Max Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 In urma unui eveniment socant si nefericit, Bogdan Pavlov, fondatorul si presedintele clubului din Iasi, nu mai e printre noi. Sunt socat de aceasta informatie. Din cate il stiam eu, era un om vesel, de viata, un om care se simtea bine in viata asta. Oricum, prietenii lui apropiati stiu mai bine care era starea lui. Dumnezeu sa il odihneasca si condoleante familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familiei!! Dumnezeu sa-l odihneasca! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. condoleante familiei si prietenilor :sr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Intr-adevar o veste socanta pentru toti,dar mai ales pentru cei din Cluboffroad Iasi care il cunosteam,un om cu un caracter puternic,vesel,o fire deschisa gata oricind sa ajute.Simbata impreuna cu el si baietii din club am fost la specialele din traseu si ne-am impartit sarcinile,nimic nu prevestea tragicul eveniment........ Dumnezeu sa te odihneasca Bogdane! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca.... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=375074#post375074 . Editat Septembrie 21, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei. suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca ...... 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei! Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumezeu sa-l odihneasca... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte ! Condoleante familiei ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante,,dumnezeu sa-l odihneasca!! Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Din cate il stiam eu, era un om vesel, de viata, un om care se simtea bine in viata asta. Oricum, prietenii lui apropiati stiu mai bine care era starea lui. Intr-adevar o veste socanta pentru toti,dar mai ales pentru cei din Cluboffroad Iasi care il cunosteam,un om cu un caracter puternic,vesel,o fire deschisa gata oricind sa ajute.Simbata impreuna cu el si baietii din club am fost la specialele din traseu si ne-am impartit sarcinile,nimic nu prevestea tragicul eveniment........ 44 ani ... Doamne! Condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familiei! Dumnezeu sa il odihneasca.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familiei. P.S. Cand se ajunge la asemenea fapte... ce poti sa zici... °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Acum am vazut stirea la tv.... Condoleante! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte ! Condoleante familiei ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familie,dumnezeu sa-l ierte! MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familiei. Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Condoleante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte! Sincere condoleante familiei. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familiei!! Dumnezeu sa-l odihneasca! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate