Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"MAGAZIN Club4x4"

Astral

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: "MAGAZIN 4x4"

Stai bre ca nu e gata inca. Lucram intens la magazin si sper ca in 2 zile sa fie functional. Am intampinat niste dificultati dar cu ajutorul prietenilor le-am depasit.

Voi face anuntul atunci cand magazinul va fi 100% functional.

Sper sa va placa produsele noastre.

Vom avea tricouri de barbati, de femei si de copii, set-uri de autocolante inclusiv cele care se pun inauntru pe geam si autocolante reflectorizante, autocolante personalizate cu numele de pe forum a celor interesati, autocolant translucid parasolar, breloc din piele stantata pt chei, mousepad-uri foarte faine, suporti de pahare, sepci, lanyard-uri pt agatat cheile, telefonul mobil sau aparatul foto la gat, cani de ceramica, cani de metal cu pereti dublii, termosuri, bidon metalic curbat pentru bauturi tari :grin: , suporti personalizati pentru numerele de inmatriculare, veste reflectorizante si alte produse etc...

Ulterior gama de produse se va diversifica.

Toate produsele sunt de calitate foarte buna.

Colaboratorul nostru la realizarea acestor produse este Mihai Nita, @axxamd firma Front advertising SRL. Ele este sigurul autorizat ca sa produca materiale cu logo-ul Club4x4.

Cine a comandat produse de la el, stie ca lucreaza la o calitate foarte buna.

Comenzile se vor face direct pe site, pentru acesta, cei interesati trebuie sa isi faca un cont care este separat de contul de pe forum. Am fi vrut ca sa echivalam conturile dar nu am reusit.

Livrarea se va face prin Fancurier.

Plata se poate face in sistem ramburs la receptionarea coletului sau in avans prin sistem de plata online dupa care, la confirmarea platii, coletul va fi trimis.

Sper ca sa va placa produsele noastre.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ne place deja. Intrebare inscriptionarea tricourilor tot mihai o face , nu de alta da sa stiu cu masura cum fac, ca am mai luat un tricou xl si e putin mare(drept e ca m-am lasat de bere ) .Oricum ca si calitate doar cuvinte de lauda deci produsele vor fi super . Asteptam deschiderea magazinului

Link spre comentariu

Cate autocolante sunt in setul asta ? 3buc ?

http://magazin.club4x4.ro/product.php?id_product=14

Un set contine autocolante doar de exterior sau doar de interior sau cum ?

Sunt 3 autocolante intr-un set.

Se pot alege set de autocolante care se lipesc pe exterior sau set de autocolante care se lipesc pe geam pe interior.

Cele care se lipesc pe exterior sunt doua variante. Normale si reflectorizante.

Link spre comentariu

Ceva reduceri ptr. primii cumparatori ?

Buna intrebare. :wink:

Primii 10 clienti vor beneficia de o reducere de 30%

Deja avem doi care nu au avut rabdare ca sa deschidem oficial magazinul si care beneficiaza de aceasta reducere.

Magazinul este functional. Urmreaza sa mai adaugam niste produse maine sau poimaine. Deocamdata se fac teste cu ele.

Link spre comentariu

Primii 10 clienti care si-au creat cont sau care te contacteaza direct ?

Toti cei care doresc sa cumpere trebuie sa isi faca cont.

Nu este necesar ca sa ma contacteze nimeni direct. Tot procesul este automatizat.

Ii vom contacta noi pe unii dintre clienti dupa finalizarea comenzilor pentru confirmare.

Primii 10 clienti care isi finalizeaza comenzile beneficiaza de respectiva reducere.

Mare atentie la completarea datelor in profil. Trebuie sa fie corecte deoarece ne bazam pe ele la livrare.

Mare atentie!

Cei care finalizeaza o comanda dar nu mai ridica coletul de la Fancurier, nu vor mai putea cumpara nimic de pe magazinul virtual plus ca vor fi prezentati pe forum ca si NESERIOSI.

Link spre comentariu

cu titlu de observatie. in formularul de inscriere este obligatoriu codul postal, dar nu si telefonul. Dupa parerea mea ar trebui sa fie cam invers. O zic din postura celui care nu isi stie codul postal si uita sa treaca telefonul:ha:(noroc cu functia de actualizare)

Link spre comentariu

cu titlu de observatie. in formularul de inscriere este obligatoriu codul postal, dar nu si telefonul. Dupa parerea mea ar trebui sa fie cam invers. O zic din postura celui care nu isi stie codul postal si uita sa treaca telefonul:ha:(noroc cu functia de actualizare)

Uite ca nu mi-am dat seama de asta. Shit. Bine ca mi-ai spus.

Incerc sa rezolv azi. Numarul de telefon este foarte important.

Codul postal nu ma intereeaza absolut deloc.

Link spre comentariu

Exista campul, dar nu este obligatoriu!

Am dat si eu comanda cu nr.000006! Spor la vanzari!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

deci cu fiecare comanda primim si cate o gagica... iar se ia Astral de snorkel-ul meu, ca cica speriile femeile...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Deja s-a inscris multa lume. :)

Mare atentie, daca nu treceti datele complete, nu avem cum sa va facem livrarile.

Sunt useri care nu au trecut la adresa decat orasul.

Aici aveti si detalii despre livrare:

http://magazin.club4x4.ro/cms.php?id_cms=1

Link spre comentariu

Inca sunt niste probleme cu anumite setari asa ca nu va suparati pe noi daca apar unele neintelegeri. Incercam sa le remediem rapid dupa care totul va merge cursiv.

Omu' cat traiese invata. :grin:

Multumesc

Link spre comentariu

Pai...si reducere 30% si bonus?

Ti-am zis si pe mess:

Stii ce e anusul la femei?

BONUS :ha:

asta este asa

definitia curului de femeie : - anus pt femei

- bonus pt barbati :ha::banana

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

a ajuns pachetul la mine, toate bune si frumoase, mai ales tricourile, caci din pacate stickerele cu username-ul nu sunt reflectorizante (sau nu le-am vazut noi, am sa incerc maine o poza langa numarul de inmatriculare sa vedem cum iese)...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

a ajuns pachetul la mine, toate bune si frumoase, mai ales tricourile, caci din pacate stickerele cu username-ul nu sunt reflectorizante (sau nu le-am vazut noi, am sa incerc maine o poza langa numarul de inmatriculare sa vedem cum iese)...

In casa nu iti dai seama daca e reflectorizant.

Da o fuga pana afara acum, nu maine pe lumina, pune-l pe ceva si lumineaza-l cu farurile. Vei vedea ca scrisul este reflectorizant.

Fa testul si discutam dupa aceea.

:grin:

Link spre comentariu

mda....

pt. sticker-ele cu username solicit drepturi de autor:ha::ha:

la 5 seturi vandute, o bere Ciuc :2dr

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

mda....

pt. sticker-ele cu username solicit drepturi de autor:ha::ha:

la 5 seturi vandute, o bere Ciuc :2dr

Giorgele, ideea e mult mai veche dar oricum imi face placere sa iti fac cinste cu o bere. :wink::2dr

Link spre comentariu

Re: "MAGAZIN Club4x4"

Indicatii pentru lipirea autocolantelor parasolar pentru cei care ati comandat asa ceva.

Intai puneti autocolantul pe exteriorul parbrizului pt ca sa ii determinat mai usor pozitia cea mai buna. Dupa ce ati stabilit pozitia, taiati cu un cutter bine ascutit, partea de sus si de pe laterale pe langa chederul parbrizului. Asa ii dati autocolantului foarma exacta a parbrizului.

In interior. Este de preferat demontarea oglinzii interioare pt a lucra mai usor.

Curatati bine parbrizul pe interior cu apa si sampon pt a indeparta grasimile si mizeria.

Lasati parbrizul ud si udati cu apa si autocolantul pe parea adeziva.

Puneti autocolantul si potriviti-l ca sa intre cat mai bine sub cheder sau la marginea lui. Faptul ca parbrizul si autocolantul sunt ude, va ajuta foarte mult deoarece puteti muta foarte usor autocolantul pana la pozitia dorita.

Dupa ce l-ati pus pe pozitie, cu o carpa sau cel mai bine cu o racleta moale, incepeti sa scoateti apa de sub autocolant impingand-o spre partea de jos.

Cea mai ok solutie pentru mine care nu aam dexteritate la lipirea autocolantelor a fost racleta de pasla. Se lucreaza excelent cu ea.

Am pus la vanzare si asa ceva pentru cei interesati.

http://magazin.club4x4.ro/product.php?id_product=23

Am lipit doua bucati atat pe parbriz drept (Suzuki Samurai) cat si pe parbriz curbat (Toyota Landcruiser) si au iesit excelent.

http://magazin.club4x4.ro/img/p/10-50-large.jpg |http://www.club4x4.ro/parasolar300.jpg

Link spre comentariu

Re: "MAGAZIN Club4x4"

Intrebare: noi cei din Timisoara, care il mai si cunoastem pe Mihai personal, dupa comanda facuta pe forum, putem ridica produsele direct de la el, cu plata pe loc?

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare