Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte poate cand va mai vedeti data viitoare o sa-i faceti un bine lui Atar...ruginesc pragurile alea de aluminiu la Lucian...iar Sorin...le duce dorul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nu va mai agitati degeaba cu senilele pt ca cos si-a cumparat punti de patrol de y61 cu blocant si nu mai are somn pana nu le transplanteaza pe yberica lui.O sa va rugati de el sa va tracteze la deal.:ha: P.S. Cos cu proiectoarele alea oscilante dupa curba ce se mai aude? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Se aude catzaua in papura . De vazut o sa fie mai interesant . Voi va tineti de cuvint pe aicisilea sau dadurati in boala mea , dau sperante sperind ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bre Cos ia-ma incet ca ma pierd! Am lipsit nemotivat, dar am citit ceva interesant Tu poti sa faci si blonde umede? Asta chiar suna interesant, mi-as dori si eu vreo 16. Crezi ca poti? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bre Cos ia-ma incet ca ma pierd! Am lipsit nemotivat, dar am citit ceva interesant Tu poti sa faci si blonde umede? Asta chiar suna interesant, mi-as dori si eu vreo 16. Crezi ca poti? Vrei sa le inhami la Samurai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nu stiam cum sa gasesc un motiv sa bag SAmuraiul in pat, iar asta mi se pare pertinent :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte !6 minute ? Te-ai rablagit de tot . Mai MNG, ceva mentineri de data si locatie ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Da cum ai transformat mai Costica? Iar ai descoperit tu vreo formula sau teorema secreta? :ha: Invata-ne bre si pe noi ca murim prosti :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Dar ce mai fac baietii? Ce-i cu linistea asta? V-ati dat demisia? :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte salutare ! ce facusi cu crucile cardanice ? EU rez luni cu planetara si pe urma - ni cam videm ! :) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Am un samurai si niste cardane obraznic aruncate :ha: Abia ieri l-am desfacut, urmeaza cautarea de piese, montajul.... si gata. Am mai gasit niste rulmenti fluieratori, ceva saboti fara par asa ca am un pic de treaba da se rezolva LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Spor la treaba!!! Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ce mai facem noi ...? Iubim romantic si nebuneste ...viata . Ion si cu mine tragem la saiba , asa de supravietuire , pe la niste patroale , in paralel ce-l lucram pe Jorj la marsiunul lui gri , mai punem niste fiare ...sa n-o ia vintul. Eu personal am pe masa de operatie doua punti de Y61...si ceva mobilier , de subzistenta ... Sclipici e si el partener de ceaun... Stau cu ochiu' vigilent la una de recreere ... M-am saturat de viata asta fara tine ... NU SINT DEPRIMAT . Chiar plin de sperante , acolo unde altii zic : mai bine le vinzi si las-o asa . In WE probabil ca merem ca spectatori la BZ. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ce mai facem noi ...? Iubim romantic si nebuneste ...viata . Ion si cu mine tragem la saiba , asa de supravietuire , pe la niste patroale , in paralel ce-l lucram pe Jorj la marsiunul lui gri , mai punem niste fiare ...sa n-o ia vintul. Eu personal am pe masa de operatie doua punti de Y61...si ceva mobilier , de subzistenta ... Sclipici e si el partener de ceaun... Stau cu ochiu' vigilent la una de recreere ... M-am saturat de viata asta fara tine ... NU SINT DEPRIMAT . Chiar plin de sperante , acolo unde altii zic : mai bine le vinzi si las-o asa . In WE probabil ca merem ca spectatori la BZ. COS,, la Vama Buzaului(linga Intorsura Buzaului), ca la Buzau nu aveti ce vedea,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Stim , doar am scurtat exprimarea . Respecte . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Am un samurai si niste cardane obraznic aruncate :ha: Abia ieri l-am desfacut, urmeaza cautarea de piese, montajul.... si gata. Am mai gasit niste rulmenti fluieratori, ceva saboti fara par asa ca am un pic de treaba da se rezolva ce ai patit domnu rechinu? Spor la gasit piese si la reparat ca poate merg si eu la urmatoare iesire :2dr Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Jipiene, bine ai revenit! Era si timpul! Eu nu mai am telefonul tau asa ca trimite nr pe Pm sau fi mai activ pe forum. Te-am crezut disparut LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Va-ti pregatit mai sunt 4-5 zile? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu chiar nu mai stiu nik,,,waz up? :grin: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nici eu nu stiu nimic, asteptam vesti de la Galati LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Cu parere de rau trebuie sa zic pas tura asta.Am o oferta de nerefuzat intre 22-26 luna asta in Delta la pescuit in delta unde te manca stiuca .Pana atunci trebuie sa-mi confectionez un peridoc pt a transporta barca.Am analizat mult ambele variante si a ajuns la concluzia ca off-road am cam facut anul asta dar pescuit cam nu prea+ plimbarea pe apa cu barca+peisajele din delta+ pasarile. P.S.Va invit la o ciorba de peste cand ma intorc si sa nu imi urati bafta ca va bat:ha: cu patrolul:jp1la fund de vomitati numai suzuki si pajero. Editat Noiembrie 9, 2010 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte OFF TOPIC: rechinule, ce se mai aude cu cabana aia de inchiriat pentru revelion? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu is intre luntre si punte. De ce? 1. Pentru ca masina nu-i gata, cu putin noroc va fi pe la sfarsitul lunii, inceputul celeilalte. Cu pasi marunti si siguri se indrepta spre faza finala. Cu anvelopele din dotare si pe vremea asta exclus sa ma bag, pentru linistea mea si a celorlalti. 2. Copilotului lui Ion nu mai pot fi, pentru ca-i mangliu si nu vine. Prefera sa dea la peste. Sper sa-i iasa. 3. Desi e mijlocul zilei si am cel mai ridicat tonus, alta combinatie nu-mi vine in minte acum. :roll: W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte nu cred ca vor fi mari probleme prin padure.....am facut ieri o tura cu Grandul pe la noi...si era uscat ca in Sahara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte E uscat, dar o sa cautam noi ceva mlastini,,,deci iesim simbata, cine mai doreste , cine mai pofteste,,,,e binevenit,, :wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate