Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Si "prezentarea" oficiala!!

maxx0772

Postări Recomandate

Dupa indelungi cautari, chiar si cu post la cumparaturi aici, pana la urma a iesit o frumusete de L200, din 2002.

Echipare corespunzatoare gata facuta, bara tip ARB cu troliu de 12500 lb, caucioace pe 35 noi noute, kit de inaltare cred de 10 cm, consola de halogene, care inca nu e cuplata (trebuie sa caut un electrician bun care sa lucreze ingrijit).

Motor clasic de 2,5 care toarce frumos, nu troncane, nu picura...sper sa mai aiba viata lunga.

Caut un hardtop original sau unul care sa se potriveasca la acest model...preferabil second.

In rest, am de invatat foarte multe in ce o priveste, dar sper cu ajutorul vostru sa ma descurc.

Toate bune!

DSCF0001.JPG.7efb164d6874951ac461ee4fbf544a6d.JPG

Editat de maxx0772
Mitsubishi L200 / 2002
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Si "prezentarea" oficiala!!

Suuupeeerrr!!! Arata beton masinuta!

Lasa-l incolo de hardtop ca-i strici tot farmecul!!! Si mai e si pe bani! Iar ca sa-i pui hardtop trebuie sa dai jos frumusete de rollbar...

WELCOME !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Super fain arata masina! Da-ne si noua detalii despre cum trage de caucioacele alea ...

Hardtop, asa cum zicea Astral mai sus (thx Astral), am eu, daca te intereseaza.

Acum, e cam dificil sa fac comparatii, fiind prima 4x4 in posesie, dar..urcat de pe una de strada, in afara de inaltimea impresionanta (pentru mine) a pozitiei de condus si faptul ca trece peste orice fara sa le prea simta, nu as putea sa dau un raspuns elocvent.

Pe strada s-a miscat si cu 120 km/h fara probleme, nu trepidatii, zgomot nesemnificativ, directia ok, chiar mai usoara decat mi-as fi imaginat.

Nu trage stanga/dreapta, merge linistita pe directia ei, cutia cupleaza usor si normal, nu am simtit ceva neobisnuit, precizez inca o data, eu fiind urcat prima oara in asa ceva.

Pe parcurs, sper sa descopar si alte detalii.

Cu hardtopul, il vazusem si eu imediat...chiar ma uitasem la msina acum ceva timp cand era la vanzare si tare imi facea cu ochiul...

Mai vad, ma hotarasc in scurt timp, multumesc.

mmmm... super faina masina, sa te folosesti de ea pe unde si cum vrei, si mie imi sta gandul la asa una. Cand mai ai timp mai pune ceva poze

meserias cel care a facut-o asa!

Poze, momentan cam atat, sper sa fie multe, multe si intr-o perioada cat mai mare.

C15217353_1.jpg.77cd757ca12882f6629491021b6a59c5.jpg

C15217353_2.jpg.7198ebbeb9475f7ac8610392600bf8f3.jpg

Editat de Astral
Mitsubishi L200 / 2002
Link spre comentariu

salut,

arata intr-un mare fel cu 35-urile s-o noroiesti cu placere si scriene mai multe despre jucarie.:2dr

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Foarte faina masina,sa o noroiesti sanatos,poate ne vedem saptamina viitoare la o tura prin padure:grin:

Da,da,da...chiar vreau sa invat cat mai multe aspecte legate de tot ce inseamna off-road!

Deci, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare!

Mitsubishi L200 / 2002
Link spre comentariu

Felicitari de achizitie...super frumoasa masinuta:top. Sa te poarte sanatos. Deci zici ca trage usurel 35...la consum as fi curios care e diferenta:)

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos, si ai sa vezi ca tare placuta e trecerea de la o masina de strada la una de teren:banana

Mult timp si eu am cochetat cu dorinta de a lua un L200 dar pana la urma a invins spiritul de familist si am ramas la Pajero LWB:grin:

Sa fie intr-un ceas bun.

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Felicitari de achizitie...super frumoasa masinuta:top. Sa te poarte sanatos. Deci zici ca trage usurel 35...la consum as fi curios care e diferenta:)

Dupa primele estimari, se duce la 10-11 l, asta calculat la drumul de adus acasa bucuresti-iasi.

Mitsubishi L200 / 2002
Link spre comentariu

Pentru toata lumea care a intrebat de pret: 7.300 euro plus 100 transferul de acte.

Acum, am niste nelamuriri. S-a uitat un off-road-ist la masina mea si mi-a dat un verdict care m-a cam pus pe ganduri (cum nu ma pricep):

- cauciucurile, cu toate ca sunt noi si AT, mi-a zis sa nu cumva sa intru in noroi cu ele ca nu mai ies de acolo!! Propunerea lui a fost de ceva profil Simex pe 33 ca ar intra pe gentile existente acum...

- cica sa modific raportul din grup, pt o putere mai mare, deoarece motorul de 2,5 nu ar duce rotile de 35 montate acum;

- ar trebui o suspensie OME pe spate (pe fata are);

- troliul WINCHMAX ar fi destul de slabut si sa nu-l folosesc decat doar in situatii extreme.

acum, tinand cont ca nu o folosesc pt off-road adevarat inca, mai mult pe drumuri de noroi (cand ploua), intrebarea mea e daca s-ar justifica observatiile enumerate.

Multumesc, toate bune!

Mitsubishi L200 / 2002
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare