes,doamne?" :tk:cl:h5 Poate ca daca l-ai cunoaste personal pe Nashu Mare, ti-ar fi un pic mai greu sa dai asa urat din tastatura... chiar daca e democratie...:old. Intamplarea a facut ca eu sa fiu beneficiarul unui motor cu arborele rectificat la el la atelier. Lucrarea a fost GARANTATA de el si SPALATUL si asamblatul pieselor le-am facut eu. Zilele acestea implinesc 100.000 de Km de cand s-a efectuat lucrarea, si n-am schimbat decat uleiul si filtrele de atunci :wink: . Personal nu cred ca Nashu mare daca ar realiza ca a gresit undeva nu ar plati pagubele. Yonutz nu te supara pe mine dar asta e parerea mea. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! O fi strungarul ? o fi serviceul?...o fi Ionut vinovatul ?...pentru mine acest topic suna asa: atentie si iara atentie..., avem posibilitatea sa invatam ceva de aici , nu ma bucur de ocazie dar nu critic pe nimeni si nici sfaturi nu dau decat atat..cine are ochi sa vada si urechi sa auda sa citeasca aici... P.S. mai ales ca am motorul in Rk ...acum stiu unde si la ce sa fiu atent... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Poate ca daca l-ai cunoaste personal pe Nashu Mare, ti-ar fi un pic mai greu sa dai asa urat din tastatura... chiar daca e democratie...:old. Intamplarea a facut ca eu sa fiu beneficiarul unui motor cu arborele rectificat la el la atelier. Lucrarea a fost GARANTATA de el si SPALATUL si asamblatul pieselor le-am facut eu. Zilele acestea implinesc 100.000 de Km de cand s-a efectuat lucrarea, si n-am schimbat decat uleiul si filtrele de atunci :wink: . Personal nu cred ca Nashu mare daca ar realiza ca a gresit undeva nu ar plati pagubele. Yonutz nu te supara pe mine dar asta e parerea mea. poti sa imi arati unde am scris ca strungarul este vinovat?:tk:h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! poti sa imi arati unde am scris ca strungarul este vinovat?:tk:h5 Ai dreptate:C, ce pot sa zic te pricepi la cuvinte... Citesc cinci pagini scrise de oameni care acuza grav pe cineva, fara sa dea nume. DE CE ? Eu deduc dupa zona in care se indreapta discutiile ca strungarul este de vina. Cei care acuza (nu neaparat Ionut) nu au argumente tehnice... pentru ca se pricep la cuvinte:ooo. Eu nu ma pricep la cuvinte, sunt doar putin pasionat de tehnica, si singurul argument tehnic, dupa pererea mea, este ca a fost span in termoflot... 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! Span vechi in termoflot cu siguranta a fost ! Problema e alta. Cum poti fi sigur ca ai curatat spanul din acel radiator, radiator cu capilaritati atat de mici? Cred ca solutia pe care trebuia sa o furnizeze service-ul era de inlocuire a termoflotului, deja compromis ! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Despre ignoranta, nestiinta si iresponsabilitate! @Rupere2004 (Bogdan) & all Mecanicul care a lucrat la masina mea are experienta egala cu aproape varsta ta ... Dar nu are nici o relevanta ... Ceea ce am aflat acum cateva ore ...de la o cunostinta care are legatura cu un parc de vreo 2000 de sprintere Vibrochenul de sprinter NU se rectifica, NU tine! (se faceau acum ani buni chestia asta cand erau motoarele f scumpe 5000euro+...si tinea cam 2-3 luni... Dar cine trebuia sa stie asta? Eu? Niciodata nu faci cuzineti axiali de trei ori mai mari decat grosimea lor normala ... Dupa uzura cuzinetului altii au spus ca vibrochenul ar fi fost stramb in continuare ... dar cine stie?! Nu vreau sa sap ...Ce folos ... Intamplarea (coincidenta) face ca exact la biela cu problema s-a produs uzura aceeia mare ... Pe de alta parte ... NU am acuzat pe nimeni de nimic ...IMI asum pierderea in totalitate ca-s BOU si am incredere in oameni! AM expus un caz real. Din care toti trebuie sa tragem concluzia si invatamintele ptr viitor ... Nu era de platit nimic ...doar sa-mi dea o solutie care sa-mi dea siguranta sa folosesc masina in continuare ...nu asta ..."pui cuzinetii vechi (se vad in poze) si mergi asa in continuare, GARANTEZ eu!" Gnok a punctat atent ideea acestui topic ...MARE ATENTIE cand faceti un motor (indiferent de strungar, mecanic, cofetar, brutar ...samd) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate