scrind Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei!! Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti! Jimny 1,3 16v M13A 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca! Socanta veste, un om deosebit! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei.....Un om deosebit, am avut ocazia sa-l cunosc la Iasi acu cativa ani la primul meu contact cu offroad-ul .... "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei si intregului club din Iasi, conduceti-l pe ultimul drum toti participantii concursului. I-mi pare rau ca nu pot participa. PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci45 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Condoleante familiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristicreatec Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familiei. Dumnezeu Sa-l odihneasca! Mercedes G 230- W463 /1991(instrainat, cu durere...) Suzuki Vitara 1,6 automata, atasata la nevasta. Citroen C4 coupe 1,6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familiei! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa l odihneasca in pace,condoleante familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte! Un gand bun pentru familie. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Sa-i fie tarana usoara! Condoleante familiei. 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. RIP Condoleante familiei si apropiatilor ! Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Mare pacat, Dumnezeu sa-l ierte! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca !Condoleante familiei greu incercate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mius Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Salut, nu imi vine sa cred ca am auzit, sincer l-am cunoscut acum 2 ani la Iasi si a fost un om extraordinar nu imi vine sa cred, astazi am avut un soc. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Sper sa isi deschide acolo unde este un club de off-road. Dumnezeu sa-l odihneasca !Condoleante familiei greu incercate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-L ierte..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujie Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Condoleante familiei.Dumnezeu sa-l odihneasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte... Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
keith_rom Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Presedinte, dumnezeu sa te ierte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Coondoleante familiei , din pacate nu am apucat sa il cunosc . Dumnezeu sa-l ierte ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. R.I.P.E chiar trist ca se poate ajunge la asemenea gesturi. :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Sincere condoleante familiei ,in astfel de situatii cuvintele sunt de prisos,voi tine un moment de reculegere . Dumnezeu sa-l odihneasca! In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Bogdan Pavlov nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate