Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"MAGAZIN Club4x4"

Astral

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: "MAGAZIN Club4x4"

Eu am facut din colantul cu "baby on road" care se gaseste prin supermarketuri unul cu "baby offroad". folosind banda izolatoare galbena, am facut 2 f pe care i-am lipit pe colant. Poate cei care produc colante pot folosi ideea. pun si o poza, sper sa se vada. daca nu fac alta.

http://img18.imageshack.us/img18/2310/p1040589u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

hehehe

și bebe ce spune?

că al meu (10 ani), dacă mă vede că mă sui în Samurai, sare: FACI OFFROAD FĂRĂ MINE????

oups!

tocmai mi-am dat seama că sunt offtopic și nu mai pot șterge....

:sht

Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi!

Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ziua Buna,

Ma intereseaza sa comand un set format din 3 autocolante CLUB4X4 dar toate sa fie in formatul mic de lipit pe luneta. As vrea sa stiu daca se poate comanda asa ceva.

De asemenea daca pe colantul personalizat se poate scrie un text cu " FUCK OFF TAXA AUTO" sau ceva de genul asta.

Multumesc anticipat .:tk

Editat de emanoeladrian
Greseala ortografie
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Ziua Buna,

Ma intereseaza sa comand un set format din 3 autocolante CLUB4X4 dar toate sa fie in formatul mic de lipit pe luneta. As vrea sa stiu daca se poate comanda asa ceva.

De asemenea daca pe colantul personalizat se poate scrie un text cu " FUCK OFF TAXA AUTO" sau ceva de genul asta.

Multumesc anticipat .:tk

un set de colante este format din 2 mari si unul mic. nu putem sa descompletam findca nu cred ca o sa fie cineva care sa o comande numai colantele mari di seturi si atunci ramanem cu ele, sorry

referitor la scrisul de pe colantul personalizat, se poate scrie ce vrei, normal

multumesc

Link spre comentariu

un set de colante este format din 2 mari si unul mic. nu putem sa descompletam findca nu cred ca o sa fie cineva care sa o comande numai colantele mari di seturi si atunci ramanem cu ele, sorry

referitor la scrisul de pe colantul personalizat, se poate scrie ce vrei, normal

multumesc

Inteleg...dar voi la randul vostru le comandati undeva..nu ?:grin: O comanda 'speciala' pentru 3 mici nu se poate ?? :wink:

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

....am primit colantele de la voi ....totul ok ,astept sa le pun pe masina....lipseste cel mic cu "club 4x4" ,dar brelocul l-a inlocuit cu succes...nu-i nici un bai...va multumesc mult .....

respect club 4x4

bogdan

0744.374.122.
Link spre comentariu

....am primit colantele de la voi ....totul ok ,astept sa le pun pe masina....lipseste cel mic cu "club 4x4" ,dar brelocul l-a inlocuit cu succes...nu-i nici un bai...va multumesc mult .....

respect club 4x4

bogdan

Sunt convins ca a fost o scapare de-a lui Mihai dar sigur se va rezolva si iti va trimite si autocolantul mic.

Link spre comentariu

...multumesc mult nu era nici o problema ....se intampla...mai bine sa nu-l trimita acum un singur colant ....cand mai comand ceva de la mihai ,sa puna si colantul asta...cred ca merge masina si fara el pana atunci:ha:

cu respect

bogdan

0744.374.122.
Link spre comentariu

...multumesc mult nu era nici o problema ....se intampla...mai bine sa nu-l trimita acum un singur colant ....cand mai comand ceva de la mihai ,sa puna si colantul asta...cred ca merge masina si fara el pana atunci:ha:

cu respect

bogdan

da, ai dreptate, e greseala mea, l-am gasit pe jos picat, probabil cand am facut coletele in viteza

cu scuzele de rigoare in promit ca-ti trimit si cel lipsa pe cheltuiala mea

cand mai ai nevoie de ceva, te rog sa-mi amintesti si il vom pune si pe acela + ceva bonus :)

merci

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

salut!

vreau si eu un parasolar mare si un set de autocalante.

pe magazin nu a mers, am ajuns la metoda de plata si se bloca, asa ca lansez aici comanda.

Link spre comentariu

salut!

vreau si eu un parasolar mare si un set de autocalante.

pe magazin nu a mers, am ajuns la metoda de plata si se bloca, asa ca lansez aici comanda.

ok, am luat la cunostinta

te rog, numele complet, adresa, numar de telefon

multumesc

Link spre comentariu

• 5 ani mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare