Sclipici Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte :ha::ha::ha: Deci mai iesiti pana la anul? Ca nu mai convins :ha::ha: Prin decembrie ...ne miscam ...mai mult ca sigur! Deocamdata ne taram pe sub masini...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte inseamna ca abia atunci vor ajunge si pargurile lui Atar....la el in ograda :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Mai Cos.... :ha:.. mai omule.. Tu NU ESTI SANATOS :ha: Am ras cu lacrimi, sa ma bata vantul daca nu.. Uite ce am gasit pt tine.. pt noul tau proiect adica.. Doctore proasta idee ai avut cu filmuletul asta pt ca,cos nu mai are somn mai mult vrea s-o faca 4x4 cu trei blocante.De iesit o sa iesim dar ne trebuie un pic de organizare sau dezorganizare. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Prin decembrie ...ne miscam ...mai mult ca sigur! Deocamdata ne taram pe sub masini...! Speri?!?... Eu, sper! W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu propun urmatoarele weekend-uri 26-28.11 ,3-5.12 ,17-19.11 , 26-30.11 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu propun urmatoarele weekend-uri 26-28.11 ,3-5.12 ,17-19.11 , 26-30.11 Nu era mai simplu sa propui toate weekend-urile pana la sfarsitul anului, inclusiv perioada dintre Craciun si Revelion? :ha: Tare... :ooo mi-a placut. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte mie imi convine...in decembrie sunt in concediu toata luna....cu ocazia asta vad cat o duce mintea pe matza asta salbatica .....cu motor V6 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Hai ca-mi place, suntem ca si organizati :ha: Deci sigur, dar sigur in unul din cele 4 weekend-uri din decembrie vom iesii :ha::ha: Am inteles bine, nu?:ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte In mod sigur, 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte deja pisica e in cuibar....toarce linistita......abia asteapta sa iasa la vanatoare de...ravene :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Hai ca-mi place, suntem ca si organizati :ha: Deci sigur, dar sigur in unul din cele 4 weekend-uri din decembrie vom iesii :ha::ha: Am inteles bine, nu?:ha::ha: "nu stiu, nu stiu , nu stiu d'astea" :ha::ha: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Luciane....tu vrei sa spal tastatura?:ha::ha::ha: era sa-mi vars spritul peste ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daca voi nu stiti, eu stiu, stiu, stiu..... si ma bag, bag, bag......:ha::ha: Data nu e sigura da ma bag :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte DAAAA ! Si eu m-as baga dar n-am cu ce maaaa ! Inca caut un Samurai dar nimic la orizont . Ma gandesc daca pe bicicleta mea pliabila gasesc anvelope off-road ca daca de restul ma troliati voi !:hl Daca nu o pliez si o pun pe porbagaj la Doctorul si mersul pe jos iti iese pe nas .:uameni Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte DAAAA ! Si eu m-as baga dar n-am cu ce maaaa ! Inca caut un Samurai dar nimic la orizont . Ma gandesc daca pe bicicleta mea pliabila gasesc anvelope off-road ca daca de restul ma troliati voi !:hl Daca nu o pliez si o pun pe porbagaj la Doctorul si mersul pe jos iti iese pe nas .:uameni Mai ai timp Marius, cauta si pe afara, eu plec pina in Germania sa aduc un camion(cine stie, poate il iau la pachet cu un sami), vezi si pe Anglia,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Hai Inginere, gaseste ceva, ca nu tre sa imbatranesti cu ea!:ha::ha: Astia de va pricepeti la butoane, hai sa-l ajutam pe Marius sa intre si el in randul oamenilor :ca:ca LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Alo baietii !!!!! Sambata se merge la Lacul Vulturilor. Se mai baga cineva? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Vin si eu ! Stie cineva unde gasesc niste cauceoace SIMEX 1,75X20" ( 2 buc. ptr. pliabila ) !? :grin: Si apoi sa vedem cum va descurcati in ravene ! :ypu Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ma gandeam eu ca ma pot baza pe tine :br Vezi ca discutiile despre Lacul Vulturilor sunt pe iesiri in Muntii Vrancei LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Vin si eu ! Stie cineva unde gasesc niste cauceoace SIMEX 1,75X20" ( 2 buc. ptr. pliabila ) !? :grin: Si apoi sa vedem cum va descurcati in ravene ! :ypu Da' unde vrei sa bagi pliabila... in fund la Samurai??? :ha: Deci sa inteleg ca doar eu nu am copilot. Iar merg singur.. iar lovesc masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Da' unde vrei sa bagi pliabila... in fund la Samurai??? :ha: Deci sa inteleg ca doar eu nu am copilot. Iar merg singur.. iar lovesc masina. Las`ca nu il intreci pe Rechin...la strivit conserve...! :wink: Bine o mai fi cand iesiti la plimbare pe bulevard! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Hai si tu! Vorbeste cu Jorj si veniti. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Jorj are masina suspendata pe dale de beton de 2 saptamani...! Costica va petrece, Ion abia a sosit din Delta... Io am pragurlipe pe podeaua atelierului... Concluzia: ne vedem tura urmotoare....! :wink: Sa nu uitati de poze....multe...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte :ha:Lasa, nu va ofticati! A fost foarte mistooooo! Voi reparati ca noi iesim :ha::ha::ha: Nu era nici zapada, nu ne-am intalnit nici cu baietii de la Ploiesti si lacul plecase , de vulturi ce sa mai zic :ha::ha: Hai bre, terminati-va masinile si inapoi la treaba ca maine poimaine vine pensia peste voi! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bine ca nu a venit JorJ cu patrolu ca sigur nu incapea pe unde am mers noi. Pacat ca nu a venit fara patrol ca avea azi niste poze incredibile numai bune de pus pe blogul lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate