cipytu Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Daca are cineva timp si chef de o iesire maine (vineri 10 sept) pentru destresat nervii la sf de saptamana sau dezmortit masina astept un semn aici sau la 0723 96 76 11. Eu pot cam toata ziua, inclusiv pe seara si as incerca ceva pe la Calugareni pt ca am tot auzit/vazut chestii de pe acolo dar n-am fost niciodata. Oricum sunt deschis si la alte propuneri :wink:. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept salut! din pacate acum am vazut si cred ca o s-o iau spre brasov, cu motocicleta...distractie placuta, daca ai mai plecat! salut:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept Din cauza incapacitatii locatiei de a gazdui numarul coplesitor de participanti anuntati data trecuta am amanat plecarea pentru maine. Astfel, intalnirea e maine (joi) la 12 in OMV de langa City Mall, deocamdata suntem eu cu mitzubischi si Radu cu defenderul. Daca mai doreste cineva va asteptam cu drag. As prefera un telefon inainte, nr e in primul post, ca sa asteptam si sa plecam toti. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept salut Ciprian, lasa si tu pe weekend, daca nu plec din oras, as veni si eu. parerea mea este ca in weekend vor fi mai multi doritori. ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept As face ceva si in weekend, dar asta vrea sa fie un fel de incalzire, daca sunt propuneri pentru weekend sau daca ai chef de iesit gasim ceva interesant de abordat. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept De ce nu veniti si voi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56018 Cu siguranta o sa fie super! Din pacate eu nu o sa pot ajunge sau o sa prind grupul pe drumul spre Istrita! Motive: - nu am rezolvat racirea lui Mitzu ; - problema familiala care ma va face ca sambata sa parasesc foarte rapid grupul. Oricum, distractie plecuta! :h5 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept Eu personal o sa ajung la 17 la Universitate sigur, mai departe nu stiu exact cat se sta, la cat se pleaca si unde se pleaca. Teoretic la 18 trebuie sa ajung la un eveniment si mi-ar fi placut sa pot sa le impac pe ambele (si eveniment si tura). Astept mai multe detalii in threadul respectiv sau un raspuns la PM si voi afla daca pot, ce pot, cum pot, compot. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept din motive de program supraincarcat, nu cred ca mai plec in provincie in we asta, dar la o tura de juma de zi m-as baga, pe langa Bucuresti, ca ma mananca in anvelope :D mai mult nu am timp, ca o sa lucrez in we, daca scap de niste obligatii "de familie". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept BooBoo, masina ta nu are ce sa caute in mlastinile de la Calugareni. Acolo e strict pentru masini preparate. Daca aveti chef de plimbare pe linga Bucuresti, va sugerez parcul Comana, dar iar nu exagerati cu off-road-ul fara masini pregatite. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept Ne-am intors :ypu Am fost doar eu si Radu iar eu am avut bucuria ca mi-a iesit un pivot de la o bascula superioara si nu am putut sa ma dau decat foarte vag. Am facut o mica recunoastere pe acolo (asta fiind si scopul initial), s-au facut ceva filmari, apoi mi-am recuperat masina beteaga si am plecat inspre bucuresti. Nu prea am facut poze de actiune, cam astea sunt singurele: http://www.strugariu.com/offroad/offroad_calugareni/iesire_offroad_calugareni_1.jpg http://www.strugariu.com/offroad/offroad_calugareni/iesire_offroad_calugareni_2.jpg http://www.strugariu.com/offroad/offroad_calugareni/iesire_offroad_calugareni_3.jpg http://www.strugariu.com/offroad/offroad_calugareni/iesire_offroad_calugareni_4.jpg http://www.strugariu.com/offroad/offroad_calugareni/iesire_offroad_calugareni_5.jpg :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept BooBoo, masina ta nu are ce sa caute in mlastinile de la Calugareni. Acolo e strict pentru masini preparate. Daca aveti chef de plimbare pe linga Bucuresti, va sugerez parcul Comana, dar iar nu exagerati cu off-road-ul fara masini pregatite. Nu e asa de dramatica problema. Unde nu se poate nu ne bagam, mai ales ca era clar ca o sa fie o iesire foarte restransa si ne-am fi adaptat la capacitatile oricarei masini. Noi am fost fara sa stim zona si traseele, am intrat in dreapta din DN, dupa trecerea de pietoni de dupa targul de animale, am ajuns la marginea dealului, am coborat pe urme, apoi ajunsi in vale am trecut raul si am intrat in padure. De acolo am continuat prin padure fara azimut. Am ramas tot timpul pe aceeasi parte a DNului, stiam ca si pe partea cealalta (stanga venind dinspre buc) sunt chestii interesante dar nu le-am explorat. Era foarte uscat totul si pe unde ne-am bagat noi nu ar fi fost probleme de nici un fel. Probabil daca eram cu cineva care sa stie bine cotloanele de pe acolo si daca eram intr-o perioada cu noroi sau zapada ar fi fost multa mai interesanta zona. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept frumoase poze......putzine dar 'de pus in rama', mai ales de fanii defender http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept @unde: eh, sunt baiat mare, ma descurc io ;) in mlastina nu ma bag, ca nu am submersibil, dar in rest ma descurc. tocmai am citit despre parcul Comana si am fost placut impresionat: http://www.xplorio.ro/padurea-comana-paradisul-ascuns-la-30km-de-bucuresti/ ar merge o plimbarica pana acolo. se baga cineva pt sambata sau duminica, de dimineata? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept M-as baga eu pentru duminica ! Lasa un nr de tel pe PM ! Eventual poate mai sunt doritori ! Intebare : nu e rezervatie naturala sa nu ne trezim ca ne luam si vre-o mama de amenda ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Pe langa Bucuresti vineri 10 sept eu... zic pas de data asta, a intervenit o urgenta, o treaba barbateasca... mii de scuze... :f2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate