Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

rechinu

Postări Recomandate

Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

Frumos , frumos ...

Cel putin nu v-ati plictisit .Iar bara ? Pai daca de artar-nu , de plop-nu ,de arin-nu , de iveco-nu....cu carpen - oare tine ?...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 543
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va multumesc tuturor ptr. felul in care m-ati primit.M-am simtit super si promit solemn ca am sa ma prezint si eu la aceste aventuri .Trebuie doar sa imi achizitionez o caruta , sa exersez putin ( sau mai mult ) si apoi sa vin cu voi .

Inca o data multumesc mult ptr. tot !!!!!!!!!!!!!!

Marius:tk

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

http://img245.imageshack.us/img245/26/141120102753.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Cred ca pozele vorbesc de la sine e in plus orice comentariu. Unul dintre cele mai frumoase weekend-uri din acest an

http://img227.imageshack.us/img227/8791/141120102755.jpg

Uploaded with ImageShack.us

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Faine locuri...sa va fie de bine !!!:br:br:br

am patit si eu la Pajero acelasi lucru cu rotile de vreo trei ori...pana nu am ranforsat bara aia de conexiune nu am scapat de belea !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Doctorul a avut iarasi parte de aventura frumoasa ! Vad ca dupa ce ne-am despartit ati facut prostii !:ypu

Am sa incerc sa postez pozele mele cat ami curind ! Urati-mi bafta !

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

@Unimog...

http://img580.imageshack.us/img580/3813/131120102697.jpg

Interesant monument... merita exploatat in fotografie.

PS: intr-o alta zi sa-mi aratati si mie cum se ajunge acolo. :h5

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

da....ea este....incet dar sigur am adus-o in mintile ei.....din vremurile bune.....acum masina merge intr-un mare fel....mai am de facut la ea cateva chestii...de detaliu....

saptamana asta daca reusesc o sa-i montez doua proiectoare cu LED-uri....from US Army :y

Link spre comentariu

Zoli, nu te-ai lasat pana nu mai prins la bustul gol :top Bine ca n-ai fost pe faza cand a disparut Doctoru in padure :ha:, cine stie ce mai iesea :ypu. In rest, intradevar o iesire superba, relaxanta chiar daca ne-a alergat Lucian pe drumurile alea forestiere, de si acum mai am praf in plamani. Ca io mi-s domn :ha::ha:,am decapotabila. In rest, doar de bine, mai ales ca am avut si un copilot adevarat,:tk Marius pana iti iei automobil esti binevenit in micul Samurai,

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Vad ca nu s-au schimbat multe ...

Gigoloiu'...fain ficior ...tot cu pleiboiu'...cu epiderma pe afara ...

Mitibisu'...tot rupe otelu'....si tot e adusa pe drumul cel bun ...( baga nene niste articulatii sferice da'lea sanatoase , ocazie cu care vine bonus si highsteer ).

Locuri interesante ....

Ma fac si eu liber ...vreodata ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Costica bag seama ca de Galati numai vorbele au ramas :ha: Pana la anul va mai vedem la treaba? Mai bine terminati masina lui Jorj, ca din cate vad e singurul om hotarat de pe-acolo :ha::ha:L-ati scos din joc ca sa nu va mai organizeze

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Dragule , care esti tu drag...fiecare baga ce poate ...Vorbe , zici ? Hai sa-ti dau vorbe ...

Jorj, mare om , mare scula (cu lentile, vreu sa zic , nu fii magar) are masina pe 'elevator ' , la liposuctie si reorganizare de metale , mai pui , mai scoti plastic , iar mai pui , iar mai pui , iar mai pui ...pina se va face stolul de pui , ajungind la pasari mari .MARI, am spus...Scris ...

Sclipici , si el la masa rotunda a marilor oameni , de baze si de acizi tari , pune la vitara niste d'alea pe sub praguri , pe sub burta , pe deasupra si pe linga usi , ca vrea sa ajunga la MMA a unui patrol .Ceva de speriat , de fug copii cu mamele in brate pe ulita cind haladuieste prin regat monstrul negru cu toba sparta .

Ion ( cel mai 01 , nu mai e altul ca el - nu ca ar mai vrea cineva ....) se face mai sculat decit o teapa de carpen de pe vremea bunelor obiceiuri , se pregateste de transplant de blocant , dublu , de va sta pamintul din rotatie cind va merge pe LOW.

Am zis 'va sta ...va merge '...Pina atunci are in grija vreo doua bancuri de momeala vie , ca vrea sa plece la pescuit in delta .Pestisori aurii , rime descintate ...( zicea DulceDana ca isi urmareste visul de a prinde pestisoru' ...ala care stie toate alea...cotatiile la bursa ...) Si mai trage citeva ciocane la un nou peridoc pentru barca aia a lui , celebra ...Titanic , parca ...

Gabi , maretul ( de asemenea ) stapin al fiarei negre Y61, se lupta cu viziunea unei case perfecte , la care munceste , impreuna cu fiara ....a trecut pe la noi si i-am facut o revizie la tot ce trebuie , acum e totul functional , troliu , toate alea ...gata de lupta in razboiul faiantei la comanda ...

IO, MARELE MOSTENITOR A LU' STEFAN ... In afara de faptul confirmat in scris prin prezenta ca ma gindesc la tine de trei ori pe saptamina ....caut - si am gasit - un plasma cutter , pentru niste subansamble la masina mea , care va fi un fel de tortul cofetarului - opere amalgamate , perfectiunea sublima , atit de superba ca e de-a dreptul urita ...

Vorbe zici ...

Asta ai primit ...Ca astea mai avem...pe stoc .

Daca nu e de ajuns , MNG te rezolva si cu ceva autoportrete ...fiecare cu a lui...

Ce nu facem noi pentru tine ?....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare