doctoru Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Pai si pana da prima zapada cu ce mai taie dotoresa mancarea?? Trebuie sa ne vedem cu baietii astia sa-mi iau cutitul inapoi... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nu dati banii pe prostii. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Pai are si Doctoru dreptatea lui, asa ca ia asezati-va voi cu curu pe ganduri si dati-i cutitul omului intr-un cadru festiv asa cum i l-ati luat :ha: Cat despre plecare, ce sa-ti fac Doctore daca-ti place luxul. Cine a dormit ca boierul in casa lui din padure si cine la usa ca un caine? :uameni LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ca sa sugi la tzitza nu-ti trebe' nic' , lasa-l incolo de cutit . De un scripete ai o nevoie urgenta , acu te facusi baiet mare . Sar'mina doamnei , bune pipote mai are . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte ...ca un caine de rasa , cu saltea pneumatica .Ha , cine ?.... ...ciuaua pupacios... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISCAR Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctoreeeeeeeeee..........nu te mai plinge ca erai cu rulota ca am mers pe autostrada,,,,printre nori Cu urmatoarea ocazie te luam cu noi sa vezi si tu caprioarele:y Asteptam urmatoarea iesire cu nerabdare:cl FINTINA LUI FERDINAND asteapta o restaurare....:hl Apropo de ciupercile pe care le=am cules....,,,,sunt inca o.k....si eu si PRIETENII MEI:hl....si sa cititi pe net de piciorul caprioarei sa vedeti ce ati pierdut ca sunt f.rare si se gasesc in putine zone...sunt mai ceva ca aurul:ha: P.S. Cine merge la Bran sa=mi zica daca vrea cazare//// tel.0746924903 :clBRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Cand ma uit la poze.. abia acum imi dau seama ce porceala a fost :ha: Mie mi-a placut de JorJ care nu se da in laturi de la nimic, baga animalul peste tot; cel putin faza de la final cand a facut pana la roata de rezerva a fost faina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Asa e , Jorj scoate toti caii la arat , si le da cite o tava cu jaratec inainte . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctore ca o consolare la cutitul tau eu nu am mai gasit lantererna aia de pus pe cap.Trebuie sa facem din nou o adunare cu toti mng. P.S.patrolul meu merge si fara chei dar stateam cu el la recuperare.:ca Bune pipote a mai facut doctoreasa dar la cati am fost noi a fost mic si ceaunul ala mare. Vad ca nu pomeneste nimeni de fasolea aia a lui cos cu caise de la 2 noaptea nu de alta dar se supara omul si nu va mai face.Nici nu stiti voi cat a exersat el miscarea aia cu rotitul castronului.:bleah:bleah Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bah MNG , de unde stii ca fu' buna , ca nu ai facut nici un drivetest . Te-ai bazat pe faptul ca doctoru' a mincat doua portii ? Asta nu-i de baza , ca-l tine doctoreasa numa' cu caviar rosu si homari cu unt de cocos .Ati vazut si voi , ceva de speriat !!! Si cu dulceata de ananas !!! Miscarea aia e naturala la mine , fii-mea o utilizeaza la dansul din buric . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ati facut poze frumoase, pentru ca umblati prin locuri frumoase. Dar nu e numai asta... va si priceprti... :br 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Mi-a placut de/cu voi. Super traseul lui Gabi. Pacat ca a avut cam mult on-road. :grin: Ce prelungitor cu 5 locuri, Ionel a adus si cortul zburator :ha::ha: Mai plimba-l si tu Ioane ca-i salbaic, se urca pe tot ce prinde :ha: Doctoresa a ramas singura in tabara si cand am ajuns undeva sus si am dat de semnal am primit mesaj sa ajung urgent inapoi ca a fost o mica vijelie la tabara si e foarte speriata si nervoasa binenteles. I-am dat span la V6 si am parasit grupul desi nu stiam drumul si nici nu stiam unde vom ajunge. Am avut parte de multe zone cu noroi unde am ramas suspendat, dar multumita lui Cos care mi-a reparat troliul inainte, am trecut cu brio. Mi-a placut mult pt ca a fost aventura si foarte multa orientare. Am tinut calea lemnelor trase si paraul cu speranta ca vom ajunge candva la civilizatie. Pana la urma ala era drumul corect iar grupul ne-a urmat la distanta de o ora..doua. Cand am ajuns la civilizatie si am aflat ca suntem la peste 40 km de tabara am innebunit. Operatiunea "Free spritz & off road MNG" pt mine si Atar s-a transformat in "SOS-salvati nevasta" :ha: Cand am ajuns in tabara toate erau alandala, parasolarul lui Dulceanu era pe rulota si pe cortul rulotei care era stramb si statea intr-o parte. Nevasta-mea, la mai bine de doua ore dupa ce vb cu ea, era resemnata, incepea deja sa se insereze si ea facea linisita pipote la ceaun..:y Atare, pune poza aia cu ce am gasit acolo. Ca si concluzie NICIODATA nu ramane in tabara doar o persoana, chiar si barbat. Nu se stie niciodata ce probleme pot aparea, de natura umana sau nu. Asa e. Nu ar mai trebui sa ramana o singura persoana la tabara. Mai bine niciuna :ha::ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte cateva foto si de la mine... [ATTACH]91110[/ATTACH] [ATTACH]91111[/ATTACH] [ATTACH]91112[/ATTACH] [ATTACH]91113[/ATTACH] [ATTACH]91114[/ATTACH] concluzie: cand va fi urmatoarea iesire?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Stim, stim Ioane ....:ha: Patrolul e cel mai bun. N-am vazut masina mai buna sa tina cortul legat :ha:.Cum ai dezlegat cortul de Patrol cum s-a ales praful de tot :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte S-ar putea ca lanterna ta sa fie la mine. Imi aduc aminte ca cineva mi-a bagat-o in buzunarul de la vesta... tre sa cobor sa ma uit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctore, iesirea de data viitoare nu-i tot la tine in buzunar? Ia caut-o si spune-ne, cand, ce si cum :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Hai bagati-va mintile in cap si puneti-o pe tapet . CAND ? UNDE ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bre, dar cu DVD-ul ala care era vorba sa se faca, ce se aude? Hai sa ne organizam putin ......:ha: Sau vreti sa bagati ambele iesiri pe un singur dvd. Pacat de munca fotografilor, ca s-au jertfit prin noroaie si se alege praful de munca lor LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bai... sa fiu al naibii! Am gasit in buzunar si urmatoarea iesire. In w-e cu 1-2 sau 8-9 la Poiana Sarata si facem traseele de la Covasna. Mai am o propunere: sa se stie din timp cati, cum si ce ca sa nu mai ne intoarcem acasa cu o gramada de mancare si beutura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bai... sa fiu al naibii! Am gasit in buzunar si urmatoarea iesire. In w-e cu 1-2 sau 8-9 la Poiana Sarata si facem traseele de la Covasna. Mai am o propunere: sa se stie din timp cati, cum si ce ca sa nu mai ne intoarcem acasa cu o gramada de mancare si beutura. N-am putut ajunge,dar a treia oara e momentul adevarului...daca o sa fie pe 8-9 atunci prezent!Doctore pe 1-2 e Dental Fest Sibiu.......! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte In Week-end-ul 1-2 nu pot nici eu. Poate saptamana urmatoare. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Vezi ca poti Doctore, doar ti-am zis, cauta si vei gasii! Pai vedeti cum dorete caprioarele ( sau majoritatea lor ) si ne organizam. Cand am zis caprioare nu m-am referit la fete, ci la voi si obligatiile voastre. Ce-i drept si eu am un sef a dracu da il traduc eu :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Pai.. sambata seara putem programa o nunta fara mire si mireasa la pensiune...Ne indopam cu mici...si :2dr.duminica facem a doua zi de traseu si speciala de la open.Ce ziceti? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ohohoo,,,,haideti oameni buni ca de un an de zile ne asteapta CP-urile pe copaci,,,daca vreti luam RB si dam startul la cite 10 min distanta,,,ne jucam un pic!! :banana Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Luci...nu ai pensiunea si restaurantul ocupat? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate