Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

rechinu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 543
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

Bine ca nu a venit JorJ cu patrolu ca sigur nu incapea pe unde am mers noi.

Pacat ca nu a venit fara patrol ca avea azi niste poze incredibile numai bune de pus pe blogul lui.

Iarna abia a inceput, dar intr-adevar masina mea nu este gata. Va fi. Curand sper. Daca nu o rezolv in timp util, data viitoare merg cu tine :wink:

Bey... pe masuratelea ca nu ne despart mai mult de 5 cm in lungime si latime, dar cre'ca te-ai molipsit si tu de la aia cu "bey, bey, bey... tu nu poti sa treci pe aici" :h5

Editat de JorJ
W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

noi v-am invitat sa veniti la Bv.....nu s-a vrut face confruntarea...

Mitzele V6 vs Patroale :grin:

eu ma abtin...m-am dat si cu Patrolul de 4.2 si cu Mitza V6.....

doua fiare tari....

Link spre comentariu

Multumim de invitatie, dar n-am reusit sa adunam gasca, sau mai exact ne pastram ptr sarbatori :2dr Cu mare drag as fi venit dar e drum lung pana la voi si ma bate viscolul in samurai:ha:,dar n-au intrat zilele in sac.

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Eu ma pregatesc de sarbatori. Adica Pajero e la service : schimbat rulment roata fata, schimbat garnituri etrieri, reparat troliu. Toate astea au cazut dupa iesirea de la Lacul Vulturilor :grin:

Si pentru ca vara asta a fost cuminte si nu s-a sticat deloc, Mos Nicolae a fost foarte darnic anul acesta cu Pajerosul si i-a mai adus un set de BFG-uri ca sa nu-mi mai rup gatul, distributia va fi schimbata TOMMOROW, precum si un bec la unul din faruri si binenteles lichidul de parbriz.. :ha: Sa tot fie asa si pe viitor... consumabile si span :dr3

Deci dupa cum vedeti sunt un pic ocupat, dar ma pregatesc de sarbatori. Sa va vad atunci :dr1:ha

Link spre comentariu

Eu ma pregatesc de sarbatori. Adica Pajero e la service : schimbat rulment roata fata, schimbat garnituri etrieri, reparat troliu. Toate astea au cazut dupa iesirea de la Lacul Vulturilor :grin:

Si pentru ca vara asta a fost cuminte si nu s-a sticat deloc, Mos Nicolae a fost foarte darnic anul acesta cu Pajerosul si i-a mai adus un set de BFG-uri ca sa nu-mi mai rup gatul, distributia va fi schimbata TOMMOROW, precum si un bec la unul din faruri si binenteles lichidul de parbriz.. :ha: Sa tot fie asa si pe viitor... consumabile si span :dr3

Deci dupa cum vedeti sunt un pic ocupat, dar ma pregatesc de sarbatori. Sa va vad atunci :dr1:ha

doctore .... si eu repar de o saptamana la ea .... tot dupa vulturi , asta inseamna ca de sarbatori facem ture cu masinile prin munti !

Link spre comentariu

la ce e acum afara...cu masina echipata cat de cat...singur e bine sa stai linistit...eu am avut probleme serioase la 12 metri de drumul de Poiana :ha:

ca am reusit sa ies....asta e.....dar sa fi singur undeva spre cab Diham.....nu mai este chiar asa placut

Link spre comentariu

Stau nemiscate , asta-i problema lui Sclipici .Sint total plicticoase , vrea actiune , vrea zgiltaiala ....Cred ....

O fi traiul calm de la bloc ...

Sau ....le-a vazut pe toate ...?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Eu sint din Covasna si sint nou pe aici,cum aflu cind iesiti la o plinbare prin zona?

Bagi la setari sa primesti pe mail notificare cand se mai scrie ceva nou pe acest topic.....

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Eu deja ma pregatesc de revelion-off road.Masina este deja murdara de noroi.Sampania de 12 noaptea ar fi frumos s-o bem pe un gol alpin pe undeva.

Pai deja o sa fim in golul alpin... va fi suficient doar sa iesim afara din cabana, dar simt ca nu e suficient pentru tine Ioane, huh?!? :x

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

Era vorba de Bogata, Zoli? Ar fi fost fain, dar noi avem alt program..

Eu pe 29 ma duc sa fac focul la cabana, iar incepand cu 30 dec ne apucam de treaba cu trupa de mai sus. O sa facem si off-road... pardon.. O sa facem si Revelionul printre altele.

Ideea cu sampania sus e scula, mai ales de unde se vede Tg Secuiesc. Sper sa se vada focul de artificii. Mai ramane sa convingem fomeile sa vina cu noi. De data asta trebuie sa le luam cu noi obligatoriu, daca iesim din an doar noi, baietii, s-ar putea sa ne petrecem tot anul in aceasta formula.. prin parcari, masini, rulote (cine are :ha:) . Chiar, oare de ce astia insurati au masini mari?? Rechinule, tre sa faci o schimbare la anul :top sau :lr, ce zici??

Oameni buni, va urez Craciun Fericit in continuare atat cat a mai ramas, ca am fost asa de nesimtit si nu v-am dat nici un telefon. Va sun TOMMOROW.

Link spre comentariu

Craciun fericit tuturor si cat mai mult :x:cort:ca

Luciane poate ne vedem dc nu pleci pe undeva.

Doctore iti iei si copii(pardon cateii:ha:)cu tine?

Vremea s-ar putea sa tine cu noi in sensul ca va ninge si va fi frig nu de alta dar altfel merge vinul fiert.

Jorj iti dai seama ca nu am mai facut o iesire de mult impreuna si nu o sa stam cuminti deloc.

Cat despre rechinul este mai bine ca el se insoara in fiecare luna dar stii cum este te plictisesti la un moment dat.Dc se hotareste cumva la anul trebuie sa-l cununam dupa legea noua:ha: undeva tot pe un gol alpin sau la cascada lui preferata.

Sa auzim de bine.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

De unde stiai, Ionele?? De doua zile incerc sa o conving pe nevasta-mea sa luam cainii si ea nimic... Batman.. Batman :ha:. A zis "treaba ta... tu o sa ai grija de ei.. Are drepate in felul ei (ca orice femeie), pt ca cainii mei nu pot fi lasati dezlegati si au un sprint mai ceva ca V6-le :ha::ha:

Exact in zona aia, cand era Nero mic, am platit 12 gaini..

O sa ii iau pana la urma.. si asa in unele triburi inca se mai fac jertfe la trecerea in noul an, iar noi nu suntem departe de ei: stam in natura, dormim in ea cum se spune, mancam chestii prea crude sau prea arse (aici glumesc desigur), avem noroi pe fata.. Traiasca MNG-ii!!!

Bagati-va ficatul in concediu ca pana pe 30 nu mai e mult..

Link spre comentariu

Frumoasa si inteligenta ideia voastra de a ciocni sampania dintre ani pe varful muntelui (gol alpin).

Nu pot decat sa va doresc La multi ani ! sa aveti vreme frumoasa !

La Multi Ani 2011 !

The way of ... Samurai
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare