Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

rechinu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 543
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

Viata e ca un cutremur...nu stii daca vine si cit tine

Tocmai de asta ...nu stiu daca vin

Sa minc' gulas ...

La miezul noptii...

La foc ...

Cu tine.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doctore dc vii tu cu rulota vin si eu ca nimic nu este mai frumos decat un sprit in jurul unui foc de tabara:cort.

Lopata lui sclipici este la mine la atelier si dc nu vine ii fac proba pe cocoasa lui.Va tin la curent dc este rezistenta.:ha:

Dc vine sorin ii ascundem cheile dupa ora 0.

Costica am inteles ca nu vine si zic sa-i luam bilet la tren dus-intors si sa-i luam locomotiva cu tot cu scule cu noi.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Doctore dc vii tu cu rulota vin si eu ca nimic nu este mai frumos decat un sprit in jurul unui foc de tabara:cort.

.

Accesul la complexul Poiana Sarata cu rulote nu cred ca e permis. Le puteti parca insa la Harja sau la Ferestrau e un loc mai mare si destul de retras numai bun sa va puneti rulotele acolo. :ha::ha:

Oricum spritul in jurul focului va fi la Poiana, dar dupa va puteti retrage la rulote sau pe canapeaua de la receptie.:ha::ha::ha:

Poti aduce si Patrolul? Te rugam. Sa avem de ce lega pavilionul sa nu-l ia vantul.:ha:

PS. Predau cheia de buna voie dupamiezul noptii. Aia de desfacut sticlele de bere :ha:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Cum zice Lucian... Chiar vis-a-vis de el e o poienita ascunsa, putem sa facem tabara acolo sau daca e de acord ne campam la el in spate.

Mi-e indiferent atata timp cat e voie buna si foc de tabara :banana

Link spre comentariu

Sa traiti,

Am urmatoarele intrebari catre dv-stra dupa cum urmeaza:

1.Primiti si bucuresteni cam betivi pe care nu i-ati vazut niciodata?

2.Daca da, si fac urat la bautura(cum spun nevestele lor) ii mai primiti?

2/BIS.Daca da,si nu stiu sa gateasca si sunt cam puturosi(cum zic tot ele)ii mai primiti?

3.Daca da,cazarea se face la pensiune?(nevestele si copii lor de bucuresteni neavand rulota iar pentru cort fiind cam frig)

4.Daca da, vin si copii?(trei bucati 4,8,8...luni)

5.Daca da si daca nevasta lui/lor le da masina se poate intra cu ea in teren?(neavand nici un fel de preparare, nici macar cauciuce- patrol y61lung).Am vazut unul in iesirile voastre si ma gandesc ca ar merge si al nevestei.

Daca raspunsul dv-stra este pozitiv am sa incep negocierile cu nevasta legate de masina ei si de prezenta noastra la eveniment.

P.S. Legat de copii am discutat cu una dintre ele si a zis ca nu o intereseaza evenimentul si sa mergem singuri daca vrem, ea sta acasa la bebe tv

Link spre comentariu

Daca ... Cam multe de daca .

La sigur , nu te vor lasa in urma , insa nici nu te vor lua ( si nici nu ar trebui sa te gindesti ) in cazul in care tehnic nu faci fata .

Copilot -da , insa numai prima data data ( si probabil singura ) daca esti copilot puturos . Toti beau , toti muncesc , toti ...au neveste .

Si cu toate astea , fiecare e unic si irepetabil ...

Eu ma dau de ceasul ( cu cu cu cuc ) sa vin ...

Si nu ma bag cu masina in teren daca nu sint sigur ca fac fata fara sa devin o povara .(sau nu are cineva mare nevoie de vreo tubulara de 32..) E lunga la fund , grea ...

Si nici nu-mi ridic masina in slavi , fara motiv dinainte dovedit - asta e cu totul alta piesa de teatru grec , care nu tre' pierduta .Actorii sint fenomenali , patrol...aaaa... parol vrui sa zic , pe onoarea mea de samurai , asa cum ma cheama jeep...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

cos,ai incurcat omul de nu cred ca mai stie ce sa creada.zii ca il ei si gata. luni plec spre casa,sa-mi zice-ti daca vreti vreun intrerupator ceva.sau vreun termometru ioane......

Link spre comentariu

Atar are dreptate, dar am vorbit cu propietarii si avem VERDE la campare asa ca: masa, casa , si dansul in curte la PPS :h5

Bine ca nu e in curte la SPP :ha:

Editat de JorJ
W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

Pt Nicu 22-oricine din club 4x4 este binevoit asa cum a zis si Lucian atat timp cat are bun simț in sensul :

- nimeni nu este mai presus decat altul indiferent de bani si profesia pe care o are scopul iesiri fiind de relaxare.

- fiecare contribuie sau face ceva adik dc facem de mancare unul taie ceapa,altul toarna in pahare:x,altul se duce dupa lemne in padure,altul spala vasele,altul sufla in foc.

-de obicei iesirile le facem cu sotiile si uneori ,dc conditiile permit luam si copii,problema este mai mult la consoarte pt ca unele se cred mai doamne decat altele in sensul ca nu curata ceapa ca isi rup unghiile sau asteapta sa fie servite cu cafea fara sa puna sa o faca sau sa spele pahare.Idea este ca nimeni nu slugareste pe nimeni fiecare sa face placut si util in felul lui

-de baut fiecare bea dar in anumite limite si fara scandal,

-fiecare din bun simt isi aduce de mancare si de baut sau dc se cumpara la comun sa contribuie cu partea care i se cuvine.

-legat de off-road tinem cont de fiecare regula(sau macar incercam)scrisa sau nescrisa,

-de regula dc timpul permite cazarea o facem in natura(cort,rulota) pt ca lux avem acasa(televizor,aer condit,baldachim roz:ha:)

Deci oricine este binevoit sa vina dar să țină cont de cele aratate mai sus

pt ca au fost persoane care nu au fost agreate si au fost evitate la urmatoarele iesiri.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Merci, merci, atunci promit sa fiu obraznic :grin: Intr-o alta ordine de idei, Edi ce face, vine si el? Ca vad ca e disparut in misiune, nici poze, nici vorbe, nimic, disparut si gata. De la Galati cine vine, care-i gasca?

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Eu si jorj venim sigur.Sclipici este incert iar cu sorin nu am vb dar poate ne zice el.Cos se duce cu dansatoare din buric la un concurs.

Editat de dulceanu ionel

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Pt Nicu 22-oricine din club 4x4 este binevoit asa cum a zis si Lucian atat timp cat are bun simț in sensul :

- nimeni nu este mai presus decat altul indiferent de bani si profesia pe care o are scopul iesiri fiind de relaxare.

- fiecare contribuie sau face ceva adik dc facem de mancare unul taie ceapa,altul toarna in pahare:x,altul se duce dupa lemne in padure,altul spala vasele,altul sufla in foc.

-de obicei iesirile le facem cu sotiile si uneori ,dc conditiile permit luam si copii,problema este mai mult la consoarte pt ca unele se cred mai doamne decat altele in sensul ca nu curata ceapa ca isi rup unghiile sau asteapta sa fie servite cu cafea fara sa puna sa o faca sau sa spele pahare.Idea este ca nimeni nu slugareste pe nimeni fiecare sa face placut si util in felul lui

-de baut fiecare bea dar in anumite limite si fara scandal,

-fiecare din bun simt isi aduce de mancare si de baut sau dc se cumpara la comun sa contribuie cu partea care i se cuvine.

-legat de off-road tinem cont de fiecare regula(sau macar incercam)scrisa sau nescrisa,

-de regula dc timpul permite cazarea o facem in natura(cort,rulota) pt ca lux avem acasa(televizor,aer condit,baldachim roz:ha:)

Deci oricine este binevoit sa vina dar să țină cont de cele aratate mai sus

pt ca au fost persoane care nu au fost agreate si au fost evitate la urmatoarele iesiri.

:g Bine punctat si foarte diplomat, dl Dulceanu.

Legat de dotarea masinilor.. aici e intotdeauna un compromis. Toate masinile au cel putin profil Simex. JorJ e exceptia care intareste regula si e gata sa-i dea blana oricand si oriunde si compenseaza cu mult talent, dar e si pregatit sa o faca lata.

Nu te lasa pacalit ca e un Y61 nepregatit... acel Y61 a facut scufundari, a ramas fara stop, bara crapata, pana la rezerva :ha: si asta doar in 2 iesiri. Sa vedem ce urmeaza.. :top

Una peste alta aici ploua, va fi mult noroi pe trasee :banana

PS Mi-e dor de voi mangliilor, fir-ati ai naibii de simpatici :ha:

Link spre comentariu

Lasa romantismele Doctore :ha: si vezi ce ne pregatesti ca suntem pe teritoriul vostru. Doar sti ca Ionel e pretentios. Sa-i cauti un loc bun, cu priveliste frumoasa, sa-si poata lega Patrolul ca nu cumva sa-i vina vreo ideie si plece de nebun noaptea prin padure, ca vorba lui Cos poate ii arata :top

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

:g Bine punctat si foarte diplomat, dl Dulceanu.

Legat de dotarea masinilor.. aici e intotdeauna un compromis. Toate masinile au cel putin profil Simex. JorJ e exceptia care intareste regula si e gata sa-i dea blana oricand si oriunde si compenseaza cu mult talent, dar e si pregatit sa o faca lata.

Nu te lasa pacalit ca e un Y61 nepregatit... acel Y61 a facut scufundari, a ramas fara stop, bara crapata, pana la rezerva :ha: si asta doar in 2 iesiri. Sa vedem ce urmeaza.. :top

Una peste alta aici ploua, va fi mult noroi pe trasee :banana

PS Mi-e dor de voi mangliilor, fir-ati ai naibii de simpatici :ha:

Salut,

Mai baieti,

Cred ca m-am facut prost inteles pe undeva.

Cu toate ca am incercat mai in gluma mai in serios sa intru in hora ca sa zic asa,cred ca am dat pe langa

As fi vrut pur si simplu sa ies cu familia, impreuna cu niste oameni care mi-au parut ok

Totusi nu cred ca am spus sau lasat sa inteleg ca as fi vreun nesimtit.

Din tot ce bateti campii cu reguli si regulisore inteleg ca deja am o eticheta pusa.

Pare ca nu aveti dispozitia de a mai primi pe cineva, si atunci trebuie sa-l faceti sa se simta aiurea.

Chiar aveti senzatia ca trebuie sa-mi explicati ca fiecare vine cu mancarea lui sau ca trebuie sa participam toti la activitati de grup?

Aveti limita la cat beti?Azi fiecare are voie sa bea 2 pahare de vin.

Cine depaseste va fi exclus.

Bai baieti , aveti grija in acest caz ce postati, ca nu mie mi-a luat nevasta cheile de la masina in mijlocul noptii

V-am pus cateva intrebari coerente si scurte chiar daca puse in alt ambalaj.

Mi-ati raspuns orice, numai ce am intrebat , nu.

Nu era mai simplu sa spuneti , hai cu noi si apoi vedem?

E ok niculae sau nu.

Sau bai tata lasa-ne ca nu avem chef de altii intre noi.

Simplu si fara sa jigniti pe nimeni.

Ma scuzati ca v-am inoportunat

Link spre comentariu

MNG ...

MNG ...

MNG ...

M...ai esti , tu ala . Si nici cu ailalti nu ma pling.

Vazusi ca fara taurul rosu cu copite negre o ia razna toate alea , fa rost de un lant si leaga samuricu' de el , ca stii naravul lui , pleaca la mure , mititel si pofticios . .Si nu - doamne fereste - sa ai vreo idee sa ancorezi vreo parasuta de sam , ca-l salta . (Ma refer la masina , nu parasute...) Asta e sigura , ca e masina ? de baiat finutz.

Editat de cos

Link spre comentariu

MNG ...

MNG ...

MNG ...

M...ai esti , tu ala . Si nici cu ailalti nu ma pling.

Vazusi ca fara taurul rosu cu copite negre o ia razna toate alea , fa rost de un lant si leaga samuricu' de el , ca stii naravul lui , pleaca la mure , mititel si pofticios . .Si nu - doamne fereste - sa ai vreo idee sa ancorezi vreo parasuta de sam , ca-l salta . (Ma refer la masina , nu parasute...) Asta e sigura , ca e masina ? de baiat finutz.

Mai cos,

Te zi pe romanaste.

Ca las mine e o ceata....

Link spre comentariu

Nicule te-ai suparat degeaba pt ca nu ti-a zis nimeni sa nu vii mai mult chiar eu am zis ca oricine este bine venit dc se incadreaza la ce am ziu eu acolo nu pt ca suntem pretentiosi ci pt ca suntem oameni simpli.Ai observat bine pe aici sunt mai multe gasti si este normal sa fie asa pt ca nu ma duc pana la timisoara sau arad sa ma dau cu masina pt ca fac 2 zile pe drum.Urmaresc cu interes fiecare iesire facuta de colegii de aici.Am reusit sa facem o gasca anul asta din cateva judete invecinate(vrancea,bacau,galati) si ne dam prin cei mai apropiati munti din zona.Repet ne-am cunoscut tot pe aici pt ca asta este principalul atribut al clubului de a lega prieteni i care au in legatura miscarea off-road.

Ai facut o prezentare de genul sunt o fata urata,grasa si paroasa cine ma vrea de nevasta:ha:si normal ca nu vrea nimeni asa ceva.Faptul ca ai glumit si sti de gluma inseamna ca esti un om de treaba.Deci vin-o cu noi si vedem ce o sa iasa.Am inteles ca o sa fie noroi mare:banana si in functie de ce o sa gasim acolo mergi cu masina sau ai sa mergi copilot la alcineva.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Nicule , nu ma refeream la tine , ci la MNG ...cit naiba are mah MNG-ilor feciorasul ala de Rechinu, ca inca n-am invatat pe toti ...cre' ca nr. 3 ...?

Nu punem etichete , nimeni nu e mai egal ca altul , nimeni nu e judecat pentru nimic .

Distractie placuta , viata usoara la fericitii care vor ajunge lina foc sa scoata fum din bocanci .

Nu vorbesc in numele altora , insa postarile astea sint aproape fara valoare , exceptind fotografiile , pe care am observat ca unii nici nu se mai obosesc sa le mai posteze . Probabil ca si ei simt la fel ca mine - abia astept sa ne vedem din nou .Probabil ca voi veni , fie si numai pentru o dimineata si pentru drumul de intoarcere . Ma costa 40-45 de litri de moto ...vs un cistig incalculabil , pentru mine .

Cu mult mai mult atirna in balanta caterinca de la fata locului , stringerea de mina de bine-ai-venit , adrenalina inpartita la cubulete mici - sa aiba toata lumea , respectul reciproc . Asa ca masa e rotunda , daca vrei sa sezi si-ti va place , nici macar nu va fi nevoie sa-ti faci loc cu coatele ...

Si pina acum avem o dovada perfecta de vorbarie inutila .

PS. Am masina in starea ei naturala , cu tot cu bocancii de sub scaun . Daca va exista vreo cale de scapare , plec si la ora 0300. Adeca dupa BUC....

Editat de cos

Link spre comentariu

Salut,

Mai baieti,

Cred ca m-am facut prost inteles pe undeva.

Cu toate ca am incercat mai in gluma mai in serios sa intru in hora ca sa zic asa,cred ca am dat pe langa

As fi vrut pur si simplu sa ies cu familia, impreuna cu niste oameni care mi-au parut ok

Totusi nu cred ca am spus sau lasat sa inteleg ca as fi vreun nesimtit.

Din tot ce bateti campii cu reguli si regulisore inteleg ca deja am o eticheta pusa.

Pare ca nu aveti dispozitia de a mai primi pe cineva, si atunci trebuie sa-l faceti sa se simta aiurea.

Chiar aveti senzatia ca trebuie sa-mi explicati ca fiecare vine cu mancarea lui sau ca trebuie sa participam toti la activitati de grup?

Aveti limita la cat beti?Azi fiecare are voie sa bea 2 pahare de vin.

Cine depaseste va fi exclus.

Bai baieti , aveti grija in acest caz ce postati, ca nu mie mi-a luat nevasta cheile de la masina in mijlocul noptii

V-am pus cateva intrebari coerente si scurte chiar daca puse in alt ambalaj.

Mi-ati raspuns orice, numai ce am intrebat , nu.

Nu era mai simplu sa spuneti , hai cu noi si apoi vedem?

E ok niculae sau nu.

Sau bai tata lasa-ne ca nu avem chef de altii intre noi.

Simplu si fara sa jigniti pe nimeni.

Ma scuzati ca v-am inoportunat

Nu cred ca exista vre-o limita de participare, si baietii nu au spus asta. Cred ca ti-ai facut intrarea in mod eronat, sau nu am inteles noi, umorul tau fiind mai aparte. Raspunsul a fost cat se poate de clar, ca poate veni oricine care se incadreaza in asa-zisele reguli, care dupa parerea mea coincid cu cei 7 ani de acasa. Nu stiu unde te-a jignit cineva, ca eu nu am vazut.

Si stai linistit, nu cred ca ai inoportunat pe cineva.

4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare