Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

rechinu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 543
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

De sters nu le-a sters nimeni. Asta este sigur. Insa nici eu nu le vad! Lasati-ne putin sa vedem despre ce este vorba.

Multumim pentru intelegere!

Zippo

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-am lamurit.Jorj le-a sters si le-a incarcat pe toate pe un noi site http://wildstate.wordpress.com/calatorii/

Editat de dulceanu ionel
Greseala de editare

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Cele de la mine se vad pentru ca nu sunt stocate pe forum, ci pe blog, pe forum fiind doar link-urile postate (implicit cu vizualizare de imagine), astfel fiind vizibile indiferent daca esti logat sau nu. Daca nu se vad cele stocate pe forum atunci este problema de mentenanta.

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

Eu m-am lamurit.Jorj le-a sters si le-a incarcat pe toate pe un noi site http://http://wildstate.wordpress.com/calatorii/

Nu are relevanta. Blogul vechi a fost trecut sub protectie, nu sters, deci link-urile sunt valabile, ar trebui sa se vada fara probleme. E problema ori de wordpress, ori de forum.

PS: Nu le-am sters Ioane, dispar doar daca dispare sursa unde sunt stocate, ori cum spuneam, sursa exista.

Editat de JorJ
Link spre comentariu

Ba nebun'le , ce-ai facut ? imi placea mai mult avataru' celalalt , abia ma obisnuisem . E de la regimu' ala disocial(t) ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Hai mai Jorj, vorbeste frumos cu mine :ha: Nu numai ca nu ne dai poze, da le iei si pe astea :ha::ha: Fa cumva sa ramana ceva in urma ta, ptr posteritate si-ti vom fi datori, macar 5 minute :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Hai mai Jorj, vorbeste frumos cu mine :ha: Nu numai ca nu ne dai poze, da le iei si pe astea :ha::ha: Fa cumva sa ramana ceva in urma ta, ptr posteritate si-ti vom fi datori, macar 5 minute :ha::ha:

Sa-mi sara mie ochii din cap daca am umblat pe la botoane pe undeva. Ai sa vezi ca o sa-si "revina".

Link spre comentariu

Ba nebun'le , ce-ai facut ? imi placea mai mult avataru' celalalt , abia ma obisnuisem . E de la regimu' ala disocial(t) ?

Gata, asta ramane... si nu de la regimul disociat mi se trage, ci de la faptul ca azi m-am abatut de la el, am mancat sunca cu ceapa...

:bc

Link spre comentariu

O viata avem , asa ca sa n-o mai lungim....Bunicu' a mincat sunca si ceapa ....pina a raposat .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cum a ramas cu pozele ale, ca tot nu se vede nimic?

Cu pozele alea... cand o sa am timp o sa refac link-urile din nou (sunt cu sutele).

Repet... e o problema fie de wordpress, fie de forum.

Ciudat este ca mi-am reeditat unul dn posturi, iar linkurile lipseau cu desavarsire, ori asta se intampla NUMAI daca sunt sterse, ceea ce ma duce cu gandul si la altceva, deoarece eu nu le-am sters. Asta este un motiv in plus sa nu ma apuc sa le refac.

Uite aici - aici - aici - aici s.a.m.d. Vezi, aceeasi sursa, aceleasi linkuri. Merg, da?

:al

Link spre comentariu

Din pacate, pare a fi ceva de la wordpress, pentru ca eu asta vad cand dau click pe link-urile de mai sus: [ATTACH=CONFIG]98870[/ATTACH]

Da. Lamurit. E din cauza protectiei. Eu le vad ca ma pot loga la wordpress, altii nu.

In masura timpului disponibil o sa refac linkurile.

End of discussion!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Discutie inchisa. Daca doriti sa comentati decizia, cititi mai intai cel putin ultimele 3 pagini si faceti un calcul cat la % are legatura cu sectiunea "Iesiri ...."

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare