Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

rechinu

Postări Recomandate

Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

Yknot-poate iti faci masina si mergi ca nu ne-am vazut deloc,ba nu ai putut tu ba nu am putut noi.

Cos cred ca in sfarsit s-a gasit cineva care vb pe limba ta si vad ca va intelegeti.

Nicule esti singurul care vb limba lui cos:ha:

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 543
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

MNG 000....007.

Bah , ma tineti din treaba si am uitat exhaustarea mergind .

Ioane , asa vorbesc astia de au citit mai mult pe sub plapuma si n-au jucat fotbal ....mai caterinCOS. Ma duc in atelier ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Yknot-poate iti faci masina si mergi ca nu ne-am vazut deloc,ba nu ai putut tu ba nu am putut noi.

Cos cred ca in sfarsit s-a gasit cineva care vb pe limba ta si vad ca va intelegeti.

Nicule esti singurul care vb limba lui cos:ha:

Ma mananca in talpa sa ies undeva la munte, masina asteapta noi rapoarte in punti si gume de 31, lockright, si o sa dureze ceva, iar pe 8 nevasta-mea a comandat mobila si suntem in sapa de lemn:dr3

4x4
Link spre comentariu

Merci, merci, atunci promit sa fiu obraznic :grin: Intr-o alta ordine de idei, Edi ce face, vine si el? Ca vad ca e disparut in misiune, nici poze, nici vorbe, nimic, disparut si gata. De la Galati cine vine, care-i gasca?

Rechinule... recunoaste, tu nu esti cumva din ala cu ochii albastri?!? - tot intrebi cine vine/cine nu vine... iti cam place sa faci liste, ha?!? :ooo

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

Salut,

Mai baieti,

Cred ca m-am facut prost inteles pe undeva.

Cu toate ca am incercat mai in gluma mai in serios sa intru in hora ca sa zic asa,cred ca am dat pe langa

As fi vrut pur si simplu sa ies cu familia, impreuna cu niste oameni care mi-au parut ok

Totusi nu cred ca am spus sau lasat sa inteleg ca as fi vreun nesimtit.

Din tot ce bateti campii cu reguli si regulisore inteleg ca deja am o eticheta pusa.

Pare ca nu aveti dispozitia de a mai primi pe cineva, si atunci trebuie sa-l faceti sa se simta aiurea.

Chiar aveti senzatia ca trebuie sa-mi explicati ca fiecare vine cu mancarea lui sau ca trebuie sa participam toti la activitati de grup?

Aveti limita la cat beti?Azi fiecare are voie sa bea 2 pahare de vin.

Cine depaseste va fi exclus.

Bai baieti , aveti grija in acest caz ce postati, ca nu mie mi-a luat nevasta cheile de la masina in mijlocul noptii

V-am pus cateva intrebari coerente si scurte chiar daca puse in alt ambalaj.

Mi-ati raspuns orice, numai ce am intrebat , nu.

Nu era mai simplu sa spuneti , hai cu noi si apoi vedem?

E ok niculae sau nu.

Sau bai tata lasa-ne ca nu avem chef de altii intre noi.

Simplu si fara sa jigniti pe nimeni.

Ma scuzati ca v-am inoportunat

Mai Niculae, nu prea am inteles de ce sari asa in sus... dar ma simt dator sa-ti scriu ceva mai ales ca reactia ta e reply la un msj de al meu.

I-am zis lui Dulceanu ca e diplomat nu dpdv al unui refuz, ci ca ti-a explicat frumos cam cum stau lucrurile. Crede-ma ca sunt persoane la care tot ce a scris li se pare normal, dar nu fac nimic in acest sens.

Eu am incercat sa-ti explic cum e cu y61 fara anvelope.. Crede-ma ca e placerea noastra sa stam pana la 3 dimineata sa scoatem pe cineva din noroi, toti plecam si toti ne intoarcem.... dar nu e nici o placere sa oprim toata coloana la fiecare balta ca sa tragem de aceeasi masina. Am avut cazuri care in mijlocul unui drum de tara au zis deodata ca isi lasa masina acolo pt ca stie el ca peste 1km este noroi de 10 cm si nu are anvelope. Ce conteaza... oricum ne intoarcem pe acelasi drum si gata. Crezi ca aveam vreo intentie sa ne intoarcem pe acelasi drum??? El a zis, el a hotarat... Sa-ti mai spun ca toti s-au urcat la mine in Pajero de dadeam cu curul la orice gropita??

La asta m-am referit, nu a zis nimeni ca e refuz sau mai rau... nimeni nu te-a jignit.

Nu te cunoastem prea bine, nu stim ce masina ai, nu ai avatar si nici semnatura, dar asta e un motiv in plus sa ajungi vineri la Poiana Sarata sa stam la un spritz in jurul focului. Crede-ma ca daca nu ne place de tine, personal voi veni la tine duminica la despartire sa-ti zic " bai tata lasa-ne ca nu avem chef de altii intre noi."

Bai MNG, aici 03 raporteaza: am fost la pranz in padure..........m-am intors noaptea.:grin:

Sa ma bata vantul daca va mint.. e o clisa pe jos si un noroi de nu poti sa mergi nici pe picioare. Am infundat un prag si mi s-au rupt bucsele de la bara stabilizatoare spate. Cred ca fac dansatoare si dau jos bara de tot.

Link spre comentariu

Bre Cos eu sunt 02, greu cu numerele Geniule:ha: Jorj, vreau sa vad cu cine dorm, de asta tot intreb, caut cea mai buna posibilitate:ha:

Editat de rechinu
LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

E cam frig afara noaptea si e posibil sa-i dea cu fulgi si/sau stropi...

Cazarea-i tot in masini sau corturi/rulote ori e ceva pensiune pe acolo?

Parca n-as vrea sa dorm fleasca in masina...de vin si io...!

Link spre comentariu

Ma bucura sa aud ce spui tu Doctore, de mult astept noroiul ala :ypu Acum ramane sa ne si duci pe acolo. Facem traseul de open sau ne bagam la extrem, ca doar e specialitatea noastra :ha: Sclipici, avem pensiune cu room service, de asta tot intreb eu care si cum vine sa vad cu cine ma bag la dormit. Poate vine vreo verisoara singura sa impart patul cu ea. La economie ma gandesc :ha: ca doar e criza nu? Si uite cum se poate vedea si partea buna a Crizei :top

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Dc este frig trebuie sa luam rachiu mai mult si slana.Eu si doctorul avem caldura in rulote deci putem sa dormim linistiti.Ideea este ca stam pe langa foc ca de obicei 2-3-4 noaptea si cand va razbate frigul fugiti la pensiune.

Dc doctorul renunta la rulota renunt si eu.

P.S. Fiecare mng sa-si ia lopata mai ales ca va fi noroi mult.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

NU RENUNT LA RULOTA.

Nu uita sa-ti umpli butelia :ha:

Rechinule, daca toate merg bine... si trebuie sa mearga.. o sa dormi in Pajero. Am muncit vineri si sambata pana la 3 dimineata in boxa ca sa-mi fac pat in Pajero. E aproape gata.. ce mandru sunt. Sper ca am masurat bine ca daca nu incape il pun sus pe portbagaj :ha:

Distanta pensiune-rulote-foc e de 100m, deci nu e o problema. Luciane, putem face tabara la tine cu foc si alea-alea? Cu rulote am inteles ca e ok, dar cu destrabalarea... cum ramane cu destrabalarea??

Link spre comentariu

MNG 02 , si de asemenea MNG 03 , nu cred pina nu va vad .

Din cite am aflat , concursul meu tine de la 7 dimineata ( inscrierea ) pina la 10 seara . Daca se descalifica mai devreme , si ajung acasa in GL pe lumina , profit ca e motorul cald si ma lansez pe orbita . Ce retea de telefonie e cu semnalul mai sculat la locul destrabalarii ?

PS - geniile au problemele lor de perceptie , de asemenea geniale ( prezenta voastra ma emotioneaza la sinapse , dar si la celulele cromatice - vad numai stele verzi cu trena roza).

O fi bine ?

O fi rau ?

Mama masii si a lu tac'su - tre' sa ma iau de beut .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Bravo Doctore, esti cel mai mester mare. Tu termina-l de facut, daca nu incape i-l impingem cu piciorul, sau umflam Pajero :ha: Eu m-as multumii cu o verisoara la caldura si room service :ha:,dar vedem noi ce iese

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Deci....vad ca multi nu stiu.Popasul Poiana Sarata este in proprietatea parintilor lui Lucian Munteanu.Acolo am facut noi acu un an Cupa Covasna.Locuri de cazare sunt ,restaurant este.Cred ca avem loc sa si facem un ceaun pe platou.Dar....deschideti un topic nou cu iesirea ,pentru ca din spatele metalimbajului,nu reiese exact nici locatia nici programul. Asta pentru ca poate mai vor si altii sa participe.:grin:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Merci Zoli,m-ai salvat. Ca m-au luat astia ca, am ochii albastri, ca vreau si fac liste, ca....si iar ca....Sa spuna bre la oameni care-i treaba :ha:, cat sunt de grele traseele, eventual sa-si vanda oamenii Patroalele si sa-si cumpere Samuraie :ha::ha:Apropos Ioane, eu aduc sfoara tu aduci Patrolul? :ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Buna dimineata doamnelor si domnuuuuu,,,,azi la 7,30 era fix 1 grad celsius,,, :wink: :x. Ok ca sa va faceti o idee despre motel intrati pe http://www.poianasarata.ro,,,scuze ca raspund asa de greu dar sunt numai pe drumuri,,,

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Nu de altceva dar vremea o sa fie rece...azi noapte au fost 4 grade,daca vrem la pensiune sa stie Lucian,cati cum...La trasee sigur mai vin si altii...

In principiu sunt locuri in perioada asta a anului, iar pt week respectiv nu e nici o rezervare

@doctorul,, liber si la destrabalare si la foc de tabara, liber colegule!! :2dr

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Daca-i liber, atunci sa ne vedem sanatosi cat mai repede, incep sa-mi pierd rabdarea. Zoli, cu Gulasul ce se aude,ai pregatit carnea, ceaune, mirodenii......buna dispozitie si un strop de palinca ?:banana:ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Lucianeeeeeeeeee......baga lemne pe foc ca o sa avem nevoie de caldurica si chiar de o sauna......iar cei curajosi ppot merge si pe extrem ca ma vazut un TAF care tragea lemne din padure....ne poate fi de ajutor:hl

:clBRASOV
Link spre comentariu

Doctoru + (rulota)

Lucian +

Zolamaister

Jorj +

Ionel + (rulota)

CRISCAR +

Rechinu

Atar

Cos

Si cine mai vrea sa se anunte, cine nu poate.. iar sa anunte.

HAI BAGATI.... :banana

Lista este pt a sti cate guri sunt, cate camere trebuie si, de ce nu, cate masini sunt.

Ce mancaruri facem pana la urma?? Pe zile si ceaune ???

PS CRISCAR-ule, maine dimineata sunt la tine sa schimbam bucsele alea...

Link spre comentariu

Daca e frig tare... trag la pensiune (nu precizez si ora :x) Eu as dormi in Patrol, am facut-o chiar si cu geamurile deschise, nu mi-e teama, dar nu pot sa hotarasc singur.

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

Eu dau, nu-i problema dar nu stiu zona ptr a putea explica traseele, asa ca unul din voi ar trebui s-o faca. Eu ma supun dorintei majoritatii, iar daca majoritatea,” e doamne” :top ,e tot ce_mi puteam dorii :ha::ha: Dati-mi de stire ce tre sa fac si fac :grin:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare