Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bogdan Pavlov nu mai e printre noi.

Postări Recomandate

In urma unui eveniment socant si nefericit, Bogdan Pavlov, fondatorul si presedintele clubului din Iasi, nu mai e printre noi.

Sunt socat de aceasta informatie. Din cate il stiam eu, era un om vesel, de viata, un om care se simtea bine in viata asta. Oricum, prietenii lui apropiati stiu mai bine care era starea lui.

Dumnezeu sa il odihneasca si condoleante familiei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi.

Intr-adevar o veste socanta pentru toti,dar mai ales pentru cei din Cluboffroad Iasi care il cunosteam,un om cu un caracter puternic,vesel,o fire deschisa gata oricind sa ajute.Simbata impreuna cu el si baietii din club am fost la specialele din traseu si ne-am impartit sarcinile,nimic nu prevestea tragicul eveniment........

Dumnezeu sa te odihneasca Bogdane!

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei!

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

Din cate il stiam eu, era un om vesel, de viata, un om care se simtea bine in viata asta. Oricum, prietenii lui apropiati stiu mai bine care era starea lui.

Intr-adevar o veste socanta pentru toti,dar mai ales pentru cei din Cluboffroad Iasi care il cunosteam,un om cu un caracter puternic,vesel,o fire deschisa gata oricind sa ajute.Simbata impreuna cu el si baietii din club am fost la specialele din traseu si ne-am impartit sarcinile,nimic nu prevestea tragicul eveniment........

44 ani ... Doamne!

Condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare