Max Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Intrebare: noi cei din Timisoara, care il mai si cunoastem pe Mihai personal, dupa comanda facuta pe forum, putem ridica produsele direct de la el, cu plata pe loc? Sigur ca da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Bravo pentru magazin :cl Sa faceti si un calendar pentru 2011, utilizand poze de pe forum... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cota Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: "MAGAZIN 4x4" a ajuns pachetul la mine, toate bune si frumoase, mai ales tricourile, caci din pacate stickerele cu username-ul nu sunt reflectorizante (sau nu le-am vazut noi, am sa incerc maine o poza langa numarul de inmatriculare sa vedem cum iese)... Salutare la toti! Super misto magazinul...abia apuc sa-mi iau si eu una alta. In ideea asta tocmai am fost la axxamd la atelier sa vad produsele, si pot sa va spun 100% ca stickerele cu username, autocolantele si suportul de numere sunt super reflectorizante! Le-am testat personal pe intuneric, lanterna, blitz la foto...etc :) ! Si restul produselor sunt beton...le-am luat de la a la z pe toate la control :) :) :) !! Numai bine, Cota When I die, bury me in my JEEP. 'Cause it's never been in a hole it couldn't get out of ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" 'noroi la punga ' ... pentru studenti faceti reducere ...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" 'noroi la punga ' ... pentru studenti faceti reducere ...???? Max, asta s-ar putea traduce ca nu aveti pungi ecologice in oferta ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" 'noroi la punga ' ... pentru studenti faceti reducere ...???? Ba, tu cred ca vrei sa iti vinzi ramele la cutie prin intermediul magazinului. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Max, asta s-ar putea traduce ca nu aveti pungi ecologice in oferta ! Avem pungi ecologice dar sunt atat de ecologice incat nu se vad. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Felicitari Max si intregii echipe pentru magazinul :cl Chiar era nevoie de asa ceva si a iesit o treaba profi. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Bravo pentru magazin :cl Sa faceti si un calendar pentru 2011, utilizand poze de pe forum... Absolut ok ideea calendarului. Ar fi interesat. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Absolut ok ideea calendarului. Ar fi interesat. Ideea cu calendarul o am de muuulta vreme si am dezbatut-o pe toate partile. Concluzia a fost cam incerta din pacate. Ideea e ca daca dorim sa facem calendare asa cum vrem noi, trebuiesc facute multe bucati. Nu ar fi o problema dar, daca aceste calendare nu se vand majoritatea, asta ar insemna gaura financiara mare deoarece nu sunt produse pe care sa stam linistiti ca le vindem si la anul. Plus ca multa lume este obisnuita ca sa primeasca diverse calendare ca si suvenir si pt ei ar fi ciudat ca sa le cer bani pe un calendar. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" In alta ordine de idei, gama de produse de pe magazinul Club4x4 se mareste. Am inceput sa punem si anvelope. http://magazin.club4x4.ro/category.php?id_category=9 Vor urma si alte produse specifice domeniului forumului, piese si accesorii de offroad si outdoor. In domeniul articolelor personalizate Club4x4 au aparut camasi si polare Club4x4. Urmeaza sa punem si preturile la ele. http://magazin.club4x4.ro/category.php?id_category=5 Ca si noutate absoluta, am negociat un contract special de livrare cu Fancurier respectiv un discount de 20% din taxele de livrari. Specialitatea consta in faptul ca si clientii Club4x4 vor beneficia de aceasta reducere chiar daca ei platesc rambursurile. :grin::y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Da' halatu'? Cat e? Sau e promotie de criza? Ca la banii astia (0.00LEI) vreau si eu cate 2 din fiecare :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Felicitari pentru Magazin. Am comandat autocolante, au venit a doua zi, calitate de exceptie. Nota 10 ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Salut am si eu o intrebare, am comandat ieri ceva de pe Magazin Club 4x4 si as vrea sa stiu daca primesc vreun telefon ca sa confirm comanda ceva ca as vrea sa schimb adresa de livrare. :tk Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Salut am si eu o intrebare, am comandat ieri ceva de pe Magazin Club 4x4 si as vrea sa stiu daca primesc vreun telefon ca sa confirm comanda ceva ca as vrea sa schimb adresa de livrare. :tk te rog, da-mi pe pm noua adresa delivrare multumesc http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Au aparut reduceri importante la unele produse de pe magazinul Club4x4. Intrati si profitati de aceste reduceri. http://magazin.club4x4.ro/category.php?id_category=8 Urmeaza si o promotie interesanta. Va voi tine la curent. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Am primit si eu comanda.Totul ok si multumesc pt promtitudine. Numai bine , Sorin Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" CASA DE PIATRA si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca :br Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Au aparut reduceri importante la unele produse de pe magazinul Club4x4. Intrati si profitati de aceste reduceri. http://magazin.club4x4.ro/category.php?id_category=8 Urmeaza si o promotie interesanta. Va voi tine la curent. :grin: Salut Max, ma gandeam daca viitoarea "promotie interesanta" nu poate sa contina si un sticker "Club 4X4" combinat cumva cu "Baby on bord". Imi imaginez ca ar fii bun atat pentru cei cu copii in masina, cat si pentru cei cu :top on bord. Sper sa nu para deplasata intrebarea mea. MUltumesc. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "MAGAZIN Club4x4" Primit una bucata breloc club4x4 cu personalitate! Mersi si felicitari pentru promptitudine...:tk:h5 "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: "MAGAZIN Club4x4" Salut Max, ma gandeam daca viitoarea "promotie interesanta" nu poate sa contina si un sticker "Club 4X4" combinat cumva cu "Baby on bord". Imi imaginez ca ar fii bun atat pentru cei cu copii in masina, cat si pentru cei cu :top on bord. Sper sa nu para deplasata intrebarea mea. MUltumesc. Si eu sustin aceasta idee, cu un sticker Club 4x4 combinat cu Baby on board :g @Ruff Riders S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: "MAGAZIN Club4x4" Si eu sustin aceasta idee, cu un sticker Club 4x4 combinat cu Baby on board :g @Ruff Riders S-auzim de bine cu ce pot sa va ajut acum este sa va dau un colant cu scrisul "Baby on board" separat, de lungimea colantului club 4x4, la culoarea dorita de voi acest colant, pentru cei care fac comanda pe magazin club4x4, alaturi de un set de colante club 4x4, este gratuit multumim http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: "MAGAZIN Club4x4" Pai atunci eu sunt pentru, in aceleasi culori cu verde si galben doua pentru autocolantele de tip mare si unul pentru cel mic, la dimensiunile din partea de jos a autocolantului. Daca s-ar putea sa fie si reflectorizante. Multumesc S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: "MAGAZIN Club4x4" Pai atunci eu sunt pentru, in aceleasi culori cu verde si galben doua pentru autocolantele de tip mare si unul pentru cel mic, la dimensiunile din partea de jos a autocolantului. Daca s-ar putea sa fie si reflectorizante. Multumesc S-auzim de bine pentru cei care doresc, cand fac comanda pe magazin online club 4x4, la mentiuni sa spuna ca doresc si asta multumesc http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: "MAGAZIN Club4x4" Am primit astazi colantul de completare cu "Baby on board". Super OK Multumesc :cl S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate